denemám
és micsinász ha ki megy a biztid vagy bármi más műszaki gond miatt nem ég a lámpád?(mert ugye a led az nemigazán ég ki)
Na erre varjá gombot cimbi!
Tiszta agyrém!
Merugye a lovaskocsin tiszta sor mért kell a prizma na de egy komoly villamos hálózattal rendelkező járműre
Mindegy én beszereztem és fel is raktam,ezen ne múljon
itt most esett 1 órácskát.Nem bajj legalább ráfeküdtem a rendszám projektre.KPM kompatibilissé tettem(legalábbis próbáltam)
-Kapott a rendszám pótlást ahol hiányzott belőle egy darab.
-Kapott rendszám tartó keretet
-rendszám megvilágítást(ledeset ám)
-prizmát mert az is fontos ám!
Sanyi!
Nézzed meg a Csemmádat a cipzár körül mert én ma varrónőt játszottam ugyanis a gumihoz vart rész le volt szakadva!
Remélem jövőhéten jó idő lesz mert akkor lehet átcsattogok némi fékfolyadékért. A fékbetét meg meglátjuk belefér a büdzsébe vagy sem! lehet csak köv. hónap lesz belőle. Úgy is ritkán használom a hátsót az elsőbe meg van
Háát ilyet!
Megittam 1 üveg sört hogy áá úgy is szar idő lesz nem megyek sehova erre tessék süt a nap! Mondjuk nem baj mert legalább aki nem ivott tud 1-et kanyarogni
Nem tom.Ecsettel a pofám is láncspray-s lett.Hát őőőőőőő ragyogni nem ragyog de kevesebb a kosz rajta mint volt.Olyan mint a tied sosem lesz.
Most még jó az idő.Ebéd addig leszárad talán a lánc befújom a fehér szarral várok hogy esik e ha nem elindulok valamerre.
inkább megvettem ezt 300-ért
és micsinász ha ki megy a biztid vagy bármi más műszaki gond miatt nem ég a lámpád?(mert ugye a led az nemigazán ég ki)
Na erre varjá gombot cimbi!
Tiszta agyrém!
Merugye a lovaskocsin tiszta sor mért kell a prizma na de egy komoly villamos hálózattal rendelkező járműre
Mindegy én beszereztem és fel is raktam,ezen ne múljon
ezek szerint az állandóan világító ledek szart sem érnek?
"Uram látni és láccani"
ezt vágta pofámba mielött még köszönt volna
nekem is kell ollan
-Kapott a rendszám pótlást ahol hiányzott belőle egy darab.
-Kapott rendszám tartó keretet
-rendszám megvilágítást(ledeset ám)
-prizmát mert az is fontos ám!
Nézzed meg a Csemmádat a cipzár körül mert én ma varrónőt játszottam ugyanis a gumihoz vart rész le volt szakadva!
Remélem jövőhéten jó idő lesz mert akkor lehet átcsattogok némi fékfolyadékért. A fékbetét meg meglátjuk belefér a büdzsébe vagy sem! lehet csak köv. hónap lesz belőle. Úgy is ritkán használom a hátsót az elsőbe meg van
Megittam 1 üveg sört hogy áá úgy is szar idő lesz nem megyek sehova erre tessék süt a nap! Mondjuk nem baj mert legalább aki nem ivott tud 1-et kanyarogni
Most még jó az idő.Ebéd addig leszárad talán a lánc befújom a fehér szarral várok hogy esik e ha nem elindulok valamerre.
hawai szigeteken vagy netán?