Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

no akkó én szerelek a küllőkbe is mint a binyóknál van
volt még gyári KTM 1800-ért...
inkább megvettem ezt 300-ért
denemám
és micsinász ha ki megy a biztid vagy bármi más műszaki gond miatt nem ég a lámpád?(mert ugye a led az nemigazán ég ki)
Na erre varjá gombot cimbi!
Tiszta agyrém!
Merugye a lovaskocsin tiszta sor mért kell a prizma na de egy komoly villamos hálózattal rendelkező járműre
Mindegy én beszereztem és fel is raktam,ezen ne múljon
jaaa.
ezek szerint az állandóan világító ledek szart sem érnek?
aszonta a tag idézem:
"Uram látni és láccani"
ezt vágta pofámba mielött még köszönt volna
látom Neked is jó sok prizmád van
nem nyilatkozom
gondolom a müszaki végéig rajta is lesz,utána meg megy a pócra
most viccen kívül,ez volt az első amibe belekötöttek
Sztn zenész, nekem is könne ojan
biciglis bótba vette Külön a KPM legnagyobb megelégedésére
juj az a prizma.
nekem is kell ollan
szerintem arra megy
itt most esett 1 órácskát.Nem bajj legalább ráfeküdtem a rendszám projektre.KPM kompatibilissé tettem(legalábbis próbáltam)
-Kapott a rendszám pótlást ahol hiányzott belőle egy darab.
-Kapott rendszám tartó keretet
-rendszám megvilágítást(ledeset ám)
-prizmát mert az is fontos ám!
Lehet itt is fog mert jön a csúnya rész!
Sanyi!
Nézzed meg a Csemmádat a cipzár körül mert én ma varrónőt játszottam ugyanis a gumihoz vart rész le volt szakadva!
Remélem jövőhéten jó idő lesz mert akkor lehet átcsattogok némi fékfolyadékért. A fékbetét meg meglátjuk belefér a büdzsébe vagy sem! lehet csak köv. hónap lesz belőle. Úgy is ritkán használom a hátsót az elsőbe meg van
baz én sört sem ittam,és esik is
Háát ilyet!
Megittam 1 üveg sört hogy áá úgy is szar idő lesz nem megyek sehova erre tessék süt a nap! Mondjuk nem baj mert legalább aki nem ivott tud 1-et kanyarogni
Nem tom.Ecsettel a pofám is láncspray-s lett.Hát őőőőőőő ragyogni nem ragyog de kevesebb a kosz rajta mint volt.Olyan mint a tied sosem lesz.
Most még jó az idő.Ebéd addig leszárad talán a lánc befújom a fehér szarral várok hogy esik e ha nem elindulok valamerre.
hát te jó felé laksz
hawai szigeteken vagy netán?
Süt ki a nap!
hát rossz hír hogy nálunk már dörög,meg kezd szitálni.ja és ha jól látom Pöst felé halad a felhőzet
Az ecset nem jobb?
Most fogkefézem a láncot.