Az enyémben 13Bar volt 1 hónapja hidegen. De hogyha tényleg elmennek 100at mindenféle zokszó nélkül akkor nincs baj valóban. Előbb megnézem ezt a Borát ha nem jön össze akkor motornézegetés, addig próbálok nem is érdeklődni. Csak a szívem fájdul meg
a Tiédben 24000+még kb 60000 lehetett.......egyszerűen nem tudom elhinni az utóbbi idők méregetései után a kevés km-es idősb. gépeket.....persze csodák vannak bőven ......amúgy elég Fr 100000-es videóját megtekinteni, hogy ez sok vagy kevés......és az 100000-nél még 14bar-os volt hidegen....
Mert a Vw diesel nagyon jó, tudom kinek mi... én autószerelő vagyok és sztem van némi tapasztalatom ebben. Persze szivem szerint Toyotát vennék de maradjunk a realitások talaján és sajnos azt kell venni ami az adott pénzből kifutja és jó. Természetesen minden kocsinál van jobb meg minden motornál is, csak kérdés mire van pénze az embernek
van most egy szép 2005-ös S-es olcsón......nemrég szervizeltem és hívott a srác, hogy eladná mert tul.képp nem használja ami igaz is, nagyon keveset ment vele és egész jó állapotban van.......persze ha megtalálom a számát.......ja, olyan 700 körül lenne....
Az utód úgynéz ki egy Vw Bora Variant 4Motion 1.9 TDI de csak ha tip-top állapotú. Ha nem jön össze akkor vagy 2005körüli S-es SV, Hornet, Fazer, GSR... Amibe beleszeretek épp
hú köszi megtennéd, sokat segítenél, tod a rendszámot nem akarom átfúrni. Sztem egy bélelt borítékba belefér. Nah hát igen a postaköltség....az lesz a több. Olyan 2ezer lesz. De utalom is most ha adsz egy bankszémlaszámot.
A felvétel merő sz..r.Kitakart mindent az idom amit meg nem az belement a vibrálásba.Nem erre való a nokia asszem.Ezen még törpölnöm kell.
Esetleg vágással kinyerek belőle valamit.
Jöhet egy jobb.De kék legyen ám.
Max utald az összeget bemegyek kedden a motorboltba veszek és küldök egyet.
Esetleg vágással kinyerek belőle valamit.