Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sikerült a drága németet linkelnem

jó link
nem tudok gépelni se, tehát innen
most találtam rá az egyik beírásodra, h márciusban xlj-t kerestél, ha ezt tudom, rendeltem volna neked is...

Amúgy, nekem is bejött az a half jacket.Vettem is egyet black iridium lencsével.Görkorihoz tökéletes.Mocizáshoz egy bronz iridiumos minute 2.0-t használok, még naplemente után is látok vele...

Ha érdekel, kicsit drágábbér, mint az okaley.com-on látható árak (dollárban, aktuális magyar árfolyammal) de tudok beszerzőt és 3-4hét alatt átjön ide.Azt garantáltan eredeti.
tárgy lemaradt:), tehát a motort
én hónapokig használtam (nyáron, dugóban jeee), mire egyszer bekapcsolt és megugrottam a hangjától
Csak extrém körülmények között megy fel ennyire (ma volta felvonulás Alsóörsön) sok kilóméter araszolás után ment fel ennyire pesten sikerült már a 102 fok a dugóban melegben de holnam majd kipróbálom egy forrasztó pálkával Köszi az infót
Pont ma próbáltam ki, mert új tulajként engem is aggasztott a dolog, hogy "mi van már". Jelentem 104 be, 102 ki.
Városon kívül 75-80 fok a vizem, városban 80-95 fok.
Ventillátor eddig egyszer sem indult még be "nem szándékosan".
Magas nyomáson nem is fog.
Mikor mmegvettem, az első utam után rohantam a szervízbe, hogy bajvan. Megnézték, azt mondták,semmi baja. Valahogy 108nál kapcsol be,és 102nél meg ki. De megnézték, nem forr a víz 108nál sem.
Nem a motor........vagyis de..........magas a plexi.........vagy a tarto alacsony.Relative.
Nekem idáig kétszer kapcsolt be,mindkétszer 104 °C-nál!
Mi a probléma? Egyébként nem tudja vki hogy a 650 SV-n hány foknál kéne bekapcsolnia a hűtőventilátornak? mert az a gyanúm hogy ha 105 foknál se kapcsol be akkor vmi hibádzik
Nagy a gyanum hogy ez a szezon ilyen is lesz.Pedig jo lett volna.Talan holnap elkavarok meg valamerre.Van egy kis mgoldasra varo muszaki problem de nem nagy gond.
Egyébként amilyen az időjárás mostanában egy ilyen hosszabb túrát összehozni nem lesz egyszerű
Hát 11-e nagyon nem most van de mind1, akkor ez elhalasztva
Az utóbbi egy hónapban csak ázott ürge voltam,jó lenne már megszáradni! ! ! ! !
Én is sajnálom,de előbb vagy utóbb leérünk!
nem akarsz Ázott Ürge lenni , mi?
hát bánatomba én is tolok 1 sört,bár berúgni nem fogok tőle.
ok juli 11.Azért sajnálom ezt a holnapot.

De majd juli 11.De gyertek ám!
Júli 11 az nem itt van! Na mindegy... akkó elmegyek és bebaszok ma ha holnap nem kell motoros tudás
Egy környék környéke esetleg okay!
A főszervezővel egyetértve 11-ben jobban bízva én is kihagyom!
Rendben.....mondjuk ha jóü idő lesz azért valahová elcsavarok....vagy nem..
Jó estét!
Holnapra változékony időt mondanak,záporok meg szeles idő meg minden ami kellemetlen.Az elmúlt egy hónapban már eleget áztam( ),úgyhogy nem hazárdíroznék az időjárással.
Részemről a mecseki TT elhalasztva,a legközelebbi időpont július 11. lenne,remélem,hogy ez itt többeknek jó és hogy az idő is jobb lesz!