Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap akkor mi lesz? Az útvonal kialakult már?
Énis várom a fejleményeket
Passz.Én se tok többet.Szerintem mindenki motorozik.Holnap meg esővárás lesz így nem hiszem hogy mennek bárhova.
Én 5-re értem haza melóból.
Értem, hogy időjárás függő de valami találkahelyek és pontok megközelítőleg sincsenek? Én szvesen mennék, de van egy fél napos progim, amit ennek függvényében tennék vagy délelőttre vagy délutánra.
Hát az idő nem kegyes.Kiváncsi leszek holnap hogy alakul.
1300.
Ebből 900 az első hét termése még májusról, hogy a bejáratást gyorsan letudjam .
A maradék az túlnyomórészt a tegnapi és mai nap. Júniusban most tudtam először motorra ülni.
Hol tartasz km-ben?
Én tegnap is meg ma is csomót motoroztam (reggel, délben, este), 0 elázás volt. Ennyit ér a meteurológia. Még filózom hogy most este elmegyek egy kört.
Elég fos idő van itt most nálunk, bármikor eshet...
Holnap lesz valami és ha igen mikor-hol?

Ki jött ma fekete SV-vel a piliscsabai Agip kútnál 17:30 körül?
túl sok politikus bukott így le az utóbbi időben és el akarják kerülni, hogy a további lopások napvilágra kerüljenek ezért tiltják ezeket.....haditechnika mi?
hihetetlen....még h haditechnikai eszköz... idióták ezek...
itt egy cikk róla, de nem ez volt hanem ahol kommenteltek is akik így jártak: http://bama.hu/baranya/kek-hir...
nem egy......egy csomót, a link alatt irogattak egymásnak és börtön is volt kilátásban...
Asszem az volt a gond belőle,hogy mint kamera hang és képrögzítést is tud nyílván.A mini mivoltából adódóan haditechnikai eszköznek minősűl.Egy emberke kereskedett vele a neten és bíróság elé citálták e miatt..
Ki linkelte és hova? Most már érdekel...
Nem mintha bárki is kereste volna eddig a kamerát :D
Én nem használom :D
nem az hanem a mini eszközök használata....beszartak a lebuktatott politikusok
Nem mondjátok, h már az is szabályokba ütközik, h felveszem a saját utamat amin járok motorral?
pedig nemrég linkelték a dolgot........komoly problem lehet belőle....
Nem igazán értem miről beszélsz.
Sziasztok! Péter, azt ajánlom a különféle dolgokba épített kamerákat gyorsan felejtsd el, ha nem akarsz büntetőeljárás részese lenni! Tapasztalatból mondom, és hidd el nem éri meg! Vegyél inkább rendes hivatalosan is kamerának árúlt terméket, és ne mindenféle kínai gagyi szart! Bár te tudod! Ez csak egy jótanács!
Egyenlőre azt mondják.
Ha elnapolnánk, az nekem jobb lenne, ha mégis megyünk, akkor hajnalban szerintem visszamegyek a motorért Pestre. Feltéve, hogy időben kiderül, hogy mi lesz.
szia !
a pályamotorozás topikban találsz róla egy videót is. 22484-es hozzászólásnál.
Tartok tőle,hogy holnap rosszabb idő lesz mint ma......
Este még nézünk egy előrejelzést.