Ott a pont! Egészségvédelemre, megelőzésre nem szabad sajnálni... Elég gáz lehet nagyothallani, csak ugye a tünetek idősebb korban jönnek elő. Há' nem? DE. 1
Feldobunk egy ilyet:
És feltöltjük energiaturmixal,katéter és pelus a kis és nagydolgokhoz csak a menetközbeni repülős tankolásszerű dolgot kéne még megoldani és az alvást.
amúgy meg, ennyibe kerül - annyiba kerül... a múltkor 19 ezerért tankoltam tele a kocsinkat... most akkor 8 rugó az ember hallásáért... szerintem nem sok :)
nekem is ugyanez van, volt 1 átfogó teszt az indexen vagy hol, és az jött ki, h ez a legdrágább. persze van 300 forintos is a gyógyszertárban - kb annyit is ér. Szívtam a fogam az árán, de az első út első 5 méterén már nagyon örültem neki. Az eddigi legjobb pénzkiadásom volt a motorozással kapcsolatban!
Néhány hete beruháztam egy pár Alpine Motosafe-re. Tetszik, tényleg tud valamit, igaz elég sok pénzt elkérnek érte. Vajon létezik hasonló szelektív szűrésű füldugasz olcsóbban?
Ja, a merev szárú szemüvegek nekem se férnek el a sisak alatt. A csúcsszuper bringás napgépem szára elég rugalmas, szépen be lehet igazgatni a helyére.
Jó oké 1 577-es szerpentinezésen nem fogom használni mert ott izgi a hangja a gépnek! de az odavezető úton már betenném
Sőt ha tudom hogy elmeháborodott módon indulok motorozni és nem csak gurulok 1-et akkor is beteszem! Fejfájást is megelőzhet. (ugye kinek milyen érzékeny a füle)
jelentem a füldugó bizonyos betegségeket előz meg!
mint pl:
Mííí?
Heee?
Miva?
És a többi halláskárosodás fűzúgás kiküszöbölésére alkalmas!
Igen is hasznos pont az ártalmas zajokat szűri meg! és mégis hallasz mindent! Motorhang, mentőautó stb..! Csak épp abba a tartományba tompítja le ami még épp hogy nem káros vagy kevésbé az!
No hát ha már
Nekem is sötétített plexi van a bukón Marushin 999.
De alatta én is Bringásszemüveget hordok! Amit írtak az erdőről az igaz! A kátyút kurvanehéz észrevenni Azért is a víztiszta szemüveglencse! Erdőben plexi fel. Ez állatába nálam fel van nyitva és automatizálva van 90-100 környékén magától csukódik néha csak rá kell segíteni . De alapjában jó kicsit szűri a napfényt és a bántó tükröződéseket de nem az igazi! A karcolódás meg alap akárhogy vigyázol rá tuti karcos lesz!
Amit viszont én szeretnék és BUD ki fog akadni de szerintem kurvajó ötlet az az hogy a mutató ujjadra 1 plexitörlő gumi és a kesztyű felső részébe 1 icipici vegyszerestvíztartály! Ugye mert amikor tele lesz önkéntesekkel a plexi kénytelen vagy megállni és levenni a sisakot törölgetni benzinkút stb.. Mért ne lehetne ezt menetközbe?
Próbáltam.A gond hogy ezen sisakot teljesen kitölti az a nagy buci fejem.Ergo nem fér oda a szára.
Most newm tom a sisak kialakítása vagy a fejem miatt.
Én addig használtam napszemüveget, mi le nem tévedtem egyszer az olasz-francia riviérára, ahol az út gyakorlatilag viaduktból és autópályából áll.
Ok, itthon nincs sok alagút (M/ ) De pl. erdőben árnyék ugyanolyan.
Nem tudsz mindig megállni és le/föl tenni a szemüveget.
Nekem beépített napszemüveges sisakom van. Szeretem, bár nem fedi a teljes látóteret ami kicsit zavaró
És feltöltjük energiaturmixal,katéter és pelus a kis és nagydolgokhoz csak a menetközbeni repülős tankolásszerű dolgot kéne még megoldani és az alvást.
Szelektíven.
Néhány hete beruháztam egy pár Alpine Motosafe-re. Tetszik, tényleg tud valamit, igaz elég sok pénzt elkérnek érte. Vajon létezik hasonló szelektív szűrésű füldugasz olcsóbban?
Sőt ha tudom hogy elmeháborodott módon indulok motorozni és nem csak gurulok 1-et akkor is beteszem! Fejfájást is megelőzhet. (ugye kinek milyen érzékeny a füle)
mint pl:
Mííí?
Heee?
Miva?
És a többi halláskárosodás fűzúgás kiküszöbölésére alkalmas!
Igen is hasznos pont az ártalmas zajokat szűri meg! és mégis hallasz mindent! Motorhang, mentőautó stb..! Csak épp abba a tartományba tompítja le ami még épp hogy nem káros vagy kevésbé az!
Nekem is sötétített plexi van a bukón Marushin 999.
De alatta én is Bringásszemüveget hordok! Amit írtak az erdőről az igaz! A kátyút kurvanehéz észrevenni Azért is a víztiszta szemüveglencse! Erdőben plexi fel. Ez állatába nálam fel van nyitva és automatizálva van 90-100 környékén magától csukódik néha csak rá kell segíteni . De alapjában jó kicsit szűri a napfényt és a bántó tükröződéseket de nem az igazi! A karcolódás meg alap akárhogy vigyázol rá tuti karcos lesz!
Amit viszont én szeretnék és BUD ki fog akadni de szerintem kurvajó ötlet az az hogy a mutató ujjadra 1 plexitörlő gumi és a kesztyű felső részébe 1 icipici vegyszerestvíztartály! Ugye mert amikor tele lesz önkéntesekkel a plexi kénytelen vagy megállni és levenni a sisakot törölgetni benzinkút stb.. Mért ne lehetne ezt menetközbe?
Ha lemenő nap a szemedbe sütve elvakít és emiatt eldobod a vasat, jó ha van rajtad gerincprotektor
Az új multifunkci cukiságot tárgyaljátok?
Egy kérdésem lehet? Ennyi szépség mellett a gerincvédőre gondoltatok már? SOKKAL FONTOSABB!
Most newm tom a sisak kialakítása vagy a fejem miatt.
Ok, itthon nincs sok alagút (M/ ) De pl. erdőben árnyék ugyanolyan.
Nem tudsz mindig megállni és le/föl tenni a szemüveget.
Nekem beépített napszemüveges sisakom van. Szeretem, bár nem fedi a teljes látóteret ami kicsit zavaró