Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudja valaki hogy foglalkoznak e valahol sisakplexi polírozásával?
Elvittem a Hüllő KFT-hez mert írták a honlapjukon hogy vállalnak lámpa karctalanítást mondom hátha megoldják nem kell nekem csuszatolni.
Na de hát itt a kb dubai szintű gazdagságban nehogy asziggye az ember hogy ilyen pár ezres melókat azt hipp-hopp megcsinálnak.
Neeeeeee magyarországon senkinek nem kell a pénz.
Aszongya az emberke hogy ha 16e a plexi akkor mé nem veszek másikat nem éri meg 4-5-6 e ért megcsinálni az nekik nem bolt.
Komolyan az eszem megáll.
A gyártó/szállítoknak nem éri meg szállítani a mestereknek nem éri meg javítani itt már egy-két ezresért le se hajolnak az emberek mert nem éri meg.
JA, soha se jó semmi. Se az eső, se a 35 fok. Mindig csak a panaszkodás

(Esetleg egy kombinált markolat fűtő/hűtő beszerelés....)
"A motorozás egyik előnye a nyugalom..."

csatlakozom!
Pláne ha meleg lesz.Na akkor belsőleg fogsz tocsogni a vízben.
Még jó hogy csak a csizmáig megy kifolyni nem fog.
Hehe

Szerdán megint megyek. Viszont most remek időt mond. Furcsán is fogom érezni magam.
Pláne aki még az országúton is a raftingot részesíti előnyben.
Annak oszt kell a nyugalom.
Nekem a 8 ezer forintos noname van. Csak arra jó, hogy az utassal városban lehessen kommunikálni. Pl. külföldön eltévedve "Most akkor merre?..." típusú beszélgetések. De egyébként rohadt kényelmetlen. Nyomja a fület és leradírozza az arcot sisak le és felvételekor.
Meg egyébként is. A motorozás egyik előnye a nyugalom...
Az lajosos 10 ojros alan lett volna a tippem de Fr lelőtte szegényt.Marad a scala.Bár az most percenként dobálja el a bluputtyot így dobozban csücsül.
Igaz a túra alatt sem ér sokat egy átlagembernek.
Az első pilótának meg az utolsó söprögetőnek elég ilyen beszélő hogy szóljon ha lassítani kell maximum.
A kettő köztieknek csak azt kell sasolni hogy az előttük kerekező hol van.
Bár az 577-es guruláskor ez a rádiós kütyü sem segített volna.
Érdemes betanulni az útvonalat településről településre és a táblákat erősen figyelni.
Dumálni meg a tábortűz mellett ajánlott.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNNN? Sportos irányba? Úgy kanyarodok mint egy IFA! A féktávom meg olyan mint egy kavicsokkal megpakolt Nyerges vonatatónak ami tükör jégen megy!

De az állóképen ez szerencsére nem látszik!

Az összes eddigi pályaidőmben volna még 15-20 másodperc! (Ering, Hring)
Ilyen időben énsenemse!
Nekem kb a legdrágább van. Kb egy két napos túrát bír a headset, utána szétesnek a kábelek, és mindenhol kontakthibás lesz. Ez az Alan cirka 30 ezerért.
ha vasárnap ilyen idő lesz akkor nem hiszem, hogy megyünk....
Ebből olcsót nem szabad venni...nekem 3 pár van, de motoron csak a drága mükszik mert a szél nagyon bezavar vagy 50-nél nem szabad gyorsabban menni ha beszélsz...ráadásul feltétel, hogy mindenkinek legyen......bár ha elég hangosan kiabálsz akkor talán meghallják...
Zoli, mit gondolsz, mi a legócsóbb megoldás a cbrádiós kommunikációra?

Semmi más funkció nem érdekel,c sak, h tudjak a túrás cimbikkel dumálni, és ne kerüljön scala rider árba...S szeretném, ha csak akkor működne mikor lenyomok egy gombot a kományon.Szerinted?

Ahogy Májki egyre jobban a sportos irányba húz el, én meg éppen a kofferosba , hja, ez a túrázás kihozza az emberből a sátrazós állatot...
Megoldjuk!
Törökbálint, 20h körül, fehér/szürke SV, szerintem 1000-es.
Esetleg itt van a tulajdonosa?
Én integettem a szürke SV-ről szemből, mint a barom
Fehérváron ha átmegyünk le kell adnom egy fékkart Takker kollégának.
A szarvasölőhöz.
Orfű környékét nagyon kinéztem motorozásra, mikor ott nyaraltunk tavaly (kocsival). Sajnos most én nem t'ok menni. Remélem jól sikerül a túra :-)
Najóvanám, nem kell letérdelni (elég ha teletankolod az SV-m) De ez csak látványterv, mindenki azt csinál amit akar
Ez egy remek kis útvonal!Gratulálok Vanyek Bá
Jól hát Ha Tamásiba lesz a találkozó dózival akkor gyertek le Szekszárd fele. Ez az út ami ki van jelölve 100km ez egy szép kis kör és a lényeg benne van. Orfű a végállomás és ott a tónál lehet enni-inni fürdeni. Hazafele meg Sásd-Dombóvárnak mentek majd az is nagyon jó szakasz. Balcsinál ejtőztök egyet majd és irány a nagyfalu
ej ha Vanyek Mester ez nagyon jó kis terv lett
pedig elküldtem a szerintem végleges vasárnapi Mecsek pályaútvonalat most Neked