Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém is holnap megy vizsgára...Remélhetőleg szerdán már nálam lesz:)
Annyira nem lehet koszos.Szine látszik,rendszám látszik,váz/motorszám látszik akkor nem lehet gond.Izzókészlet asszem nem köll.
Na, megyünk vizsgázni a motorral.
Remélem nem sértődnek meg, hogy rohadt koszos. Meg nem kötnek bele az egyenként becsomagolt izzókészletbe...
Hagyd a ....csába jó az még.
Bár ha szines láncra vágysz......
Kék,ződ,árány,piros,tudja fene milyen színben van még.
Nekem fehéresszürkés.Az cííííííp.
Nur ein bißchen!
Szakaszosan nem nyúlt meg?
Fesziteni van még hova. Felénél van az állító!
Ürge önt neked áránybó.
De ha nem vagizol szerzek sima kutyaláncot és felhekkelem rá.
Ha nem szakszosan lóg nincs ki a piros lé belőle és még lehet feszíteni nem kő lánc.
Meglátjuk, most csóróság van!
Szerintem azzal a lánccal a 30e-es határt simán ki tudod motorozni Nem lóg az annyira!
AKCIÓ!
Van két első féktárcsám SV 650-hez K3 után. 36000Ft/db.
Vadiújak, jó minőség!
írj a mailomra elérhetőséget,és meg dumáljuk.
A Goldnál csak a szemek arany színűek, ennyi. V8 az a V-s, ez már elvileg kifutó, VX van helyette, illetve az erősebb VM2.
nekem scorpion van, és szintén fasza a napszemüvege...
Nem hangzik rosszul! Néztem beépített szemüveges HJC-ket, hát egyik sem volt túl meggyőző, nyeklett-nyaklott a belseje. Valahogy idegenkedek tőle. Jó dolog a beépített szemüveg, csak a legtöbb gyártónak nem igazán sikerül stabil és tartós kivitelben megvalósítani. Ezek szerint a Caberg kivétel.
G és árányozott?
Ennyi?
Nem erősebb?
Nem tartósabb?
Nem igényel kevesebb kenést?
Guminő sincs hozzá?
az arany a G jelzést viseli a többi után..
Az aranyszínű és a többi közt?
Már az arany szinen kívül?
:)
egy darabig......
Sanyi ringen nézted a láncom, bár tuti nem emlékszel már rá, de 21000 km van benne! Meddig forszírozhatom még, normál ápolás mellett?
A V8 O gyűrűs és a leggyengébb a VM2 az erősebb X gyűrűs.....ha jól tudom.....
Köszi!
Azt tudod,mi a különbség a D.I.D. 525 V8 és a 525 VM2 között?A V8-asról sehol sem találtam leírást.
Ne is mondd Zsé. Kaptam egyet ajándékba. Amikor lementem az aluljáróba, rögtön kivilágosodott, amikor kijöttem, abban a pillanatban visszasötétedett. Amikor elvesztettem, bementem a boltba Baján, ahol azt mondták, hogy 62.000 Ft az ára. Na azóta nincs oakley-m....