Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karcsibá megmondja!
Ürge! Mi lesz vasárnap? Esőnapozzuk, vagy mi?
Önt a nyavalya!De ha kell kifűrészelem szemenként hengerelt lemezből,csak hozzál anyagot!Sőt,mindegyik szemben benne lesz a monogramod szecessziós vagy gót betűkkel!De hosszú élettartamú csak akkor lesz,ha nem teszed a motorra!
Ez kész! Szedik a pénzt rendesen.
ha elhagyod, akkor új rendszám és forgalmi. forg. 6000 rendszám+matrica kb 5000. törzskönyv nem kell soha új csak ha elhagyod de az min. 2-3 hónap.
igen. Illetve kocsinál egyszer elhagyhatod, a másodiknál kell új.
Az elhagyott rendszámot gondolom kivonják a forgalomból, ne lehessen vele visszaélni
De nem kell új forgalmi. Szerintem. Lehet táblát venni ugyanazzal a rendszámmal, nem? Mi van, ha elhagyod? Új forgalmi kell?
nem semmi... és mit mondott az eladó, miért volt erre szükség?
a törzskönyvem a banknál van
bizony arrafelé :)
Torzskonyvben nincs rendszam
Batthyány tér és Halász utca között,ugyééééé?!
szia !
bocs, hogy beleugatok de szerintem tegyél oda is egy csavart nagy alátéttel ami eltakarja a hiányzó részt és úgy fog kinézni mintha rögzítené a rendszámot a motorra. mi prizma helyett öntapadós piros fényvisszaverős csíkot ragasztottunk a rendszámtábla tartó keretre és elfogadták. papírboltban vettük de már nem tudom mennyi volt. a sportdobhoz meg vittünk egy univerzális kipufogóról műbizonylatot azt meg az autósboltban kértük az eladótól.
Átmentünk, de azt mondták, hogy nem sokon múlt mert az egyik első féktárcsám el van deformálódva... (Sanyi, holnap ezt is meg kellen nézni)
A gépet körbefényképezték elöl, hátul. EÜ csomagot, izzókat és dudát nem kértek. Az adminisztráció viszont kétségbe ejtő volt.
Ja és hazafelé a rakparton összefutottam Ürgével :)
így vettem már...
hát bocs h nem állok melléd, de valaki lemezvágó ollóval belevágott. ez kb olyan, mint az átlyukasztott személyi igazolvány :-)

a prizma már más tészta... nem kell annak SV-prizmának lenni, vegyél bicajos boltban 199 forintért és rakd rá arra a 10 percre.
azt mondta egy ismerős,hogy készíteni kell több képet is...
Mindegy a szakik majd átrugdossák talán
Hogy szívózhatnak ilyennel nemértem... De ha ilyenek vidd el ismerőshöz, csak van valaki. Én ahova járok odaviszem a gépet és meg se kérdezik a típust csak azt mondják 1 óra múlva kész. Ha itt meglehet akkor nyilván ott is meglehetne. Fénykép csak szemből készül, abból is amit láthat a felügyelet a központban a fékpadi fénykép, ami abban a pillanatban kattan el amikor abbahagyja a mérést a gép
most már nekem is van világításom,vettem és be is kötöttem már.Prizma folyamatban...
azt mondták próbáljam meg kijavítani.(a hatóság mondta)egy új rendszám forgalmival 11500huf
És akkor a törzskönyvet még át sem írták.
Nem tudom mi rágta meg a rendszámot már így vettem.
Ez biz sérülés.
Rendszámvilágításom akad de prizma.Hát az nem.Rájöttem hogy irtó szerencsés voltam egyedi forgalomba helyezésnél.Be sem indították nemhogy prizmát kértek volna.
nekem ma nem lehetett vizsgázni.mMielött mementem volna már a kapuban bele kötöttek a:
-rendszám alatt nincs prizma
-nincs rendszám világítás
-sérült a rendszám
-és hát ugye a sport dob hiába raktam bele a hangtompítóját.
Ígyhát elkullogtam hosszabbítást kérni,majd egy helyi szervizbe ahol megnézték mondták vegyek egy prizmát egy kis lámpát és ők elviszik vizsgára.Kipuval ne törődjek aszonták csak a hangtompító legyen benne....
Ha ők viszik nem szokott gond lenni.
hát így állok....