Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.
Az SV ha megkapja a láncspray adagját és az ülést elviseled minden nap is mehetsz vele. Én napi 200 km spórolva minimum 1 1/2 órát a menetidőből.
A napi 300 mitől lenne gond? :)
Legalábbis az évi 20e nem volt az :)
a dainesenek van légzsákos ruhája, rossi a minap tesztelte, ezért tört el csak a lába...
gondolom nem oakley-d van,mert azzal nem lett volna ilyen gondod
Sziasztok!

Egy SV650 mennyire bírja, hogy napi 300km-t mennek vele heti 3-4szer?
Persze csak szezonban.Elég sokat kell a közeljövőben ingáznom és a mostani DRZ-m azt ugye nem nagyon bírja...
A giviben nekem sem volt gond a napszemcsi.De a túlnyomástól ami 160 nál volt benne befelé fordult a szemem.
nekem nincs ilyen gondom

caberg v2r, ha kell a napszemüveg, balkézzel lehajtom, majd a sötét résznél felhajtom, pillanatok alatt
Az Alannal nincs gond, csak a motoros szettel. Ehhez van nyomógomb is.
Van tárcsám, de nem olcsó.
Új vagy használt rossz állapotban ócsóé.
azta k***a b***g 30k s ennyit tud?Ez rablás...

Mondjuk a hajón is ALAN van.Igaz, a matrózok tucatszám fogyasztják őket, mint kiderült.Hol a Duna nyeli el, hol csak megnyekken...Igaz, többméternyi fémen át is sugároznak tisztán!

Amit még nem értek, hogyan tudom én ezt a kormányról működtetni egy mikrokapcsolóval?
Hát elvileg esni fog meg felhős is lesz de majd meglátjuk szombaton már pontosabban tudni fogják
Én tudok ha érdekel, féktárcsástól első kereket.
Igen. Japán. jó.
Sunstar lánckereket ismeritek?(Minőség,tartósság tekintetében.)
koszi az infokat! ezekkel a valtoztatasokkal nagyon bejon a motorod!
LSL kormany. Magasabb mint a csutka sokkal, igy majdnem egyenesen ulok.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Győr környékén tudnátok nekem mondani olyan gumist, ahol felnit is görgőznek? Motorfelnit! 17-eset! Az első kerékkel belementem egy eszméletlen nagy "kátyúba" és kicsit ráz az eleje! Előre is köszönöm a tippeket, linkeket! Hali! Széles utat!
ha minden jól megy amint megjövök kihajítom a db killert a polcra
holnap műszaki...azért tettem be.....
zsiiir. milyen maraju kormanyt tettel fel? magasabb is lett vagy csak a formaja mas (tehat nem csutka)?
ez tény......ha gondolod átírjuk, de akkor valakinek vinnie kell a laptopot mert nálam nem fér el....
helyett db killert
Na beszereltem a kipufogóba a bd killert.Háááát szerintem az injektor kicsit furán viseli
Villahid, kuplung- es fekcso, kormany, munkadij (ha nem magad csinalod).. Ennyi
Tamási a míting pojnt.De Zolinak lenne egy kis dolga Fehérváron.Nagyon változó időjárás esetén valószínűleg halasztás lesz.