Szeretném felhívni minden motoros kolléga figyelmét a Nemzetközi Harley-Davidson Fesztiválra Alsóörsön, és azon belül is a 06.19-én 12:00 kor induló felvonulásra Iszonyat feeling ezt éreznie kell minden motorosnak, aki volt már az tudja miről beszélek, gyertek minél többen remélem jó idő lesz, vagylegalább az eső nem szakad majd
Sanyinak is emlitettem mar, korlatot keszitek Dunakeszin ugy nez ki. Meg kicsit tartok amugy is, hogy kishal lennek a capak kozott, szerintem a 6-os kivezeton mar elhagynatok.
Ha a Te SV-dre gondoltál akkor kizárt, mert többet fejidom nélküli motorom nem lesz Tudom a GSR-en sincs nagy de azon jól áll a plexi legalább. De szerintem S-es 2005körüli lesz majd ha ez elmegy. De míg itt áll addig csak elmélet a dolog
Semmilyen érzelmet nem vált ki belőlem ha elviszik. Ha ittmarad akkor járom az utakat vele, ha elmegy jön helyette újabb SV vagy GSR, nem ételre kell a pénz. De tökéletesen megvagyok elégedve ezzel is... csak megvan a lehetőség, h legyen jobb
1 órája telefonáltak, h pénteken megveszik a motorom De mivel kaptam már vagy 5 ilyen hívást, h holnap 100%, h jövök és viszem meg le is cigánykodták már az árát rendesen, ezért nem aggódom, h nem lenne meg a gép vasárnap még Vagy ha igen jövök egy 180-as Gilera Runnerral Itt a Mecsekbe tökéletes móka még az is
én ezt már használom! széép piros! csak a pisikivezetés nincs megoldva... 1 mátratúrán elfogy a hátamról 1 lityó víz (2 literes a tasakom ha jól tudom). Jó dolog! nagyon jó! Néztek is tavaly mi az a katétercső a sisakba bevezetve
Hagyd a korlátot másra!
Gyere el a gurulásra!
Sanyinak is emlitettem mar, korlatot keszitek Dunakeszin ugy nez ki. Meg kicsit tartok amugy is, hogy kishal lennek a capak kozott, szerintem a 6-os kivezeton mar elhagynatok.
Kb 80ezer mindennel...
mennyibe fajt a kormany atalakitasa?
Igy allandoan meg kellett allni inni.
csak hát BMW-m nincsen hozzá....