Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek, leöblítem magamat, meg a gépet.
2 pm, Lukoil, Saint-andrew, hungary!
Ott a pont! ! !Mondjuk egy "almakéknek"?!?
Ja, hogy nem én ismerlek. Bocs!
Igen. Tudom, hogy nem mered!
(Én sem. )
Azéé mondom,nem mindegy,hogy ki pályázik vele!
Ismersz!
Ezt inkább valami csajszinak dobd be!
És a fejidom átalakítást még nem is említettük!
Szerintem ezt eldobták. Legalább egyszer.
Zoli jól mondja.
Oké,de az összes futott kilómétered hány százaléka pálya?És Te mennyire húztad?
Sose számolj értékcsökkenést! Ülj rá és élvezd!
Nekem úgy rémlik itt a fórumon volt valakié! Amúgy meg pesten szoktam látni egy hasonlót, és szerintem nem sűrű a középlámpás fejidomos! De ja a kompresszió mérés (ha volt benne "kájenden" légszűrő) alap lenne. Ha meg ott nem 11 körüli értéket mutat akkor köszi de nem!
Persze ettől lehet jó a motor, de azt csak Sanyi tudja megmondani!
Engem csak az zavar, hogy mindjárt a felét éri a motorom, mint amennyibe nekem került.
Ennél a gépnél tuti egy kompresszióméréssel és egy vázgeometria méréssel nyitnék.Vagy hempergett vagy az életét digóban valami kupán tengette.
NEM!
Ez igaz! De te odaadnád 7 kiloért a géped? Vagy még kevesebbért, hisz kereskedő árulja.
Az enyém látott pályát nem egyszer és mégis olyan értékeket produkál a blokkja és az egész, h Sanyi szerint etalon! Más pályázni és más a kavicságyban fetrengeni!
Bár szerintem nekem minden gurulás kör rekord!
Ebben lehet valami.....
Tudom, tudom. Jó lesz, oszt' kész!
A MERT-ekből és a kilométerből arra is következtethetünk, hogy pályán használták. Az nem e megkíméltség jelzőt jelenti.
Szerintem.
Ne viccelj ma nem kör rekordért megyünk, hanem spanolni! Végre összeráztuk megint a csapat egy részét! De azért ha kicsit tempózunk az se baj! :D
Átnézve, ha motorikusan rendben a gép akkor jó!

MERT: Sportdob, Sportlábtartó, teli idom! Ezeket ha utólag kellene megvenned alsó hangon is 150-200 ezer! Szóval ha nem véres a torka akkor szerintem jó!

De a kilométer gyanús!
Majd csak figyeld! Remélem megvártok majd valahol, mi eltologatjuk a gépet Zolival!
Náluk ilyen árak vannak, de a gép idomcserés szóval reális az ár!