Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én úgy nem tudok, mégis zabál. Bár én az egyenesekben próbálom behozni a kanyarokat.
Félre értés ne essék, összesen két gyertyás: 1/henger
Sziasztok!
mi is hazaértünk gond nélkül
igaz kivasaltam egy macsekot de nem lett gáz
a túra meg király volt
gyönyörű hely,jó utak,na meg jó kis lábtartó koptatós kanyarok
egyszóval fantasztikus volt
Nekem volt már 7,5-8 is! De akkro olyan Bud-osan mentem!
Bár én a hengerenként 2gyertyásra tippelek.
Na ezt mondom.
Az enyém két gyertyás, és legutóbb 6,7-et evett.
Pedig majdnem arra dobtam a nagy valagam.
Csak hiányzott a vaskereskedés hátúlról.
hááát! Az SV minden egy GS után, csak nem kezes!

Mert: injectoros és jobban rángat, a futómú valóban más meg jobb, de a súlypont és az üléspóz nagyon más! ÉG és FÖLD.

DE GYÁRI GUMIVAL NE DÖNTÖGESS! ÉS SOSE ADD KÖLCSÖN SENKINEK!

Nem irigység, hanem te se örülnél, ha összecsuknák!

Az enyémre pl apám se ülhet pedig van rutinja (20 év verseny és hivatás) és még pénze is volt benne amikor vettem!
ŐŐőőő mért is?
Nekem elég szélsőséges.A tegnapi lassú menetemmel 5.5 volt.Néha meg 7.2-t mérek.
Jó asszem ez mintha kétgyertyás lenne de akkor is.
A kanyarokban nyilván én lennék ezen a fórumon a leglassabb, igazából csak azt akartam mondani, hogy mennyire nagy a különbség még egy magamfajta kezdőnek is a 2 motor között.
....Nem sokkal......
Lesz ez még több is.
Őőőőő a kanyarok neked magától értedődőek.Énnekem még gondot okoznak.Lassúnak és béna kacsának érzem magam a többiekhez képest.
A többi jó nagyon.5e felett az igazi.Csukló meg megszokja.
A fogyasztás végig 2 személlyel, nyomatékből 5000-ig motorozva pont 4 liter lett.
Megvolt a hétvége, megvoltak az első tapasztalatok.
Belement 700km, fáj a csuklóm mint a barom .

Ami biztos, hogy a GS és eközött a gép között érezhetően eltelt 20-30 év és itt most nem arról beszélek, hogy mindenhol 100x erősebb és 100x nyomatékosabb, hanem arról, hogy mennyire kezes, magától értetődő és könnyed minden kanyar és úgy általában az egész vezetés.

Van egy GS-es kolléga, ma mentünk együtt. Amíg nekem is GS-em volt, mindig panaszkodott, hogy a kanyarokban rám vár. Most bármikor körbe tudtam volna rajzolni bármelyik kanyarban a motor erejétől függetlenül. Pedig ő nem lett rosszabb és én se jobb. Cseréltünk motort, utána csak hüledezett, hogy ugyanazokban a kanyarokban az egyikkel "küzd", a másikkal pedig magától értetődő, hogy a kanyar beveszi. Folyamatosan azt mondta, hogy "mintha kötélen húznák az íven". Mondta, hogy "Persze, persze erősebb, de ez közel sem annyira fontos és szembeötlő, mint amennyivel kezesebb."

Príma szerkezet, majd ha 5000 fölé is forgathatom de jó lesz... .
Szép helyeken jártatok!
Affene.Következőre benevezek ha lessz.
Az a vár egy étterem+múzeum, ott kajáltunk.
6.-an....Biqm-ék jöttek még, 10 euró volt a szállás egy igen jó apartmanban.....majd feljön az összes kép holnap...
Hanyan voltatok?
Az majd akkor kell, ha el akarom adni! :-)
Mindenesetre köszi!
Mondtam, hogy adok egy "donor" 650-es csonkot és vágd ki a nyílást rajta!
:
na itt: