Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakker.Dobd fel a tankot és gyere el a lukoilra kettőre meglátom mit tehetek ez ügyben.Vagy itt e egy csinos lámpa meg belső idom.Ha megvan a te idomod minden vagy majdnem minden darabja azt is meg lehet oldani.
Zolikám, vannak elképzeléseim, h hogy áana jól, de még annyira sem vagyok tózentmájszter mint a Sanyi Fejjebb kéne hozni az egészet picivel a villahíd fölé, akkor az órát is meg lehetne dönteni felém
Csovazas.Semmi nem jo rola ami neked kellene.

Idomot meg meg kene sasolni mi a gaz rajta.
Jóreggelt skacok
Te aran szivem, valami elérhetőséget írhatnál, hátha tunnék magamnak kukázni arról a motorról valamit az enyémre ,
köszi!
Én pécsi vagyok, de azon a szentendrei Lukoil kúton pont tegnap voltam
Hali
Szerintem érdekelni fog a dolog. Csákvári vagyok egyébként tehát nincs messze pest,hamar ott vagyok,ossze hozhatunk egy találkozót.Jövö héten keddtől péntekig elvileg jó is lenne valamikor ha neked megfelelne ebben az időszakban.
Köszi csá.
Jaja!
Nem mutat sehogy, talán ha ügyesebben lenne összedobva
Akkó 2 LIK OJIL? SZT. Bandin?
Lámpám van ócsóé.
Idom hogyhogy gány?
Kelj, korán, gyorsan dobd össze, és gyere gurulni!
Ezek szerint nem lett szép a konzol. Sanyi mutatta múlt hétvégén. Vagy nem azzal van baj?
Holnap elvileg kész atank is, összerakósdi és egybe lesz! de a fejidom gány nagyon
most ezeket nézegetem
Fénymásoló, vagy szkenner-nyomtató.
Hi Henti! Hogy áll a géped?
Na jó nézem ezt a hülye bukógombát hogy lehetne könnyen lemásolni mert egy pár mm lejött az egyik oldaláról.
Én is így vagyok, de nem motyogatok, pedig kéne.
11 előtt sosem tok elaludni.Teszek-veszek.Motyogatok.
Azt hittem, csak én szedek itt béres cseppet!
Vagyok.Csak dolgoztam.
14h.Térképpel megvan.Ha nem kell úszóleckét venni megyek.
A többiek eltűntek. Ma halott a fórum.
Én benne vagyok, ha jó az idő.
Az első lámpánál van az OMV kút(a 11-es bal oldalán).Innen kb.1kilóméterre,második lámpánál van a Dobogókői út,onnan kb.600 méter a LUKOIL.
Na mi a .... lesz holnap?
Ha valakit érdekel van egy FINSTER dob sv 650-esre
Ma megtudakolom az árát,de azt mondta a gazdája hogy nem adja drágán
Sérülésmentes!