Bakker.Dobd fel a tankot és gyere el a lukoilra kettőre meglátom mit tehetek ez ügyben.Vagy itt e egy csinos lámpa meg belső idom.Ha megvan a te idomod minden vagy majdnem minden darabja azt is meg lehet oldani.
Zolikám, vannak elképzeléseim, h hogy áana jól, de még annyira sem vagyok tózentmájszter mint a Sanyi Fejjebb kéne hozni az egészet picivel a villahíd fölé, akkor az órát is meg lehetne dönteni felém
Hali
Szerintem érdekelni fog a dolog. Csákvári vagyok egyébként tehát nincs messze pest,hamar ott vagyok,ossze hozhatunk egy találkozót.Jövö héten keddtől péntekig elvileg jó is lenne valamikor ha neked megfelelne ebben az időszakban.
Köszi csá.
Idomot meg meg kene sasolni mi a gaz rajta.
Te aran szivem, valami elérhetőséget írhatnál, hátha tunnék magamnak kukázni arról a motorról valamit az enyémre ,
köszi!
Szerintem érdekelni fog a dolog. Csákvári vagyok egyébként tehát nincs messze pest,hamar ott vagyok,ossze hozhatunk egy találkozót.Jövö héten keddtől péntekig elvileg jó is lenne valamikor ha neked megfelelne ebben az időszakban.
Köszi csá.
Idom hogyhogy gány?
Ezek szerint nem lett szép a konzol. Sanyi mutatta múlt hétvégén. Vagy nem azzal van baj?
most ezeket nézegetem
14h.Térképpel megvan.Ha nem kell úszóleckét venni megyek.
Ma megtudakolom az árát,de azt mondta a gazdája hogy nem adja drágán
Sérülésmentes!