Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv

BALATON KERÜLŐ MOTOROS TÚRA!
2010.05.24-e pünkösd hétfő!
Gyülekező 10:00-kor a fortuna parkolóban Balatonlellén!
Minden motorost szeretettel várunk!
Nekem is jónak tűnik.
THX.Megtalálom.Ha nem sms-ezem Oslóból.
Na!Átjössz a Chuck Norris-hídon,bejössz Szentendrére,haladsz még kb.5-600 métert és az első benzinkút a 11-es jobb oldalán.
Mostmár csak a szentedrei lukoilt kéne belőnöm hol a pi....be van.Egész héten eltévedtem.Nemigen akarok most is.
Jól hangzik....
Nekem jó.
Na majd este visszaolvasok most lépek! PÁPÁ
Csomi, Ürge, Zoli és aki olvassa! Holnap akkor egy találka Szentendrén délután 2 körül a LUKOIL kúton ? A szokásos környék kör aztán sólyomfészek pizza?
Mehetünk egyet! Megnézném! 4 db borospohár helyett hajtsa a gépemet két tartály!
Azt én is nagyon remélem,már csak azért is,mert másfél óráig takarítottam a kecskét!
Ja,és nem lenézésből hanem anyagiak miatt írta,hogy gyenge az SV.....valaki fizetett neki ezért ?!
Remélem holnap jobb idő lesz!
Én azért mentem egy húszast....
Hello-hello!
Végre, le tudok ülni! Vége a melónak. Kávé, cigi fórum. Ilyen időben ez maradt.
vagy lehet azért mert beindítod
Persze.Utolért,kicsúszott,stb.Szomorú.
Nem azt mondom hogy annyira kell követni a fokozatosságot mert az álszentség lenne.Csak az interkontinentális rakéta előtt kéne valami köztes pont egy két évig.
És a TL egy picikét goromba lenne meg túlzás az ETZ után ami KB 3 hét vagy mi volt.Előtte meg simo 4 éves kortól.Pffffff.
Nem is tudom kimotorozni!(lehet,hogy azért,mert mindkét henger megy ?!?)
ja ezeket látod a tv-ben..
Nem.
Az ilyen fog akkorát esni mint egy medve.
Remélem túléli és tanul belőle.
ne kamuzzál már...a halandó embereknek "elég erős"
Tudtad,hogy az SV 650 nem elég erős?
Szerencse hogy arra laksz.Én pont gondolkodtam hogy kimozdulok.De mire kitoltam szakadt is.

Holnap talán jobb lesz.Délelőtt ütőfényes napverés egész fél egyig míg vége nem lett a melónak.
Ja,most már itt is esik,de 38 perccel ezelőtt még ilyen volt: