Hali! Köszi, de szombaton dolgozok. Illetve, ha időben végzek, lehet, hogy csatlakozok. Holnap fel hívlak, ha nem felejtem, mert már napok óta tervezem.
Ha olcsón megválsz a maradéktól nem gáz a blokkja egyenesen futott stb akkor szólj.Valamikor lehet érdekelne.Kéne valami lomon dolgozgatni.
Pályára aprópénzért ideális lenne.
Nem tudom még hogy mi lesz a sorsa....Megvan az olasz papírja így akár forgalomba is lehet helyezni. Váz ,blokk, segédváz... nagyobb részek ezek maradtak meg. Eleje meg hátsó rugóstag már a másikban van :D Jól jártam vele mert hátul egy Bitubo volt olyan mint az én Hyperprom ami eltört, minden mindenhova állítható :D Már ezért megérte megvenni...
Szia! A balos tükör megvan és szerkezetileg nincs baja. Picit karcos a széle de az üvegnek nincs baja. A kipufogó maradmert jóformán a hangja miatt csinálom csak meg a motort :D
Hát nem tom.Szombat meló meg ha odajutok Daytona próba.Vasárnap meló vagy nem.Majd talán vasárnap-hétfőn környékén eltekerek Rétság-Balassagyarmat-Salgótarján felé a határ mentén.Arra még nem voltam.
Na, majd kiderül!
Pályára aprópénzért ideális lenne.
És konkrétan mi marad belőle?
Időkép+WeatherOnline!