Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, ez mondjuk sanszos. Amúgy mindegyikben van még másik apartman is...
Ne bizonytalankodjon mert lecsapom!
amúgy nem mi keresünk másikat hanem aki még jönne ....viszont szerintem a környék tele lesz üres szállásokkal úgy mint minden évben ilyenkor...
Fene tudja....Anita bizonytalankodik mert lett más programja, de azért egyenlőre még jön......mikor jössz át?
Ne is nagyon ajánlgasd, mert akkor kereshetünk másik szállást
Végre egy értelmes ember
Nem akar valaki leugrani velünk a partra?........igen jó kis kanyargós út van kb 100km hosszan a parton... .....vasárnap azon mennénk végig..
Mivel hosszú a hétvége tolhatjuk olyan napra, h neked oks legyen!
A fejleményeket elnézve nehéz lesz csatlakozni.
Na, majd kiderül!
Hali! Köszi, de szombaton dolgozok. Illetve, ha időben végzek, lehet, hogy csatlakozok. Holnap fel hívlak, ha nem felejtem, mert már napok óta tervezem.
Holnap kitaláljuk!
Ostffyasszonyfa?!? Bár egy kicsit messzebb van......
Ha kitalálom mi lesz vele szólni fogok! Jóéjt mindenkinek.
Ha olcsón megválsz a maradéktól nem gáz a blokkja egyenesen futott stb akkor szólj.Valamikor lehet érdekelne.Kéne valami lomon dolgozgatni.
Pályára aprópénzért ideális lenne.
Nem tudom még hogy mi lesz a sorsa....Megvan az olasz papírja így akár forgalomba is lehet helyezni. Váz ,blokk, segédváz... nagyobb részek ezek maradtak meg. Eleje meg hátsó rugóstag már a másikban van :D Jól jártam vele mert hátul egy Bitubo volt olyan mint az én Hyperprom ami eltört, minden mindenhova állítható :D Már ezért megérte megvenni...
Alakul a dolog.A maradékkal a donorból tervezel valamit?
És konkrétan mi marad belőle?
Mit szólsz ha csinálunk egy olyan kört, hogy: Pannonhalma?
Jó a poszter a szekrényajtón!
Próbálod kontrollálni a dolgokat?!?
Na így áll most a moci ha érdekel vkit.
És kutyára ne mutass! a Kutyára soha ne mutass!
Szia! A balos tükör megvan és szerkezetileg nincs baja. Picit karcos a széle de az üvegnek nincs baja. A kipufogó maradmert jóformán a hangja miatt csinálom csak meg a motort :D
Hát nem tom.Szombat meló meg ha odajutok Daytona próba.Vasárnap meló vagy nem.Majd talán vasárnap-hétfőn környékén eltekerek Rétság-Balassagyarmat-Salgótarján felé a határ mentén.Arra még nem voltam.
Sose nézd a köpönyeget!
Időkép+WeatherOnline!