Hali
Kössz a választ.
Ha jó árat mondasz a tükörre akkor engem érdekelne.( kár hogy a kipuf marad).
Adj egy elérhetőséget vagy ha ide nem akarod, küldj ide egyet zkrasztina@t-online.hu -ra.
Előre is köszi.
ma mire felültem a motorra elkezdett esni... de úgy voltam vele most már azért is... eredmény motor tiszta kosz, csizmám nem ázik be, kabátom se...nagyon. hazafelé kockaladás fel akart lökni, de figyeltem... amúgy esőben se rossz mocizni
Hülye kérdést teszek fel:
Ma este lesz Kawasaki ingyenes motorozás a Hungaroringen... Kimennék SV-vel csak hát se a színe, se a formája nem hasonlít egy picit sem a kawasakikra.. nincs valakinek tapasztalata, hogy működik ott a regisztráció és az ellenőrzés?
Vasárnap felkerültek az új indexek a motorra.
Azt ne nézzétek, hogy milyen koszos, mert 70 km-t motoroztam és közben elkapott egy párszor az égi zuhany
Kössz a választ.
Ha jó árat mondasz a tükörre akkor engem érdekelne.( kár hogy a kipuf marad).
Adj egy elérhetőséget vagy ha ide nem akarod, küldj ide egyet zkrasztina@t-online.hu -ra.
Előre is köszi.
Elöl: 120/70-17 Hátul: 170/70-17
Miért?
Ma este lesz Kawasaki ingyenes motorozás a Hungaroringen... Kimennék SV-vel csak hát se a színe, se a formája nem hasonlít egy picit sem a kawasakikra.. nincs valakinek tapasztalata, hogy működik ott a regisztráció és az ellenőrzés?
99.9% tehát kell +szállás nehogy a vason kelljen aludnunk
Azt ne nézzétek, hogy milyen koszos, mert 70 km-t motoroztam és közben elkapott egy párszor az égi zuhany