Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnapra valaki tervez valahova valamit?
Enyémet akkor meg is vehetitek
Amúgy én is így vagyok vele! Roadking csővázasa baromira tecc!
Köszönöm, felveszem vele a kapcsolatot
Aztán Gladius a következő?
Helyes
egyre jobban tetszenek ezek a csővázasok...
Hali
Kössz a választ.
Ha jó árat mondasz a tükörre akkor engem érdekelne.( kár hogy a kipuf marad).
Adj egy elérhetőséget vagy ha ide nem akarod, küldj ide egyet zkrasztina@t-online.hu -ra.
Előre is köszi.
Ja?! Értem
Ja csak úgy!
Tsanyi! Csak Ő!
Michelin Pilot Sport 2 Elöl-hátul.
Elöl: 120/70-17 Hátul: 170/70-17
Miért?
Sziasztok! Kicsit rakoncátlankodik a gépem. Tudnátok ajánlani Bp-en egy megbízható(és nem túl drága) Suzuki szervizt? Köszi
Okj, fix szállás még nincs mert nem igazolták még vissza egyiket sem, de a címüket tudjuk és üresek így valamelyikben csak lesz hely...
ma mire felültem a motorra elkezdett esni... de úgy voltam vele most már azért is... eredmény motor tiszta kosz, csizmám nem ázik be, kabátom se...nagyon. hazafelé kockaladás fel akart lökni, de figyeltem... amúgy esőben se rossz mocizni
Szia! Nem fognak a pályára felengedni. Egyébként regisztráció után mehet a dolog! Kérj kölcsön egy Kawát!
Real motortol veszed a vasat?
Hülye kérdést teszek fel:
Ma este lesz Kawasaki ingyenes motorozás a Hungaroringen... Kimennék SV-vel csak hát se a színe, se a formája nem hasonlít egy picit sem a kawasakikra.. nincs valakinek tapasztalata, hogy működik ott a regisztráció és az ellenőrzés?
Na akkor lehet kezdeni a drukkolást.
úgy néz ki mi is megyünk
99.9% tehát kell +szállás nehogy a vason kelljen aludnunk
Hello Zoli32 mstanába nemnagyon jáok itt az Sv fórumon a dupla pufó hogy áll?
Miféle gumi ez?
Vasárnap felkerültek az új indexek a motorra.
Azt ne nézzétek, hogy milyen koszos, mert 70 km-t motoroztam és közben elkapott egy párszor az égi zuhany
Amúgy fél11 fele tudok indulni, mert 10-re várok valakit. Remélem nem 11-re ér ide...
én csak felrúgást ígértem mert fáj a kezem...