Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem elhajtanának a halál vérvörös fa..ára
néztem az ebay-on mv augustához bódis rendszert potom 1000000 hufnak megfelelő euróóóért.
no comment
irány a mecsek és fényképezd a gépeket...
még az is lehet, de ezzel inkább az árára akartam utalni, akinek erre van léje az nem hozzám hozza a gépét....
valahonnan muszáj lesz pontos mintát keríteni
Van Bódis márkaszerviz? :D
megkaptam, de bódistulajok csak márkaszervizbe járnak....
ja küldtem Neked egy e-mailt
ugyan Sanyi.....
más?.....mondjuk tényleg a csapat fel "más".....szdsz utódok...
Lehetsz MÁS Pajtás!?
Válaszoltam MSN-en különben...
Ez valami LMP performance? "VÁSÁROLNÍÍÍÍ!"
láncvédőm az lenne....
Csavart lehet venni csavarboltban....legalábbis hasonlót.
Nálam kapható hasonló csavar 2500huf/db + áfa
Skacok! SEGÍTSÉÉÉÉG!

Elhagytam a szerszámtartó fedelét és a láncvédő csavarjait! (illetve abból csak egyet)

Nincs valakinek fölösleges darab?
Helló!
Suzukis bőrdzseki 1 Ft-os aukcióban
itt
majd nekifutásból köpök
Pedig Neked csak egy köpés a ring........mondjuk elég nagy, de nincs lehetetlen...
Én az pének estémet a Videoton holding braun2.számú gyártóüzemében töltöm el vala,és frankó állandó tönkremenő gépeket javítgatok vala.
Vegre motorozhato idore virradtunk ma
Bizony mondom néktek az imántok meghallgatásra talált vala es heon kisüté az nap sugariat néktek. Az levegő áramlásainak sebessége es alább hagyá az dúvad mivoltát így megnyílák az benzinkutak 95-ös tejjel vajjal folyó kánaánjai csalogatólag jelentkezék vala. Ámen.

Magyarul: PÉNTEK ESTE EURORING?
Szombattól jön a fasza idő, nem kéne kihagyni a hétvégét...
Hát ez van.Majd hétfőn valamit kitalálok.Vasárnap fuvarozom a pici családot.KB 2-órás meló oszt itthon vok.De nem tom lepasszolni senkinek.
arrafelé viszonylag jó időt mondanak...
Pedig táskapróbának még jó is lett volna.Ez van majd ha jobb idő lesz.Raftingolni úgysem akarok.Pláne motorral úgy hogy még úszni sem tudok.