Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak számolgattam! Kaptam egy ajánlatot!
Szia!

Köszönöm!
Annyi kérdés lenne, hogy ez így ahogy van 50 rúgó vagy félreértettem és 50 az idom + 50 rá a fényezés? Nekem has + oldalidom kellene.

Jövő héten esedékes lehet a megnézés Pesten? Pénteken elvileg meglesz a motorom.
Megsem poen volt az R1?
Valaki egy 25kW-os alacsonyabb üléses SV-t hitelátvállalással, kis önrésszel?
Szia, nekem Dúzs Peti féle idom van. 45K a has és a két oldal. úgy tudom, az SPcomposite idom az ennek a lekoppintott utángyártott formája. az enyém jól illeszkedik a gyári fejidomhoz is. ha gondolod megnézheted ha jó idő van, Bp-n vagy kakucson valamikor. Jóárasított fényezőm is van, 50K volt a teljes motor.
Mar a zsir uj motort at akarod szinezni?
Szerintem vard meg mig okod lesz ra (bar ne ugy legyen)...
pártízezer km után szó szerint darabokra hullik mind. ;-)
4000Ft egy darab?
Így passz ki kell számolni.Relére öcsinek van kapcsolási rajza.Simán megoldja.Jóval olcsóbban jön ki aszongya.
Nekem jó a gyári index.Perecnél semmi baja nem lett.Túlélt már párat pedig.
mekkora ellenállású kell ?
Asszem nekiállok ilyeneket gyártani.
ne viccelj....lejjebb írtuk a valós árat....igaz nem árt ráforrasztani, de az talán megoldható....
nekem amit ajánlottak az ehhez hasonló volt : http://www.agomotors.hu/websho...
Most csináltatott Rizla+ festésű oldalidomos gépet egy srác egész kellemesre sikerült neki kérdezd meg hol kapta az idomot.Szokik néha fenn lenni itt is.
Heló.
Nekem hibátlanul működik a fesszab/más történet/ csere után kimondottan jó lett.
Elektronikai bótban egy 200 pénzért hozzádvágnak jópár darabot a vezetéket kettévágod leblankolod majd közéforrasztod ugyanott veszel zsugorcsövet azt ráhúzod melegíted ráfeszül és kész is.ha az egész 300-400 nál többe kerül dombon ülő fűcsomó legyek.
Ezen már én is gondolkodtam amúgy.
Lefújni meg lefújom magamnak ingyen, az még azért megy.
Bár én igazából fehéret szeretnék. Valakinek van itt egy fehér SV-je az nekem nagyon tetszik.
Elektronikai boltban.
De kár volt lelőni a poént, ha 2500-ért is el lehet adni a 6 és 7Ft közé eső ellenállást :D
Ez elég nagy biznisz :D
az ellenállásokkal kapcsolatban hol lehet ennyiért venni ? milyen tipus szerint keressem ? mekkora az ellenállása ?
elküldöd vagy fell kell mennem a melóért mert ha mennem kell akkor utiköltséggel együtt 4850 pengő lesz
Viszont erre felvennélek Téged és 4800-ért megcsinálod....
Az első festés mindegy milyen, az aszfalt ugyanúgy lecsiszolja a drága festést, mint a neoluxot. Én csak tudom, nekem is leszedte.
nem tudom felvenni az árversenyt a Sanyival.Jégember vidd a Sanyához a melót
ilyet én 4999-ért is vállalok!..........
bizony a fényezés nem olcsó mulatság.Vegyél 3 doboz neo luxot és 5000-ért lehújom neked elemenként