Szia, nekem Dúzs Peti féle idom van. 45K a has és a két oldal. úgy tudom, az SPcomposite idom az ennek a lekoppintott utángyártott formája. az enyém jól illeszkedik a gyári fejidomhoz is. ha gondolod megnézheted ha jó idő van, Bp-n vagy kakucson valamikor. Jóárasított fényezőm is van, 50K volt a teljes motor.
Így passz ki kell számolni.Relére öcsinek van kapcsolási rajza.Simán megoldja.Jóval olcsóbban jön ki aszongya.
Nekem jó a gyári index.Perecnél semmi baja nem lett.Túlélt már párat pedig.
Most csináltatott Rizla+ festésű oldalidomos gépet egy srác egész kellemesre sikerült neki kérdezd meg hol kapta az idomot.Szokik néha fenn lenni itt is.
Elektronikai bótban egy 200 pénzért hozzádvágnak jópár darabot a vezetéket kettévágod leblankolod majd közéforrasztod ugyanott veszel zsugorcsövet azt ráhúzod melegíted ráfeszül és kész is.ha az egész 300-400 nál többe kerül dombon ülő fűcsomó legyek.
Ezen már én is gondolkodtam amúgy.
Lefújni meg lefújom magamnak ingyen, az még azért megy.
Bár én igazából fehéret szeretnék. Valakinek van itt egy fehér SV-je az nekem nagyon tetszik.
Köszönöm!
Annyi kérdés lenne, hogy ez így ahogy van 50 rúgó vagy félreértettem és 50 az idom + 50 rá a fényezés? Nekem has + oldalidom kellene.
Jövő héten esedékes lehet a megnézés Pesten? Pénteken elvileg meglesz a motorom.
Szerintem vard meg mig okod lesz ra (bar ne ugy legyen)...
Nekem jó a gyári index.Perecnél semmi baja nem lett.Túlélt már párat pedig.
Nekem hibátlanul működik a fesszab/más történet/ csere után kimondottan jó lett.
Lefújni meg lefújom magamnak ingyen, az még azért megy.
Bár én igazából fehéret szeretnék. Valakinek van itt egy fehér SV-je az nekem nagyon tetszik.
De kár volt lelőni a poént, ha 2500-ért is el lehet adni a 6 és 7Ft közé eső ellenállást :D
Ez elég nagy biznisz :D