Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK! és gratula a vizsgához! De valahogy fel tudod tölteni?
aszongyák az okosok ha hozzáigazitod a szoftvert akkor akörül tud+ egy k&n szűrő+új szoftver és már 150paci de már így is letépi a fejem
Ja és ha nem visznek el robcsi alkatrészt sokáig nuku píz.Egy dekányi sem.
szívás.....
Csak nekem.Lomtalanítás,öcsi kipurcant önindítójának beszerelése,olajcsere ezen a kék bizgerén,talán meg is mosom.
Ja és renoválás a punyesz festésén mert pár darabon kikezdte a hó.
Szia! Ment mail!
mit bőgsz?.....tán tudod, hogy rossz idő lesz vagy csak neked rossz az idő?
140?
Most hétvégén csesznek?.....érdekel valakit ha jó idő lesz?
én nem akarok egyenlőre.
elég ez a yoshival elért 140lovat fogni
Használt és nem új természetesen.Sajnos kinntről sem jön be olcsóbban mint azt itthoni forgalmazóktól megveszed.Most agónál asszem kedvezmény van a pc beállításokra.
Akkor holnap felhívom őket. Köszönöm a tippet.
Az nem gond, készítenek ahhoz valót is....
Ilyen drága ár mellett nem hátrány.
De ez ugye még karbis és a jelenlegi fokozatjelzés kimerül az üresjelzésben.
hagyjad, nem biztos, hogy van értelme....
az egész barátinak tűnik.én 60körül láttam.bár fogalmam nincs egy sv1000-re mennyi lovat tehet rá
Igen,35eft volt.
Nem csak javul a teljesítménye.Lehet plusz üzemanyagot adni hozzá illetve el is lehet venni belőle.Muszáj mert kicsit szegényes az üzemanyag a motorban.
proptech-nél is tudsz érdeklődni.de szerintem Sanyi is vágja.
A prop-tech-es szerintem jó bele, de ők megmondják.
azt megkérdezhetem hogy mennyiért vetted?
fasza
2 ember, 2 pozitív vélemény. Az lesz.
Köszi srácok
Péter jól mondja, PilotPowert előre én azzal vettem az enyémet még az első változattal nagyon meg voltam vele elégedve. Amikor csere érett lett gondoltam rá, hogy valami tartósabbat valami túrásabbat választok de elől nagyon fontos a tapadás és így most elől ismét Pilot Power van csak épp a 2es. Köszönhetően a 2 fajta komponensnek ez is jó sokáig fogja bírni.