sztem előreszaladna egy kávére, h mire odaérek, kész az ácsolt pódium
sötétedős plekó?Ez komoly?Olyna mint a szemüveg, h fény hatására?Anyám, mik vannak...Csak ehhez a marusinhoz van ilyen?
Amúgy a marusin sisakok nagyon bejönnek fényezésügyileg
kb 2 hét és ha jól tudom Cseszneki túra.én megyek ha lesz,tehát gurulhatunk együtt.amúgy honnan tudtad hogy Kerekről járok?nincs fent az adatlapomon ha jól emlékszek
szia.
jelenleg én úgy mentem hogy vittem pestig a motort a teherautóm rakterében,mert a jogsim még az ablakban.de remélem hétvégén már a kezemben utána ha van kedved mehetünk együtt ezekhez az elvetemültekhez
Valahogy megoldom fél oldalasan és hát azt nem mondanám hogy elveszek a motoron.Jóóóó ez a kép és nem csak azé me a harmadiknak szerény személyem is ott van.
Sövönek magasabban van a tankja és magasabb.Ezen olyan ülni mint egy babettán még nekem is.Pedig a Svrőll nem tok telitalpal megállni csak picit spiccen.És nem vok kisméret.
Engem ez a motor nagyon nem tud meggyőzni. Gyakorlatilag egy átöltöztetett SV, 20%-al drágábban. Ráadásul az átöltöztetés is... khm... érdekes.
Viszont furcsa nekem, hogy rendre a "kis" szót használja erre a motorra. Pedig azért 650ccm szerintem nem kicsi egy RACIONÁLIS világban a bármilyen körülmények közötti közlekedéshez. Más kérdés, hogy nem racionális világban élünk és főleg ez az ország nem racionális, ahol a pöcshosszabbítást köbcentiben mérik.
sötétedős plekó?Ez komoly?Olyna mint a szemüveg, h fény hatására?Anyám, mik vannak...Csak ehhez a marusinhoz van ilyen?
Amúgy a marusin sisakok nagyon bejönnek fényezésügyileg