Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem előreszaladna egy kávére, h mire odaérek, kész az ácsolt pódium

sötétedős plekó?Ez komoly?Olyna mint a szemüveg, h fény hatására?Anyám, mik vannak...Csak ehhez a marusinhoz van ilyen?
Amúgy a marusin sisakok nagyon bejönnek fényezésügyileg
kb 2 hét és ha jól tudom Cseszneki túra.én megyek ha lesz,tehát gurulhatunk együtt.amúgy honnan tudtad hogy Kerekről járok?nincs fent az adatlapomon ha jól emlékszek
Hát igen, valami ilyesmi jutott az eszembe. Nincs a környezetemben olyan ember, aki jönne motorozni.
Jó bezony.Bár kicsit fütyülős-hangoska.Bár az előző sem volt az a lifejezett schubi.
Talán a carbonos jobb ebből a szempontból.
szia.
jelenleg én úgy mentem hogy vittem pestig a motort a teherautóm rakterében,mert a jogsim még az ablakban.de remélem hétvégén már a kezemben utána ha van kedved mehetünk együtt ezekhez az elvetemültekhez
Szép estét mindenkinek, bocs hogy megint írok, csak egy kérdés.
Te innen Kerekről szoktál indulni, amikor túrázni mentek?
oh boccánat,magáckának is ollasmi van
jó az a sötétedős plekó. lehet a következő sisakom nekem is marushin lesz lesz, a hjc-re több, mint 10 rugó a sima fehér plexi.
Nem hinném hogy utána.
mekkora igazság
bár neked Miki lehet bevállalná.és robogna utánad a bugyikékkel
Valahogy megoldom fél oldalasan és hát azt nem mondanám hogy elveszek a motoron.Jóóóó ez a kép és nem csak azé me a harmadiknak szerény személyem is ott van.
akinek magas SV-re telik, jut fegyverhordozóra is
aha.és a fellépőt hova rakod amikor motorozol?a fegyverhordozód viszi utánad?
na az meglehet.
mert te jóval magasabb vagy mint én,ezért csodálkozok hogy nem ér le a lábad neked sem teljesen
lehet kéne pódiumos lépcső, mint régen a lovagoknak...

én meg telitalppal nagy terpeszben (esik ki a gép alólam)...

közben ajánlatot kaptam egy régi régi ügyre.
krómozott, vagy festett táskatartó, speciális cumó lújizos táskákhoz:4ropi plussz festés/krómozás:
Fene tudja.A mgassága jó.Talán túl vastagok a combjaim vagy az előző tulaj égimeszelő és cseréltette a kutyacsontot.
na ne máá!
még ha ezt én mondanám,mert nekem tényleg nem ér le egyszerre a két talpam teljesen.de kutyacsont csere megoldás lehet
Sövönek magasabban van a tankja és magasabb.Ezen olyan ülni mint egy babettán még nekem is.Pedig a Svrőll nem tok telitalpal megállni csak picit spiccen.És nem vok kisméret.
Engem ez a motor nagyon nem tud meggyőzni. Gyakorlatilag egy átöltöztetett SV, 20%-al drágábban. Ráadásul az átöltöztetés is... khm... érdekes.
Viszont furcsa nekem, hogy rendre a "kis" szót használja erre a motorra. Pedig azért 650ccm szerintem nem kicsi egy RACIONÁLIS világban a bármilyen körülmények közötti közlekedéshez. Más kérdés, hogy nem racionális világban élünk és főleg ez az ország nem racionális, ahol a pöcshosszabbítást köbcentiben mérik.
Ha jobban megy én is rákérdezek akár 5 percenként is.
Ha 2 óránként megkérdezed, akkor szerinted jobban kell majd?
te is úgy szoktad nem?

amúgy, végre sikerült életet lehetlnem a skype-ba.Végre félig mobil vagyok
Naná hogyne.Nem ment ott senki sem.
Ugye forgalomtól elzárt területen és biztosított útszakaszon?
Én is mentem már 200+ sebességet de egy nakeden az már a tankon fekvős tempó..