Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tanultam...

Te mé nem gyötté?
Mennyire új?
Hát a ÚJ!
Elvileg megyek ha valami nem jön közbe.
Milyen motor?
Megvan a motor?
Oké!
Valszeg megyek az idei első kunmadarasi rendezvényre is..mondjuk ott macerás lenne kipróbálni de legalább
Nemmost lesz de tuti ha arra járok írok.TL dobok parkolópályán vannak egyenlőre.Pénz,idő,alkatrész hiányában de meglesznek.
Ja Zoli a vincékről videó is van ha nem láttad még..
A tl dobokkal mi a helyzet?
Zoli32 (itt válaszolok)
Ha netán erre jársz én tényleg odaadom a gépet egy két karikára...csak meg ne fertőzzön az olaszos mánia Írsz fórumon ha aktuális aztán megírom hova is köl gyünni na meg szám
szia !
nem tudom mikori lehet a cikk, de szerintem itt választ találsz sok kérdésedre az átalakítással kapcsolatban. talán jó a link.
www.vaslovasok.hu/cikkek/suzuk..." title="http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:j8iv7CFtM7sJ:www.vaslovasok.hu/cikkek/suzuk..." target="_blank">http://webcache.googleusercont...
Fékfolyadék cserébe bele ne kezdj!......azt tényleg inkább szerelő.....
:D
Mikor lesz a következő túra?
volt néha némi halálfélelmem
Sanyi bá úgy ment el mellettem hogy gondolkodtam is leszállok megnézem mé állok.
Sanyi jól tolta neki
majdnem mindenki rajta van
Az angol service manual sokkal részletesebb a magyar csak egy használati utasítás.
Hat eppenseggel nem lenne rossz.
A gep konyvvevel pont az a bajom, hogy azt elmagyarazza, hogy hol kell beletolteni a fekolajat, de arrol mar nem szol, hogy hol kell leengedni es hogy mlyen egyeb teendok is vannak. Persze egy reszere magamtol is rajovok, de abba pl mar nem biztos, hogy belekezdek.

Ha lenne hozza egy normalis leiras, akkor valoszinu kevesebbet ertetlenkednek.
A robbantott abras pdf kulonosen tetszett :)
ööööö, engem nem zavar és ezért mondtam, ha összejöttök a környékről páran egy szervizelésre-telóolajcserére-szinkron-írás stb. akkor szivesen elmegyek 1-2 napra és persze lehet bőven beszélni az alap doglokról.....

Még rajta is vagyok.