Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt meg ahogy az Onroad-os Nagy Dániel mártogatja a tankkitámasztót benzinszint jeladóként hogyaszongya:"Egy kis érdekesség. A műszerfalon nincs üzemanyag-szint műszer, de az ülés alatt van egy kis mérőpálca"A cikk.
Nagy az isten állatkertje.Végülis tesztelő bárki lehet.
Tudom, tudom. Mindenki utálja, de a blokk mégiscsak ugyanaz, így érdekes lehet:

Gladius tartósteszt
5. is volt...
erről az jut eszembe, mikor a felségem a Ladámat vitte el valami miatt - a saját mercije helyett -, és mikor visszajött, kérdezte, hogy b.ott jól megy a kocsi, de mi az a kék meg piros lámpa. mondom a kék 6500-nál, a piros 8000-nél villan, hányas fokozatban voltál? kettesben. városban... én mondjuk lazábban vezettem azt a kocsit, hármasban csak 110-ig húztam városban, és már csuktam is a negyediket :)
Nincs mit.Van még pár fajta pl:gipro amin még lehet egyéb dolgokat állítani is pl:váltóvillanó.
köszi!
7-esbe en is neha megprobalok valtani ...
Tökéletesen működött nekem álló helyben is.Az üres az o-volt és az egyest is jelezte ahogy beraktad sebességbe.
én mindig töprengek, h kell-e nekem ilyen.
az egyik szitu, amikor megállásnál visszaváltogatok, és a legvégén üresbe tenném. Régen sose tudtam, mikor tartok 1-nél, de ezt már hang alapján felismerem. A másik szitu, amikor olyan gyorsan megyek, hogy a 6.-ra még ráváltanék... ez sem szokott előfordulni túl gyakran, és akkor sem zavar be, ha mégis megpróbálok ráváltani. Ami már inkább érdekelne, hogy kanyar előtti visszaváltásoknál csak 2-ig menjek, mert 1-nél már dobálja a seggét a motorfék miatt :). (Utcai viszonyokról beszélek, nem pályázás).

egyébként álló helyben is jól működik? (azaz van rendes fokozatinformáció az sv-n, és nem a haladási sebesség és a fordulatszám osztásával dolgozik, igaz?)
Jaja.Kurva egyszerű bekötni,anno az sv-re mi tettük fel és tényleg nem bonyolult.
Hát ez nekem annyira nem jött be, de kinek a pap...
féktisztítóval meg óvatosan ,mert a würth-ös oldja bizonyos műanyagokat.A munkahelyemen már b...tam rá vele
Ja a lancspray-t az en is
Én se csak a lánc spréé-t ismerem.Lánc tisztításra ott a jóöreg petróleum.Hibátlan...
apropò, valakinek nincs kedve 7vègèn jönni karasna tùràra? matra-b�k
Az en modszerem a penzbedobos magas nyomasu a benzinkuton + papirkendovel szarazra torlom combo . Amiket felsoroltal cuccokat, meg sosem hasznaltam
Télen megy vele,minek lerakni.
Bérmosást? Nálam még le is rakhatod télire! Fűtött garázs!
Szlovákoknál sok a sebességmérés.Ezért mi is ott lassabban mentünk.
A fokozatkijelzős? Nemrég én is hívtam őket, hogy kellene egy olyan. Mondjuk mire oda eljutok már nagyjából vágni fogom, hogy hányadikban lehetek.. Mondták, hogy elküldik postán, én is könnyen feldobhatom. Asszem inkább nem nyúlok hozzá, nehogy 6 rükverc legyen a végén a motoromon..
VelÜk én is voltam 2x-3x, de akkor még nem volt szervezet és név :) Én is lassúnak találtam, de még mindig inkább túl lassú legyen, mint túl gyors...
Majd látjuk,hogy mikor lesz..Még azért egy kis lóvét össze kell rá kaparnom..Na meg persze attól is függ,hogy mikor kapok időpontot..
ejj, a mazlista fajtadat...

Ha olyan majus 9-10 korul lenne...kalauzolhatnalak
Nem nagyon bár mostmár lassan döglés van mert mindjárt kelhetek és mehetek melózni.Május körűl csak megejtek még egy esztergomi turnét..Sikerűlt szereznem egy pc-t olcsón,csak berakatom a motorba..
szasz apafej!

Nem latod?

Latom, te neked se kell sok alvas....