jó a válasz......nem az út a hibás soha hanem aki rajta közlekedik......bazz, mentem 1 hónapja kamionnal kaposvárra pécsről este és még volt rajta 17tonna cucc....az egyik lejtőn néztem a város fényeit és úgy láttam az esőben, hogy az út egyenesen megy a város felé meredeken.......kb 60-nal eresztettem lefelé mikor egyszercsak eltűnt az út és azt vettem észre, hogy murván megyek és látom a várost alattam egy bokros rész mögött......na akkor az abs rendesen tette a dolgát és szerintem féloldalra állva 5 keréken sikerült némi sárfelhő és pótdrift után visszatérni az útra...........beszartam! ...azé' ebben az is szerepet játszott, hogy mögöttem pár szgk türelmetlenül vakított a fényszóróval mert feltartottam őket....
20 a fémcső egy 10e a kiemelő minimum 5e a kormány és a bowden is 4-5e csak ha toldják.Akkor még fékfolyadék csavarok (nem semmi mennyiért adták a csavart KTM-nél) alátét miegymás.
Ja két 8-as lyuk megy bele.Hát 6 mm körüli a híd vastagsága a lyuknál és Talán 7 max 8 mm a gyári N-es híd é is így nem hinném hogy veszélyes lenne pláne hogy ha két nagy alátéttel el lehet osztani a terhelést.
Kuplung visítva elmegy ha átrendezi az ember gáz nem hinném abba toldattam asszem 10 cm-t a fékből új csövet kell gyártatni.Ez ha gumicsövet csináltatsz olcsóbb.Fém csővel minimum egy 40e körüli összeg.
Meg se kérdezem, hogy a 2 csavar tart-e eleget, mert gondolom ha így kell feltenni, akkor igen.
A járulékos költségek nagyjából mennyit tesznek ki? Bovdenek és fékcső.
Megnéztem egy képet, értem miről beszélsz. Alternatívaként olyan nincs, hogy az ember megveszi az N-es kiflit és leesztergáltatja róla a "fölösleges" részt? Vagy ennél akkor jóval egyszerűbb belefúrni.
Nem egyszerűbb/olcsóbb venni egy N-es bovdent?
Azt hittem, hogy ez "filléres" játék. Mármint mondjuk 20 rúgóból megáll. De a 40 elsőre mellbe vágott .
Kuplung visítva elmegy ha átrendezi az ember gáz nem hinném abba toldattam asszem 10 cm-t a fékből új csövet kell gyártatni.Ez ha gumicsövet csináltatsz olcsóbb.Fém csővel minimum egy 40e körüli összeg.
A járulékos költségek nagyjából mennyit tesznek ki? Bovdenek és fékcső.