Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jövő héten még csatlakozhatunk is egy másik csapathoz....mondjuk én ha most megyünk akkor is kimegyek velük is.....
A koponyeg szerint sok kulonbseg nincs a mostani meg a jovo heti kozt.Viszont egy szal ruham sincs (jovo het csutortokon lesz kesz) ugyhogy en a jovo hetet jobban csipnem.
Szia. 650-es van Kecskeméten a rodeo ride-ban, bár nem tudom, meddig tudsz elmenni.
használt suzuki
Beszélgettünk hétvégi 577-es túráról, de az idő lehet, hogy kissé esős lesz....érdekelne valakit vagy tegyük át jövő hétre?
30-40 az leharcolt? :D
Amúgy vannak keveset futott ezresek, de azok annyiba is kerülnek.
600as Banditokhoz már egészen olcsón hozzá tudnál jutni és az mégis csak sportosabb mint a DL persze én is inkább DL felé hajlok azzal azért hosszabb túrákat is simán meglehet tenni csak kár hogy 1000esből szinte csak leharcoltakat 30-40 ezer km-el adnak el.
Ok úgyis lusta vagyok újat fogalmazni.
Jó az, csak mire kijutok vele Kölnbe 3x állok meg aludni :)
miért?

kis cibri jó könnyű és tép mint állat...Döntögetni kiváló

/nagoyn rá vagyok kattanva ezekre a térdlerakós videókra, egy ideje.../
Ez meg viccnek is rossz.
Melyik napról van szó?
az időjárás nem állíthat meg

Fr, vegyél egy cbr125-öt és még benzinre is marad
Szevasztok akkor valaki nem tud kis rendszámtáblatartót?
Nekem is tetszik,szerintem is nagyon frankó átalakítás lett.
Jövőhéten ráérsz kedden?
Nem azért mondtam Teee
Oldal idomokra gondoltam de rá ér még köv. hónap vége felé vagy május elején gondoltam, valahol a vizsgaidőszakba amikor nem hiányzik annyira.

Azt a bemutatkozó szöveget meg akkor átdolgozom
Nem igazán számít hogy német vagy magyar, max árban, mert ugye még forgalmizni kell...
Ezres lenne a legjobb, de árilag inkább a 650 fér bele.
Persze még akár SV vagy Bandit is lehet...
Egy kezdő sráchoz került, szerintem ellesz, bár egy hétig nem sokat aludtam...
Az elhangzottakbol ugy tippelek elment az SV . Remelhetoleg hasonloan jo gazdahoz kerult .
DL-ben 650-est, vagy 1000-est keresel?
Na az kár.De majd lesz valami.Külföldi nem jáccik?
Nem digó,német.Már nem a tipus hanem ország.
Keresek, de nem sok opció van :(
Ma lenyúltak az orrom elöl egy fullos DL-t. fél napig volt fent használtautón.
A "bemutatkozó" szövegünkben van egy mondat ami teljesen ugyan az pedig én nem másoltam
Az eső engem is zavar de azért nagyon hideg nem lesz szerencsére met.hu-n végig 14 fok feletti hőmérsékletet írnak legalábbis nálunk.
Lessz?
No mégegy pécsi SV-s kolega Pécsen ha fényezőt keresel akkor én mindig a Margit utcába megyek a Papp Sanyihoz, az összes céges kocsinkat Ő csinálja. Meg az én SV-met is Ő fújta - pontosabban a plexijét Mit szeretnél fújatni? Ha nem találsz mást akkor szólj és elmehetünk oda együtt is
Egész ország területére értik átlagosan.Ez azt jelenti hogy Hajdutyüttyösön lehet -4 de pesten +15 is.Röcsögén meg kiönti az eső a falu javasasszonyát Tokodon meg aszály van.ne szarj be nézz ki reggel az ablakon ha süt ugor a bűrrucidba oszt húzzad vazze csak pár napod van.