A koponyeg szerint sok kulonbseg nincs a mostani meg a jovo heti kozt.Viszont egy szal ruham sincs (jovo het csutortokon lesz kesz) ugyhogy en a jovo hetet jobban csipnem.
600as Banditokhoz már egészen olcsón hozzá tudnál jutni és az mégis csak sportosabb mint a DL persze én is inkább DL felé hajlok azzal azért hosszabb túrákat is simán meglehet tenni csak kár hogy 1000esből szinte csak leharcoltakat 30-40 ezer km-el adnak el.
Nem igazán számít hogy német vagy magyar, max árban, mert ugye még forgalmizni kell...
Ezres lenne a legjobb, de árilag inkább a 650 fér bele.
Persze még akár SV vagy Bandit is lehet...
Egy kezdő sráchoz került, szerintem ellesz, bár egy hétig nem sokat aludtam...
No mégegy pécsi SV-s kolega Pécsen ha fényezőt keresel akkor én mindig a Margit utcába megyek a Papp Sanyihoz, az összes céges kocsinkat Ő csinálja. Meg az én SV-met is Ő fújta - pontosabban a plexijét Mit szeretnél fújatni? Ha nem találsz mást akkor szólj és elmehetünk oda együtt is
Egész ország területére értik átlagosan.Ez azt jelenti hogy Hajdutyüttyösön lehet -4 de pesten +15 is.Röcsögén meg kiönti az eső a falu javasasszonyát Tokodon meg aszály van.ne szarj be nézz ki reggel az ablakon ha süt ugor a bűrrucidba oszt húzzad vazze csak pár napod van.
használt suzuki
Amúgy vannak keveset futott ezresek, de azok annyiba is kerülnek.
kis cibri jó könnyű és tép mint állat...Döntögetni kiváló
/nagoyn rá vagyok kattanva ezekre a térdlerakós videókra, egy ideje.../
Fr, vegyél egy cbr125-öt és még benzinre is marad
Jövőhéten ráérsz kedden?
Azt a bemutatkozó szöveget meg akkor átdolgozom
Ezres lenne a legjobb, de árilag inkább a 650 fér bele.
Persze még akár SV vagy Bandit is lehet...
Egy kezdő sráchoz került, szerintem ellesz, bár egy hétig nem sokat aludtam...
DL-ben 650-est, vagy 1000-est keresel?
Nem digó,német.Már nem a tipus hanem ország.
Ma lenyúltak az orrom elöl egy fullos DL-t. fél napig volt fent használtautón.