Nem tunik rosszank igy kepek alapjan. Az atalakitas mukodik, nekem az 1000esen 85 korul allt meg mindennel egyutt a mutatvany....650-nel is a korul lehet (csak ott kuplung cso helyett bowden csere kell).
Erről mi a véleményetek?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650s
_abs-3562922
Azon kívül hogy az ára ismeretlen .
A csutkakormányból túrakormányt csinálni nagy mutatvány (és árban mennyi)?
Pénteken rohantam haza, hogy néhány kerti munkálatot még el tudjak végezni a koponyeg.hu által jósolt esősévszak beköszönte előtt. Szombaton már locsolnom is kellett. Vasárnap délelőtt még tudtam permetezni. Kíváncsi lennék rá, hogy az bárhol országban ez idő alatt esett-e eső. És még ez az egyik legjobb oldal...
Nincs ellenérzés csak kiváncsiság.Pont a tanulás az egyik ok amiért megyek.Meg a jó társaság.
Annyira azért van egészséges életösztönöm hogy ha lassabb vagyok akkor lemaradok.Ismerem a határaimat.Ebből sosem csináltam gondot.
Csatlakoznék ha lehet . Időjárás meg úgy tűnik hasonló lesz a következő két hétvégén. Viszont pont a szombatok azok amikor nem írnak esőt és inkább vasárnapra írja.
nem igazán értem a "gyors" csapatokkal szembeni ellenérzést.... .....senkinek nem kell a saját tempójánál gyorsabban jönni a nagyobb kereszteződéseknél vagy irányváltásoknál úgyis mindenkit megvárnak a gyorsabbak.......valahogy mindenki elkezdte és biza pár év motorozás után ami az elején gyorsnak tűnik az később kimondottan lassúnak........na meg ha mindenki csak ugyanolyan tempójú motorosokkal akar menni mint saját maga akkor hol a fejlődés? .....gondolj bele ha azok akik kicsit biztosabban kezelik a gépet nem lennének hajlandóak szóba állni a kezdőkkel előbb-utóbb kihalnának és csak csopperesek lennének az utakon .......én pl. semmit sem csinálok jól mégis szeretek bárkivel együtt motorozni akivel szót is értek.....
Nem gondoltam volna. Azt hittem, kicserélem a kormányt és csókolom.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650s
_abs-3562922
Azon kívül hogy az ára ismeretlen
A csutkakormányból túrakormányt csinálni nagy mutatvány (és árban mennyi)?
Szlovák időjárás a környéken: link
Ezek szerint a most szombat lenne a legtökéletesebb, de vasárnap sem gáz csak kicsit hidegebb lesz
Azért mert nem irkálok semmit ,én még attól olvasok
Annyira azért van egészséges életösztönöm hogy ha lassabb vagyok akkor lemaradok.Ismerem a határaimat.Ebből sosem csináltam gondot.
Jól olvasom ,ismét 577-es túra