Van egy pár cuccom SV-hez 2003-tól. Fejidomtartó konzol 20000 ft, visszapillantó enyhén karcos 4000 ft/db, két háromszög alakú kis takaró, a fejidom belső oldalára 1000ft/db, matricaszett 5000 ft, 2 db Two brothers sport dob SV 1000-esre, 50.000 ft/db. 70-2744085 e-mail: enduro2@vipmail.hu
Hazaértünk mi is épségben, fáradtan. Hazafelé a városban sikerült életem első egykerekezését produkálni, mert "súlyos" volt az utas hátul, és tempósan indultam el ;) MEg is lepett, úgyhogy gáz egyből vissza :) Többet nem próbálom...
Persze, jó poros helyen, hogy mindent kezdhess előröl
A látható részeket töröld át, hogy ne legyen foltos, a többit szard le.
(én azért fel szoktam melegíteni a blokkot mosás után, úgy hamarabb kiszárad )
Nem akartam beírni, mert legyilkolnak a szakik, de nekem is ez jött be a legjobban, persze samponos vízzel kiegészítve. Szerintem lehet ésszel is mosni (öblíteni) a nagynyomásúval.
Sziasztok.Ti hogy szoktátok végezni a motor mosását?ha legpucolom rendes motorsamponnal,utána slaggal le lehet öbliteni?nem folyhat be olyan helyekre a viz ahova nem kéne?köszi a válaszokat
Nagyon patent a minősége
Van egy pár cuccom SV-hez 2003-tól. Fejidomtartó konzol 20000 ft, visszapillantó enyhén karcos 4000 ft/db, két háromszög alakú kis takaró, a fejidom belső oldalára 1000ft/db, matricaszett 5000 ft, 2 db Two brothers sport dob SV 1000-esre, 50.000 ft/db. 70-2744085 e-mail: enduro2@vipmail.hu
Hazaértünk mi is épségben, fáradtan. Hazafelé a városban sikerült életem első egykerekezését produkálni, mert "súlyos" volt az utas hátul, és tempósan indultam el ;) MEg is lepett, úgyhogy gáz egyből vissza :) Többet nem próbálom...
Mennek fel a vidik!
...és itt egy kép az előzésedről ;)
A látható részeket töröld át, hogy ne legyen foltos, a többit szard le.
(én azért fel szoktam melegíteni a blokkot mosás után, úgy hamarabb kiszárad )