Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivel lett rögzítve a kép (kameratartó fajtája és kamera fajtája?)

Nagyon patent a minősége
Üdv !

Van egy pár cuccom SV-hez 2003-tól. Fejidomtartó konzol 20000 ft, visszapillantó enyhén karcos 4000 ft/db, két háromszög alakú kis takaró, a fejidom belső oldalára 1000ft/db, matricaszett 5000 ft, 2 db Two brothers sport dob SV 1000-esre, 50.000 ft/db. 70-2744085 e-mail: enduro2@vipmail.hu
Naná! Én Turbozombi akarok lenni!
Hali!

Hazaértünk mi is épségben, fáradtan. Hazafelé a városban sikerült életem első egykerekezését produkálni, mert "súlyos" volt az utas hátul, és tempósan indultam el ;) MEg is lepett, úgyhogy gáz egyből vissza :) Többet nem próbálom...

Mennek fel a vidik!

...és itt egy kép az előzésedről ;)
Próféta szóljon belőled...
joccaka!
ha gyorsan mész akkor hamar megeszi. Te pedig gyorsan fogsz menni!
Megpróbálom elvonszolni testem az ágyig, jóccakát!
Én sem gondolom, de bízom benne hogy nyár második harmadáig kitart. Innen még nem vettünk gummát, nem akartam nagyobb összeget belerakni.
a bridgestone racing battlax slick tartott eddig. inkább vegyetek gyakorolni valami tartósabbat. aztán a battlaxal meg lehet a jó időket menni.
az nem hiszem, hogy kitart 1 szezont, nekem 2-3 fél pályanap amikor nem is tudtam motorozni
Okés ,köszönöm mindnekinek!Hétvégén akkor meg is oldom...had örüljön:)
Én 2 elsőt és 2 hátsót, Dara 2 elsőt és 3 hátsót
zombi mennyi gumit vettetek?
Persze, jó poros helyen, hogy mindent kezdhess előröl
A látható részeket töröld át, hogy ne legyen foltos, a többit szard le.
(én azért fel szoktam melegíteni a blokkot mosás után, úgy hamarabb kiszárad )
Nem akartam beírni, mert legyilkolnak a szakik, de nekem is ez jött be a legjobban, persze samponos vízzel kiegészítve. Szerintem lehet ésszel is mosni (öblíteni) a nagynyomásúval.
Oké,köszi...Utána menjek vele hogy mindenhonnan kijöjjön a viz,vagy majd elpárolog?:)
Brigeciol ,aztán nagynyomású! Nyugodtan aggyál neki ,birja a vizet!
Oké.Köszöönöm:)
Nem kene neki.Ha 120 al elkap az eso az sem kene hogy artson.Mar ha nem esel el.
nálam ez tök bió a természet végzi, ha esik az eső
délelőtt fél 11-től fél 1-ig egyedül voltam, délután 4-re már 12-14 motor volt de ez nem volt komoly forgalomnak nevezhető
Sziasztok.Ti hogy szoktátok végezni a motor mosását?ha legpucolom rendes motorsamponnal,utána slaggal le lehet öbliteni?nem folyhat be olyan helyekre a viz ahova nem kéne?köszi a válaszokat
bridgestone racing batlax slick (vágott) elvileg annyit vettünk zombával, hogy egész idényben kitart