A vezérműlánccal mi a helyzet? A hűtővizet is leakarom ellenőrizni milyet hányfokosat érdemes? Olajat milyet használsz? Nekem Motorex 10w50 cross power van benne gyári szűrővel.
Hello. Most vettem egy 2005 ös RMZ450 et tudna valaki abban segiteni hogy mit hány üzemóránál kell cserélni stb stb... ( nem versenyen és pályán használom ) Előre is köszönöm a válaszokat. :)
bontott ábrák alapján elég gyorsan kiderül, mikori évjárat.
de a vázszámból is megmondják kereskedők.
Itt bográszhatsz:
Válaszd ki az évjáratot a típust és hasonlítgasd az élő motorral a bontott ábra képeket, ennél a vázzal érdemes kezdeni, utána a többi.
Pl: http://www.bike-parts-suz.com/...
a szinterezés ellenére,látszódnia kell a felniben is. 2008 tól nem régebbi. keress egy takasago feliratot utána japan felirat,majd egy számkód. ott az évjárat
elindult fészbukon az rm rmx rmz tulajdonosok zárt csoportja. aki szeretne csatlakozni,adja be a jóváhagyási kérelmet! https://www.facebook.com/group...
elöször is tegyél fel egy képet róla,ha valami gyári még rajta(matrica v.üléshuzat)akkor megmondom neked mikori. amugy meg felni,hátso lengővilla és a tank áljába beleolvasztva(ha műanyag kiadású még) meg lehet találni az évjáratot
Helló!
A hétvégén vettem egy Rmz-t. Pusztán csak kíváncsiságból kérdezem, hogy honnan tudhatom meg a pontos gyártási évet? Alvázszámból kilehet következtetni valahogy?
Ha alkatrészt akarok venni akkor nagyon nem mindegy milyen évjárathoz veszem..
Milyen motorolajat ajánlotok?
Előző tulaj motul 300v 15w50-el használta.
Segítséget előre is köszönöm!
Tisztelet Fórumosok. RMZ 450 `06 - ba szeretnék világítást csinálni. Persze NEM aksiról.Neten keresgéltem komplett gyujtást amibe világítótekercs is van.De 240£ +posta! Tehát Valakinek van valami ötlete, hogy ezt olcsóbban megússzam? A választ vagy válaszokat előre is köszönöm.Üdv.
Üdv mindenkinek az lenne a kérdésm hogy már járt e így valaki,ma cseréltem olajat, az uj szűrőt nem éreztem hogy a helyére ment volna ugy mint a másik(régi) de visszaraktam a régit(próbaképp) és ahhoz viszonyítva a vége mindkettőnek ugyanott van jó lesz ez így vagy hozassak megint egy új szűrőt.Szűrő tipusa hiflo filtro.
Már csatlakoztam csütörtökön