2 gyertya van általában használva: br.eg és a b.egv. Nyáron a 9-es hőérték a javasolt (br9eg, b9egv). Előbbi kétezer néhány száz, utóbbi négyezer néhány száz forint.
Nekem most a b9egv van. Elvileg ez komolyabb sport gyertya, bár a gyártó mind a kettőt úgy hívja.
Persze, amit írsz az igaz, csak gondoltam a szívócsonk membrán felőli oldalának alaprajza ugyanaz mint a membrán henger felőli oldaláé. Ugyanazok a csavarok fogják a csonkot is mint a membránházat, az már egy másik dolog ha megjön én a membrán meg a henger közé teszem be. Mindössze azért gondoltam mert egy gumidarab nem olyan sérülékeny mint a membránkeret ami műanyag, még ha a lapokat ki is veszem mielőtt feladom.
Helló. Mindjárt írók mélbe is...
Most a membránház alá kell rakni a kütyüt hogy a belső térfogat változzon meg, nem? Membránon kívül szerintem semmi extra nem történik a fizikában... Csak mert a neten ilyen képet "IS" találtam!
Nekem mindegy mit küldesz...
Majd akkor értéklevélként adom fel, (úgy az adott érték tízszeresét fizetik) ha meg elhagyják veszek egy Vforce3 membránt az árából, de az is lehet, hogy csak a szívócsonkot adom fel annak a membránház felőli oldala is jó lesz neked nem?
A mail címem kiraktam az adatlapomra, írd meg a címed!
Sajnálatos hogy így jártál, olvastam már hogy ez tipushibájuk :-(
Esetleg egy email címet kérhetnék, mert azt nem találtam az adatlapodon. (boyrob@freemail.hu)
De csak ha biztositva lesz a csomag!
Nagyon gáááz. Power a fekete bárány, én mán tudom. Mióta én is beállitottam, nekem is szét kellett szednem, (pontosabban jó hogy belenéztem), mert kilazult a javitott nyelv... Hát nagyon sajnálom, remélem mihamarabb fel birod éleszteni. Kár hogy ilyen messze laksz, qrvára nem szeretem, nem bízom a postába. De megoldhatjuk, én benne vagyok. Csinálok neked egyet, meg még egyet egy "másik" kollégának...
Na sziasztok! Most értem haza lekaptam a rezot és elég nagy a baj. A jobb oldali powernyelv megnyalta a dugó jobb elejét a két gyűrű egybegyógyult a dugattyúhornyokkal. Kellett nekem állítgatni a kurva szelepet.... Képet majd teszek fel elég jól néz ki, kimegyek majd a nagy géppel mert a múltkor telóval fotóztam.
Nektek viszont annyiban jó hír, hogy így kb 3 hétig nem lesz szükségem a membránházra, uh ha Ewox ad egy postai címet feladon, ha addig mire megjön a pénzem meg az alkatrészek visszajuttatja. Én úgyse tudnám műszaki rajz szinten lerajzolni mint Dew, nem tudnám neked milyen méretek a lényegesek, azonkívül mérni is tudni kell...
Hát igen, ha lenne egy a kezemben, mérőgép...aztán akár századpontosan is. , mert ugye mindennek illik "illeszkednie", s nem akadnia, lógnia...
Egyébként a vastagságáról rengeteg vita folyik külföldön. Én 10-es alut tudok most....
vagyis 7 es a furat, na ezt is elírtam, meg kicsit görbe is lett a rajz 83mm a szélessége is, nem csak a lyukközép távolság, csak ott is félre húztam a vonalat
Fontosak lehetnek azok a tizedek, lehet felmenne, mivel 6-os csavar fogja, s 8as a furat a tömítésen, de inkább mérjétek meg a membrán fém részét annak, akinek szét van szedve, az lesz a tuti
Mikulás hozott rajzot de nem engem szidni, ha utána nem megy fel elvileg minden RMX 250-é ugyan az.
de ezt tömítésről mértem, s milliméter pontossággal csak
Érdemes csekkolni a membrán fém részét, hogy stimmelnek-e a méretek
Henger legalább megúszta?