Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Henger legalább megúszta?
Biztos nem gyarilag van ott? Ilyen az enyemen is van, pedig minden extrat nelkulozott mikor vettem.
Nem gyárit bocs. Csak újat...
Szia. 01-06-ig kereshetsz váltókart, de szerintem gyárit hamarabb találsz....8000 körül....
Sziasztok! Keresek rm 125 2004-es hez váltókart.
Te is azzal fogod összerakni! Egyébként majd kirakom a képet, egy ktm-nél volt forditva...a vasutas..háháhá...
Tényleg szép és biztos hogy 2000-nél fiatalabb.

Én sajnálnám az enyém ilyen állapotba hozni, hogy aztán essek-kelljek vele az erdőben.
Ha megnézitek neki is ott figyel az alumínium alátét a membrán és a henger között...
Hát uraim ha szépen megoldott RM250 felújítást szeretnétek látni lépésekben képekben ajánlom a következő képsort: http://www.vitalmx.com/forums/...

Évjáratot nem tudok de sztem 2000 utáni de majd Dew kolléga megmondja talán...
BR9EVX volt benne meg most is az van,visszaraktam a régit amíg nem veszek újat.
Ezzel sincs bajom,de csak kiváncsi vagyok mi lenne a legjobb neki. :)
DUNLOP CROSS gumik, valamint kormányszivacsok eladók!
http://www.kepesmotor.hu/kross...
http://www.kepesmotor.hu/m
otor...
2 gyertya van általában használva: br.eg és a b.egv. Nyáron a 9-es hőérték a javasolt (br9eg, b9egv). Előbbi kétezer néhány száz, utóbbi négyezer néhány száz forint.

Nekem most a b9egv van. Elvileg ez komolyabb sport gyertya, bár a gyártó mind a kettőt úgy hívja.
Persze, amit írsz az igaz, csak gondoltam a szívócsonk membrán felőli oldalának alaprajza ugyanaz mint a membrán henger felőli oldaláé. Ugyanazok a csavarok fogják a csonkot is mint a membránházat, az már egy másik dolog ha megjön én a membrán meg a henger közé teszem be. Mindössze azért gondoltam mert egy gumidarab nem olyan sérülékeny mint a membránkeret ami műanyag, még ha a lapokat ki is veszem mielőtt feladom.
Helló. Mindjárt írók mélbe is...
Most a membránház alá kell rakni a kütyüt hogy a belső térfogat változzon meg, nem? Membránon kívül szerintem semmi extra nem történik a fizikában... Csak mert a neten ilyen képet "IS" találtam!
Nekem mindegy mit küldesz...
Mint Ewox kollégának írtam kiraktam a mailem az adatlapomra.
Majd akkor értéklevélként adom fel, (úgy az adott érték tízszeresét fizetik) ha meg elhagyják veszek egy Vforce3 membránt az árából, de az is lehet, hogy csak a szívócsonkot adom fel annak a membránház felőli oldala is jó lesz neked nem?

A mail címem kiraktam az adatlapomra, írd meg a címed!
Sajnálatos hogy így jártál, olvastam már hogy ez tipushibájuk :-(
Esetleg egy email címet kérhetnék, mert azt nem találtam az adatlapodon. (boyrob@freemail.hu)
De csak ha biztositva lesz a csomag!
Nagyon gáááz. Power a fekete bárány, én mán tudom. Mióta én is beállitottam, nekem is szét kellett szednem, (pontosabban jó hogy belenéztem), mert kilazult a javitott nyelv... Hát nagyon sajnálom, remélem mihamarabb fel birod éleszteni. Kár hogy ilyen messze laksz, qrvára nem szeretem, nem bízom a postába. De megoldhatjuk, én benne vagyok. Csinálok neked egyet, meg még egyet egy "másik" kollégának...
Na sziasztok! Most értem haza lekaptam a rezot és elég nagy a baj. A jobb oldali powernyelv megnyalta a dugó jobb elejét a két gyűrű egybegyógyult a dugattyúhornyokkal. Kellett nekem állítgatni a kurva szelepet.... Képet majd teszek fel elég jól néz ki, kimegyek majd a nagy géppel mert a múltkor telóval fotóztam.

Nektek viszont annyiban jó hír, hogy így kb 3 hétig nem lesz szükségem a membránházra, uh ha Ewox ad egy postai címet feladon, ha addig mire megjön a pénzem meg az alkatrészek visszajuttatja. Én úgyse tudnám műszaki rajz szinten lerajzolni mint Dew, nem tudnám neked milyen méretek a lényegesek, azonkívül mérni is tudni kell...
Hát igen, ha lenne egy a kezemben, mérőgép...aztán akár századpontosan is. , mert ugye mindennek illik "illeszkednie", s nem akadnia, lógnia...
Egyébként a vastagságáról rengeteg vita folyik külföldön. Én 10-es alut tudok most....
Ezért Te is kapsz egyet....
vagyis 7 es a furat, na ezt is elírtam, meg kicsit görbe is lett a rajz 83mm a szélessége is, nem csak a lyukközép távolság, csak ott is félre húztam a vonalat
ez alapján inkább ne csináld meg

Fontosak lehetnek azok a tizedek, lehet felmenne, mivel 6-os csavar fogja, s 8as a furat a tömítésen, de inkább mérjétek meg a membrán fém részét annak, akinek szét van szedve, az lesz a tuti
Sziasztok!

Mikulás hozott rajzot de nem engem szidni, ha utána nem megy fel elvileg minden RMX 250-é ugyan az.
de ezt tömítésről mértem, s milliméter pontossággal csak

Érdemes csekkolni a membrán fém részét, hogy stimmelnek-e a méretek