Kocsié jó (85 -87 fokos )... de vigyázz mert a kocsiéban általában nincs benne a 2 luk.... fúrni kell rá (3 mm es furóval) mert egyébként nem tud a víz sose körbemenni ... a gyárin is van furat de ott vagy 4 is van meg a gyári valami 73 fokos .. legalábbis a 900 ason.
Sziasztok, 400-ashoz hol lehet termosztátot venni, mert sajna az enyém mindig nyitva van és így csak állóhelyzetben tudom üzemi hőfokra melegíteni de csak nagyon sokára.
Csekkoltam, sajnos nem. Viszont a gyertyákat nagyon bekoszolta 100km alatt. Felülről nézve balról-jobbra 1-4 hengerig. Ezek teljesen tiszták voltak előtte. Most megint lepucoltam, pöccre indul szívatón, megmelegszik 40-50fokra, elengedem a szívatót és hörög röfög leáll alapjáraton. Nem dobál viszont, de érezni hogy össze-vissza jár. Ha viszont húzok egy kis gázt, akkor dadogás mentesen 4-5, viszont az ejtésnél úgy ejti mint az euro4-es opel benzines, szép lassan... nem pedig azonnal.
Na nem is zaklatom többet, majd kiderül tavasszal hogy dugulás vagy szinkron vagy gyertya vagy mi a tök. (~1000km sincs a gyertyákba).
Motoroztam egy kicsit a jó időben. Azonnal indult, négy hengerrel, melegítés után is szépen járt, 50eket dobál de ~15ezer van a szinkronban. 80-100 kilométert megtettünk lent fent mindenhol jó volt, tele tankoltam. Aztán hazafele valami kis trutyit becuppantottunk a tankból szerintem, alapjáraton hörög a drágám, 2000 körül lesz újra négy hengerünk. So sad :( Kb 2,5 éve megúszom a karbi dugulást, úgy néz ki idén muszáj lesz szétszedni.
Sziasztok, az előb indítottam indult könnyen pedig több napja nem volt már indítva ja és kint van a motor, fejidom festés alatt, köszönöm a sok hasznos tanácsot nektek.
Mentem vele szombaton 70 kilómétert nekem annyival külömbozik hogy az együtt járó hengerek gyertyái tök egyformák, a sélsők olyanok mint neked a jobb első a két középső meg mint neked balról a második.
Szinkron még sokat tud alakítani a dolgon. Mentél is vele vagy csak helyben húztad neki?
Képek?
Enyémen ilyen volt. Idei szerviz még előttem áll, kíváncsi leszek hogyan néz ki most.
Sziasztok, pilót csavarokat egyformára tekertem most jol indul szivatóval de a gyertyaképem nem egyforma, a szélsők szerintem szépen kiégnek a két középsőnél a széle picit kormos, ez lehet szinkron problém?
06209238057
Csaba
Na nem is zaklatom többet, majd kiderül tavasszal hogy dugulás vagy szinkron vagy gyertya vagy mi a tök. (~1000km sincs a gyertyákba).
http://youtu.be/a8SX4bDFIPY
Képek?
Enyémen ilyen volt. Idei szerviz még előttem áll, kíváncsi leszek hogyan néz ki most.