Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy láttam a mezőny legidősebb motorja volt, de bírta szuflával.
Imi klónoztatta magát, mindenhol ott van és paparazzi fotókat készít
Én azért bírom őket. Most asszem éppen nyűvik egymás haját
Jaaa, a Kawások? Hát így próbáljon az ember lánya haverkodni. Neeem, nem fogják belém beszélni. Maximum hogy zöld, de az ő zöldjük és az én zöldem két különböző szín
Bassfan húzta rendesen!
Hát Kawa miatt nem?....:)
Odaát belédmagyarázzák a végén, hogy zöld a motorod is mint az övüké.
Üdv mindenkinek
Lemaradtam egy kicsit az eseményekről. Miért zöldülök én be teljesen, Imi?
Szerintem nem voltak annyira sokan, szóval max 10-12en mentünk egyszerre, de inkább kevesebben.
Magána pályán 2-es és 3-asban mentem, 4 helyen kell harmadikat váltani, amiből a célegyenesnél 13.000ig el is tudod forgatni.(megmondom őszintén fogalmam sincs, ez mennyi km/h-ban mert ezt nem néztem,de számoljuk bele, hogy nekem hátul 2 foggal kissebb lánckerék van fent.Majd mélután megyek egy kört akkor meigirom, hogy mit megy 3.ban 13.000-nél

A Hungaroring milyen voltg?
Mindjárt felbontjuk, aztán délre meglátom mit tartalmaz a kinder tojás.
Ha jó játékot akkor játszunk vele, ha nem akkor... okmányiroda.

Majd telefonon hívlak.
Ohhh...bocsi Köszi az infót, nálunk a termosztát csere már volt. A hűtő takarítása még nem.
Hello RF400 vennék 25Kw papirokal nincsen valakinek eladó?
Az elején kicsit aggódtam a csomagok miatt, de nagyon stabil volt végig, szóval az első nap után már megnyugodtam... :)
Akkor én is szoktam érezni, hogy nem megy úgy, mint a nagyobbak, ha több motoros túrán vagyok, de így egyedül kellemes :D nem hajt senki, megyek ahogy tudok, és még mindig gyorsabb, mint egy átlag kocsi :)
8537 hsz-ban vannak képek :)
Ne öregits....igy is elég öreg vagyok...79... nálam a termosztát volt a ludas sztem,mert azt cseréltem és jó lett...bár a hütöt is katakaritottam!
Rony lassan teljesen bezöldül!
Vidd el autófényezőhöz, lecsiszolja a festéket vagy mi van rajt, és felpolírozza mintha új lenne. Felénk a polírozás kb egy ezresbe fáj.
Pancsin meddig leszel?
3 után indulok megnézni hogyan hasítasz.
Gyors rész mennyire volt gyors?
Hányan mentetek egyszerre a pályán?
Bevállalós vagy!
Pár képet feltolhatnál!
Köszi mindenkinek !

hogy merre mentünk:
térkép

vissza pedig makarskátói rijekáig hasonlóan, mint oda, aztán rijekától horvát autópálya majd az m7.
a tengerparti út nagyon szép volt
Sziasztok!

Üdv minden túrázónak, hazaérkezőnek, pályázónak (meg otthon punnyadónak is). Grat az eredményekhez.
Én holnap megyek a Pannóniaringre, már nagyon be vagyok sózva. Majd élménybeszámolok. Idén még szeretnék a Hringre is eljutni, remélem sikerül.
Ja és most, hogy fontolgattam, hogy 5500 km után lecserélem a CR9E gyertyáimat, azóta pöccre indul, nem rángat, nem 3 hengerezik - lehet sikerült valahol jól kiégetni.
Gratula a túrához! Szép távot mentetek ti is!

És amúgy valahol az az igazi, ha hozzád nagyon hasonló vérmérsékletű társakkal motorozol, vagy egyedül, saját tempóban. Én a barátnős motorozásban eddig a Siófoki talira menet-jövetnél éreztem a legjobban magam: olyan 110-es átlaggal, ott még jól is eszik a pici röfi.

Egyébként igen, a 400-assal is lehet 2 személlyel is dinamikusan menni, előzgetni - de főleg autókat, szerintem. Mi ahogy Bulgáriába mentünk végig éreztem, hogy a többieké legalább dupla olyan erős, amikor szerpentines előzgetős játék volt. De hát ez ilyen.

A csomagnál pedig abszolút jól választottál rakodási módot: nekem a Shox-os tatyóba nagyon kapaszkodott a szél, 6 literrel jártam alapból a túrán (itthon 5-5,5). Szóval inkább hátra érdemes pakolni, meg tankra, oldalt nem jó ha túllóg.

Egy szó, mint száz, üdv itthon újra!