Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg, sorry. A LE-t tudtam, valahol tegnap mintha a nyomatékra is annyit olvastam volna, de késő volt már.

Akkor kajál azért szépen. Hát köszi az infókat, így kicsit már máshogy áll össze a kép.
Tévedés! 135 LE és 100NM. Nem ugyanaz!

Nekem 90-110 mellett 7liter alatt. (nem tudom mennyivel max 6.5, de inkább több.)
Vegyesfogyasztásom volt 8. (30km 160nal, 30km [városban 80-100zal] 30km 200-210, + 60km 110zel és 40km város(50-70)) 100kmre lebontva volt 8.
Köszi! Látom azért nem egy 600-as a fogyasztása. Legalábbis most a nagy túrán a 600-750 kategória mind ilyen 5-5.5 körül jött ki túraüzemben.

Ellenben ha elmegy 340 km-ert egy tankkal, akkor az 6.17 L / 100 km, ami már egész baráti a 135 Nm-hez.
Olcsó péz és sima alatt mit értesz?
Azért köszi.
Működik. Ennyit tudok róla mondani.
Tartósságról nem tudok beszámolni, mert azóta max 2500 km ment bele a motorba.
Nekem 7 körül eszik két személlyel, ha "nagyjából" a KRESZ-ben meghatározottak alapján választom meg a gázmarkolat szögelfordulását.
Pontosan sosem mértem meg, de teli tankkal (21 liter) 300-340 km kijön. Mondjuk volt kevesebb is. Jelzem ezek a fogyasztások inkább túraüzemre vonatkoznak.
És érezhető valami különbség (tartósság, teljesítmény), vagy ez is csak parasztvakítás?
hát akkor 1 büszke sértődős vagy ha a hiányérzetekere vársz
Tudom én, hogy poénkodtak. Nem vagyok az a sértődős típus, és hát kit piszkáljanak, ha nem az egyetlen csajt
Most lapítok, hátha fogok még hiányozni onnan
jó reggelt mindenkinek!Nincs valakinek olcsó mondom olcsó pénzért síma plexije 400hoz?Az enyémet jól elkurtam!
Hú, az sok. Én most csak néha játszom a gondolattal, hogy mi lenne ha, csak ilyen 10-11es fogyasztás nekem még nem menni úgy, hogy leszarom. Ellenben olvastam egy tesztet, magyart, ott azt írta a csávó, 160 alatt illetve addig 6 literrel eljárkált, ha nagyon húzta 8-9. Az márt inkább barátságos. Nekem most a kicsi egyszeméllyel-egytáskával olyan 5-5.5 közelit fogyaszt, az új shoxos táskával 6, húzva 7 is lehet... Két személlyel túrázva 6-6.5, itt 110-es tempót értek.

A 900-as meg ha alapjáraton eszik 6ot, hát na... Ellenben bitang pusztulatosan horzsolja az aszfaltot.
Ejj, csak nem elfektette?
Tulajdonképpen most is leszarom
Minap gurultam 1et és megpróbáltam kénylmes túratempóba menni:
Siófok-Szexárd-Bonyhád-Dombóvare-Sijófok.Átlag:100-130-as
tempó és csak elvétve 150-fölött .
Hát 11-körül jött ki
Akkor má inkább húzom nekije
Persze lehet hogy rosszul csinálok valamit
Csak a kép nem megy fel. Na nem baj, majd Jesus...
Most poéngyilkos leszek:
megcsinálta!
igen!
Letette!
te tudod bár szerintem poénkodtak
Akkor az.
holnap megnézem már kiváncsiságból..eddig nem figyeltem rá..piros a szelepfedél az tuti..
a festés szép lett az enyémen is,csak lemaradt kicsit a matrica..

na lépek most már én is tényleg..
jó éjt mindenkinek!
Féktárcsák szerint az, de a hengerfejet nézd meg, bele van öntve szelephimbatengelyvégek közé a VC.
Ha nincs akkor nem.
Az enyém tuti nem. Vagyis tuti nem az, ami az ülés alatt van. Lehet, hogy valami gyári közeli.

De amúgy igen, az enyémet elég igényesen megcsinálták. Pedig szegény tuti törve volt. Első fék sem RF, hanem Bandit - bár ez nem feltétlenül törés miatt. A VC-t is gondolom újat csináltattak, az RF400R matrica is negatív matrica, nem domborodik, viszont szép munka lett - festés és matricázás is.

Naaafiúk, én tiplizek, mert reggel fel kell kelnem és még nem hevertem ki a tegnapi túrát
Nektek is jó pihenést
Persze! Már 3 hete csak max 70nel száguldottam.
ja-ja a tiéd egyébként inkább gyári szín mint az enyém..kicsit nem vettek matricát fényezés után az oldalsó idomomra..
nyista VC.. pdeig az enyém is az nem?vagy nem..