Nekem 90-110 mellett 7liter alatt. (nem tudom mennyivel max 6.5, de inkább több.)
Vegyesfogyasztásom volt 8. (30km 160nal, 30km [városban 80-100zal] 30km 200-210, + 60km 110zel és 40km város(50-70)) 100kmre lebontva volt 8.
Nekem 7 körül eszik két személlyel, ha "nagyjából" a KRESZ-ben meghatározottak alapján választom meg a gázmarkolat szögelfordulását.
Pontosan sosem mértem meg, de teli tankkal (21 liter) 300-340 km kijön. Mondjuk volt kevesebb is. Jelzem ezek a fogyasztások inkább túraüzemre vonatkoznak.
Tudom én, hogy poénkodtak. Nem vagyok az a sértődős típus, és hát kit piszkáljanak, ha nem az egyetlen csajt
Most lapítok, hátha fogok még hiányozni onnan
Hú, az sok. Én most csak néha játszom a gondolattal, hogy mi lenne ha, csak ilyen 10-11es fogyasztás nekem még nem menni úgy, hogy leszarom. Ellenben olvastam egy tesztet, magyart, ott azt írta a csávó, 160 alatt illetve addig 6 literrel eljárkált, ha nagyon húzta 8-9. Az márt inkább barátságos. Nekem most a kicsi egyszeméllyel-egytáskával olyan 5-5.5 közelit fogyaszt, az új shoxos táskával 6, húzva 7 is lehet... Két személlyel túrázva 6-6.5, itt 110-es tempót értek.
A 900-as meg ha alapjáraton eszik 6ot, hát na... Ellenben bitang pusztulatosan horzsolja az aszfaltot.
Tulajdonképpen most is leszarom
Minap gurultam 1et és megpróbáltam kénylmes túratempóba menni:
Siófok-Szexárd-Bonyhád-Dombóvare-Sijófok.Átlag:100-130-as
tempó és csak elvétve 150-fölött .
Hát 11-körül jött ki
Akkor má inkább húzom nekije
Persze lehet hogy rosszul csinálok valamit
Az enyém tuti nem. Vagyis tuti nem az, ami az ülés alatt van. Lehet, hogy valami gyári közeli.
De amúgy igen, az enyémet elég igényesen megcsinálták. Pedig szegény tuti törve volt. Első fék sem RF, hanem Bandit - bár ez nem feltétlenül törés miatt. A VC-t is gondolom újat csináltattak, az RF400R matrica is negatív matrica, nem domborodik, viszont szép munka lett - festés és matricázás is.
ja-ja a tiéd egyébként inkább gyári szín mint az enyém..kicsit nem vettek matricát fényezés után az oldalsó idomomra..
nyista VC.. pdeig az enyém is az nem?vagy nem..
Akkor kajál azért szépen. Hát köszi az infókat, így kicsit már máshogy áll össze a kép.