Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az első 3-4 kör nem tetszett, mert nagyon kanayargós, meg ismeretlen volt.
De utánna kezdtem belejönni.Szóval végösszegben 8000FT volt délután 1 től 18:00ig.Amúgy maga a pálya nagyon jó, van benne lassú és gyors rész is, és abszolút nem csúszik a rémhírkeltéssel ellentétben.Ja, és nagyon jókat lehet borítani.Leért a lábtartó, de még onnan is tovább lehetett dönteni, egészen addig amíg a kipufogóm nem karcolt .
Ha lesz megint kedvezményes nap, én tutira megyek.
Be volt ködölve sötétre de matt volt(így vettem)aztán tegnap akartam rakni rá sötét fóliát hogy kinézzen valahogy az nem jött össze letéptem és sok helyen lehozta kis darabokban a festéket.aztán megpróbáltam ugyan úgy vissza ködölni ! Végeredmény:csúnya!és nem látok ki rajta!
Szia Krisz!

Szerintem jó a 80-120 közti érték, ha neked is ennyi. szerintem valami kontakthiba van a gyújtásnál, vagy a benzinpumpánál.
Szia Sasi69!

A kérdésem az lenne, hogy a vízproblémád megoldása mi lett végül is? Mármint amikor a tágulásin keresztül nyomta a vizet.
Jelenleg mi is hasonló problémával küzdünk, de a megoldás nem a termosztát, mert azt cseréltük.
Én meg a Hungaroringen voltam Hétvégén.
3*20min volt 10500Ft
De ha akartál mehettél 6*20min is.
Ki....ott jó volt.
Milyen az Euroring?
Látod-látod, nem lehet itt eltűnni napokra, mert jönnek a rémhírkeltők
Le kell jelentkezni minden nap
A képek:
nagyon jó lett a hangja Imi
Itt a másik túra bajnok!
Örülök hogy minden ok volt!
Merre voltatok?
Ehh, nem nézek be két napig, és rémhíremet keltik
Szerencsére nem a motort tettem le, hanem az Euroringen voltam hétfő, és a térdem ért le:
Ezt hallgasd ne a pákót!

Hi GejzaR!
Üdv újra itthon Gratulálok a sok-sok kilométerhez és a szuper Röfihez
Háromszor elolvastam a beszámolót Szerintem Te még most is vigyorogsz, olyan jól éreztétek magatokat!
Az is hozzáteszem, ha már fogyasztásokról is szó van, hogy ennyi cuccal 2 személlyel nekem a legjobb fogyasztás a hegyi utakon, városokon, falukon keresztül lett, 5,8 liter. A legtöbb, pedig 7,4, de ott autópálya volt és 160
Na itt is vannak a beígért képek a málhás röfiről és a szép tájakról:

A motorral nem volt semmi gond, végig jól ment, örömmotorozás volt

Kb 5-600 km Bp-től, és máris a tengerpartnál vagy :)
Szerintem motorral mindenképp érdemes ellátogatni, akár csak 1-2 napra is, nagyon megéri :)
Ha mondjuk 3-4 napra is tudtok menni, akkor a Sv Juraj és Zadar közötti tengerparti utat ne hagyjátok ki, kb 120-140 km-nyi csoda.
A hátsó gumim mondjuk eléggé lekopott, de megérte :D

A motorral tényleg semmi gond nem volt, 8 napra mentünk és majdnem minden nap motoroztunk, sem az indítással sem mással nem volt gond! Végre!

Mellesleg már több, mint 20.000 km-t motoroztam a RöFivel (ez a 3. szezon)

Jah és még valami, nekem NGK CR9EK gyertyák vannak benne, és már 17.000 km-t mentem velük. Nekem bejött ez a gyertya! Igaz szezon elején 1x ki kellett venni és megpucolni, hogy beinduljon, de azóta nem nyúlkáltam hozzá...
És igen, ez már bőven a 12.000 km-es cserén kívül van, de még nincs vele gond... gondolom azért lassan már csere lesz :)

Viszont az olaj fogyasztásom nem nő, pedig a szezonban már 8000 km-t mentem és maradt ez az 1500 km-enkénti utántöltés...
Szóval teljes a happyness a motor ebben a szezonban kifogástalan!
Szia!

Egy friss fogyasztási adat 900-tól. 10 perce tankoltam 288 km-re 16,2 litert. Túrás 90-100, néha-néha 140-150-160-170, valamint tegnap este kb. 35-40 km. Budapest. Így respect a gépállatnak!
Isten hozott újra köztünk!És örülök,hogy jól ment a motorod..sok élménydús kilométert még hozzá..!

Hány km. a Horvát tengerpart kb.?Csak,hogy érdemes e leruccanni kb. 1-2napos túrára arra..?Szép helyeken jártatok?Indult a gép rendesen mindig?Semmi műszaki probléma?

Máris mennyi kérdés..
Mi is megjöttünk Horvátországból!
Merész túra volt, hiszen egyedül mentünk barátnőmmel 1 motorral fullosra pakolva, de hihetetlenül szép tájakon jártunk, és a motor egyszerűen csodálatosan ment
2400 km 1 hét alatt! Röfi nagyon ügyes volt, és semmi gond nem volt vele

Sokan mondták nekem, hogy majd meglátom, hogy jó a négyszázas, de 2 személlyel meg cuccal már nagyon érezni fogom, hogy kevés. Ezennel szeretném kijelenteni, hogy az egész túra alatt csak mosolyogtam, mert nem volt túl kevés, teljesen jó volt, előzgetni is simán lehetett a fullos motyóval együtt :)

Első nap lezúztunk autópályán (Magyar, Szlovén) kb 600 km-t Umag-ba (Isztria kb legelső tengerparti városa). Aztán végig mentünk a tengerpart mellett a jó kis kanyargós utakon, ahol az aszfalt nagyon kevés helyen volt "magyaros" .
Mivel csak mi mentünk nem kellett igazodni senkihez a pihiket és a tempót is mi szabtunk, ráadásul ott álltunk meg kempingezni, ahol akartunk :) Úgy mentünk, hogy nem volt útiterv, csak 1 térkép meg a cél, hogy LE :) és Makarskáig biztosan el akartunk érni. El is értünk, na meg vissza is !

A motorról:
Az utazás előtt volt olajcserém (Hiflo 138 szűrő is csere), végül Castrol Actevo X-tra 10w40 került bele pontosan 3,5 liter. Mivel tudtam, hogy van olajfogyasztásom egy ekkora túrára +1 literrel indultam. Az olaj egyébként az elején egy kicsit "keményebbnek" tűnt, ezt a váltón éreztem, de nagyon hamar megszoktam, és nem is volt zavaró. Másrészt viszont ezt sem ette jobban, mint a Mol-t a szokásos 1500 km után belement a +1 liter (kicsit túltöltve), de nem mondhatnám, hogy kímélő üzemmódban mentünk autópályán tartható volt számomra a 140-150-160-as utazó tempó, ha esett az eső, vagy nagyon erős volt a szél, akkor kicsit persze lassabban. Itt a fogyasztás olyan 6,8 és 7,4 is volt, persze full pakkal.

A többit majd később írom, mert mennem kell, meg csatolok pár képet is, addig is lehet kérdezni, ha van mit :)
upsz lemaradt a lényeg..

signal coil resistance ; 80-120ohm
brown - black with blue tracer

tester range (x 10ohm)
rákukkantasz a képre black? elvileg ennyinek kellene lenni a kijövő ellenállásnak a gyújtás főteng. jeladótól?
de már végigírta az összes fórumot ezekkel a szép betűkkel ahogy látom..
Uhhhh...szvsz inkább a helyesírás erős egy kicsit .
Szia,

Nem erős kicsit az a 25kw haccázasos papírnak?
Helló rf 400 vagy 600ast szeretnék veni lehetöleg 25kw papirokal 600E Ftig ha van it valakinek elado irjon az mail cimemre ger14@freemail.hu és ha lehet külgyetek képet és telefon számot
Az lemaradt, hogy váreosban, akármilyen lájton megyek 10liter és fölötte.