Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okk, akkor ott találkozunk.Addig én motorozok egyet a városban:)
Meg lemegyek a Campoönához, hátha jön oda is valaki(shtowee?).
Bezony... időre és egyéb elfoglaltságokra való tekintettel Réde kilövődött nekem.

Úgyhogy Citadellára megy a gyáridob hadtest, ahogy Pistabá írta !
Háj!

Na, részemről a 13.30 kicsit korai. Illetve most beszéltem RedOne-nal, neki szintén. De azt beszéltük, hogy 15.30, BAH csomópont, OMV kút. És onnan mennénk is fel, még akkor is egy órával az indulás előtt ott leszünk.

Szóval mi itt jönnénk be a képbe, ha valakinek jó még ez, akkor lehet csatlakozni. Akár ti is Jani (gondolom shtowee is Campona, vagy?), és akkor tudunk a BAH-tól együtt menni.
Na, a meló letudva.Szóval ki jön délután?
################
13:30 Campona Parkoló
################
Ezt találtam:

"A Citadella Motoros Felvonulás minden hónap első szombatján délután 5 órakor indul a Citadella parkolóból. A téli hónapokban a korai sötétedés miatt ez az időpont délután 4 órára módosul. Vedd ezt figyelembe!""
Szóval kb 3tól gyülekeznek.
Vagyis ha mi fél2, és 2 között találkoznánk, mondjuk a Capona parkolóban(mert azt mindenki tudja hol van ), akkor onnan átgurulhatnánk.

Bár nekem még mindig csak 90% hogy megyek, mert kicsit sok a melóm, de igyekszem lefaragni.
Du. 4-5 körül asszem? Valahol a város közepéről.
Fasse tudja.... Mikor zokott lenni? délelőtt vagy délután?
Tali hol és mikor lenne akkor?
Hát nekem tervben van, de holnap kicsit sok a dolgom, és ráadásul késszenlétben vagyok(munka), szóval csak reggel derül ki hogy dolgoznom kell -e vagy sem...
De reggel írok majd, hogy mi a helyzet.Bár ha jólemlékszem, pistabá, a te számod még valahol megvan
hánykor és hol tali? sose voltam még,m így vmi könnyen beazonosítható helyet mondjatok :)
Szerintem ott a helyed
Majd hazamész villamossal
Esetleg megvárod a 4-es metrót
Az gyorsabb
Sok sikert
J3sus és Gejzár!
Ti jöttök Citadellára?
T Gabi

Milyen jelenetre kell? Ki vezetné?
Te bérelnél motort egy nőnek aki filmet forgat
Milyen megfontolásból?/udvarlás céljából vagy egyéb okból?/
Ha valamelyikünk bele menne a dologba.....
Szerepelhetne a filmben? Pl Statisztaként?

Még azt megjegyezném: Ha eljöttél volna Pár RF találkozóra több sikered lett volna......

61 Laci
Holiwoodi trükköket már itt is alkalmaznak. Szin nem számít.
Manapság a feketéket fehérek játsszák és fordítva.
Pistabááá
Kakucsra nem tudok menni mert dolgozok.
Citadella: Ha 4-en megvagytok csatlakozok 5-dik nek.
De ha jó idő lesz és mész akkor ki megyek.

Red engem érdekel a vidi. Majd hívlak.
én is akartam menni nem voltam még én sem de gyertya híjján mivel vagy jó vagy nem nem merek.. ezt a szívást már mióta..
de legalább ki van pucolva a karbim meg a tank..igaz nem az a baja úgy fest
én se voltam még sose, szívesen mennék. hánykor kezdődik? ez csak "gurulás" ugye?
milyen bánópénz?......2700/db oszt annyi.......ha kell beszerel ha nem nem.... olajak, szűrők dettó....
nálad mennyi akkor a bánópénz?4db szerelés nélkül..az már lassan csukott szemmel megy sajnos
Holnap jó idő esetén Citadella előtt valami tali RF-esek? Mert én még nem voltam, aztán jó lenne valami tobzódás.
én is ezt nézutem, lehet, hogy kamu oldal....mindegy a felírt áron van nálam és a tőlem vett cuccot ingyen beszerelem....
vagy mégsem...az elérhetőség alatt semmi telószám,regisztráltam de az aktiváló mail meg nem jött még mindíg meg..

akkó nyugalom békesség egyelőre..
az ETR kellene igen de ez tényleg furcsán olcsó..mindjárt rákérdezek esetleg mikorra tudnának küldeni..
Megadom nagyon szívesen, mert igazából 1 user van amit mindenki használhat.Csak nem akartam beírni a fórumba, mert nem biztos hogy mindenkinek be kellene lépnie.Bár a gépen nem tudna semmit csinálni, de a cuccokhoz hozzáférése lenne, és le/feltölthetne.

Szóval hétfőn küldöm a user/pass/cím kombinációt
tényleg így van