amúgy ennyiért én is rendelek tőlük mert drágábban kapom a nagykerből.......amúgy ezek annyira hihetetlen árak, hogy na........tehát rendelek párat és kipróbálom, ha nem trükk akkor jó...
Üdv.
Nem írtam le részletesen, de ez nem mozifilmnek készül csak suli miatt kell egy lánynak, hogy bent maradhasson. Ha minden patent, lehet hogy 20percre kell a motor, lehet hogy 2órára, mivel csak egy jelenetre volna rá szükség. Nem kell otthagyni, nyilván én sem szívesen hagynám ott. Én felajánlottam neki az enyémet, de ha nem lesz kész a mocim jövőhét végéig, akkor kell egy másik hogy meg tudják csinálni. Ezért kérdeztem itt, hátha valaki ráér. Ha meg nem, akkor bérelek egyet.
Igen az indexet is megakartam csinálni, d nem volt annyi időm, hogy szétborítsam... Hogy kell egyébként, néztem, hogy talán az oldalidomot nem kell levenni a fejidom alatt. De nem nagyon néztem hogy kell, segítség jól jön szóban....
A T betű az ex miatt volt fent, aztán poénból rajtahagytam. Előfordul, hogy valaki merész érkezik a seggembe, mert "tanuló" vagyok Általában várok egy picit, aztán a nagyon emberkedik, akkor vissza 3...... Egyszer egy ilyen fasz utolért egy körforgalom előtt, mondanom se kell, hogy végigrajzoltam előtte.... utána nem állt bele a seggembe
Na üdv megint, visszatértem a nagy tiszai túráról.
azért dzsuvás, mert a felni sincs lemosva, se láncvédő, se semmi, csak tizstára töröltem vizesruhával. majd most hétvégén tiszta lesz.
Még mindig meg van nekem a dobogókői sisakkamerás videóm...
Mi legyen vele ?
Én szívem szerint személyesen adnám oda mindenkinek.
Kell valakinek ?
Jó klipp alapanyag lehetne, mondjuk Pistabáá csinálhatna belőle
RF klub klippet a sajátjával keverve.
Én olvasgattam a kérésed és az első döbbenet után röhögtem 1et
Te komolyan gondolod hogy beesel ide és mindenki rohan kölcsönadni a motorját?
Ha elkezditek forgatni a kasszasikert és lerobban az egyik RöFi akkor bedobod a másikat?
És a szín?
Átfested temperával?
Esetleg feldobsz a mutatványra 500 forintot?
Habár itt többen szivesen odaadják a gépüket pár napra,csak adjál róla egy cetlit.
Esetleg belépőt a vidámparkba
Red nem jársz véletlenül a gyertyabóót felé?
ma kihoztam a gépet, állt 4-5 napot piszkálgatás nélkül,mikor letettem semmi baja nem volt és utoljára kb 150km-t mentem vele HIBA NÉLKÜL!
Ma kihoz pöccre indul nem 3 hengerezik semmi hiba viszont menet közben megint dadog 4e körül..
Csak kell vennem 4 gyertyát bele
Csak ha akkor sem lesz jó már nem tudom mit csináljak
Vizsgamunka egy hölgy ismerősnek, média szakra kell..
Nem xxx :) a mentalista témájára egy film. Akció-krimi.
Időjárásfüggően szombat vagy vasárnap délelőtt kellene leforgatni nekik egy motoros jelenetet, erre kellene tartalékba a moci.
Jól eltűntél. Vagy csak én nem figyeltem oda valamire.
Itt pl. ennyi.
Nem írtam le részletesen, de ez nem mozifilmnek készül csak suli miatt kell egy lánynak, hogy bent maradhasson. Ha minden patent, lehet hogy 20percre kell a motor, lehet hogy 2órára, mivel csak egy jelenetre volna rá szükség. Nem kell otthagyni, nyilván én sem szívesen hagynám ott. Én felajánlottam neki az enyémet, de ha nem lesz kész a mocim jövőhét végéig, akkor kell egy másik hogy meg tudják csinálni. Ezért kérdeztem itt, hátha valaki ráér. Ha meg nem, akkor bérelek egyet.
Másfélszeresére nőtt az ára ?
de senkinek sem akarok rosszat.
Sok rendszám látszik rajta.
kikerekedtek kicsit a szemeim.. próbálok olcsóbban szerezni valahonnan ha tudok bár gyanús, hogy nem tudok..de hátha..
mentem egyszer egy ilyen bömbivel a hangja összekeverhetetlen
és a hátsó hajtás vizes úton játékos
azért dzsuvás, mert a felni sincs lemosva, se láncvédő, se semmi, csak tizstára töröltem vizesruhával. majd most hétvégén tiszta lesz.
Mi legyen vele ?
Én szívem szerint személyesen adnám oda mindenkinek.
Kell valakinek ?
Jó klipp alapanyag lehetne, mondjuk Pistabáá csinálhatna belőle
RF klub klippet a sajátjával keverve.
Te komolyan gondolod hogy beesel ide és mindenki rohan kölcsönadni a motorját?
Ha elkezditek forgatni a kasszasikert és lerobban az egyik RöFi akkor bedobod a másikat?
És a szín?
Átfested temperával?
Esetleg feldobsz a mutatványra 500 forintot?
Habár itt többen szivesen odaadják a gépüket pár napra,csak adjál róla egy cetlit.
Esetleg belépőt a vidámparkba
Eszem faszom megáll
Csak jövőhéten...
Kérj rá árajánlatot és akkor tudni fogod mennyi az annyi .
ma kihoztam a gépet, állt 4-5 napot piszkálgatás nélkül,mikor letettem semmi baja nem volt és utoljára kb 150km-t mentem vele HIBA NÉLKÜL!
Ma kihoz pöccre indul nem 3 hengerezik semmi hiba viszont menet közben megint dadog 4e körül..
Csak kell vennem 4 gyertyát bele
Csak ha akkor sem lesz jó már nem tudom mit csináljak
Nem xxx :) a mentalista témájára egy film. Akció-krimi.
Időjárásfüggően szombat vagy vasárnap délelőtt kellene leforgatni nekik egy motoros jelenetet, erre kellene tartalékba a moci.
Rédére.