"Valami van,de nem az igazi"
5000-ig ballag,aztán kilő mint akit seggberúgtak.
Ha ez lyuk,akkor nekem is van
Nekem teccik
Igaz 5000-alat csak induláskor használom,meg persze városban
61laci!
Az a kérdésem, hogy Nálad is megvan-e a "nyomatéklyuk", amit 3-4 oldallal ezelőtt tárgyaltunk. Úgy gondolom részben karbi beállítás függő, de nem értek hozzá, sztem nagyrész az elektronika pofázik bele... J3sus furcsállta, hogy 900ban van.
Ha Ravenfefe is olvassa a fórumot (mint volt RF900 tulaj), hozzá is ugyanez a kérdésem van egy van/nincs fórumválasz erejéig. Előre köszönöm Urak!
Köszönöm mindenki segítségét a lendkereket sikerült lehúznunk egy öreg esztergás által gyártott szerkezettel folytatódhat a szerelés és már csak az alkatrészeket kell beszerezni és dobhatjuk össze!
Kösz mindazoknak akik segítettek!
Ez kemény menet lehetett!
Le a kalappal
Főleg Romániában.........
Ha van még pár érdekes képed feltehetnéd!
Engem Nagyon Érdekelne!
Amúgy meg hogy navigáltatok?
Nálunk uganez a szityuácijó.
Már nem tudjuk a 7végén mikor hova menjünk, mert Kecskemét repülősnap - bár erről elég gyorsan sikerült lebeszélni magunkat a távolság, a jjegyár, és a parkoló-bemutatótér távolság ismeretében
Aztán itt a Réde és Imi , péntek este koncertre menés, és ráadásként asszem most van az amerikai autó találkozó is.
Program hegyek, hova legyek
Én mondtam, hogy Imi mindent tud!
Remélem nem leszek meglincselve, mert "beajánlottalak"
De hülye szó ez a beajánl.... Leírva meg még bénább...
Na szóval, tudtam, hogy Te addig nem nyugszol,a míg ki nem találsz rá valami megoldást
Hamár rony beajánlott, átnézegettem a manualját a motorodnak
nem lesz elég kivenni a blokkot!
az a fogaskerék a főtengely része.
manualban külön rajzolták volna ha levehető lenne.
blokk ki;.blokk széthúz; főtengő megemel; lánccsere; majd mindent vissza!
de legalább meg tudod nézni a váltó állapotát.
Csá!Biztos nem engem láttál mert én nem járok arra engem max dunaföldvár ,Újváros ,Paks körzetében leltek fel!:)
Ha már itt irkálok segítséget is kérek.Olajat akarok cserélni milyet ajánlotok bele?Na persze ne a legdrágábbat!Milyen olajszűrő passzol hozzá?Milyen típusú motoé jó hozzá?96 RF400 VC?Kösszi
Pontosabban alatt a típust értettem. A polcon fekvők milyenek? A RedOne által említett U24 ETR-ek? Mert gyanítom a 900-asba is más kell.
shtowee: a 750km-es etap Szolnok - Bukarest volt, 05:00-kor indultunk (vagy inkább fél 6), és itthoni idő szerint olyan 20:00-20:30kor érkeztünk meg. A hazaúton viszont a 707km-ert reggel 08:00-tól este 19:20-ig tettem meg.
5000-ig ballag,aztán kilő mint akit seggberúgtak.
Ha ez lyuk,akkor nekem is van
Nekem teccik
Igaz 5000-alat csak induláskor használom,meg persze városban
Ui:lófaszt.
Az a kérdésem, hogy Nálad is megvan-e a "nyomatéklyuk", amit 3-4 oldallal ezelőtt tárgyaltunk. Úgy gondolom részben karbi beállítás függő, de nem értek hozzá, sztem nagyrész az elektronika pofázik bele... J3sus furcsállta, hogy 900ban van.
Ha Ravenfefe is olvassa a fórumot (mint volt RF900 tulaj), hozzá is ugyanez a kérdésem van egy van/nincs fórumválasz erejéig. Előre köszönöm Urak!
Kösz mindazoknak akik segítettek!
Le a kalappal
Főleg Romániában.........
Ha van még pár érdekes képed feltehetnéd!
Engem Nagyon Érdekelne!
Amúgy meg hogy navigáltatok?
CSak én vagyok itten
Szép napot ott is!
Vagy mi
Már nem tudjuk a 7végén mikor hova menjünk, mert Kecskemét repülősnap - bár erről elég gyorsan sikerült lebeszélni magunkat a távolság, a jjegyár, és a parkoló-bemutatótér távolság ismeretében
Aztán itt a Réde és Imi , péntek este koncertre menés, és ráadásként asszem most van az amerikai autó találkozó is.
Program hegyek, hova legyek
Remélem nem leszek meglincselve, mert "beajánlottalak"
De hülye szó ez a beajánl.... Leírva meg még bénább...
Na szóval, tudtam, hogy Te addig nem nyugszol,a míg ki nem találsz rá valami megoldást
nem lesz elég kivenni a blokkot!
az a fogaskerék a főtengely része.
manualban külön rajzolták volna ha levehető lenne.
blokk ki;.blokk széthúz; főtengő megemel; lánccsere; majd mindent vissza!
de legalább meg tudod nézni a váltó állapotát.
Ha már itt irkálok segítséget is kérek.Olajat akarok cserélni milyet ajánlotok bele?Na persze ne a legdrágábbat!Milyen olajszűrő passzol hozzá?Milyen típusú motoé jó hozzá?96 RF400 VC?Kösszi
shtowee: a 750km-es etap Szolnok - Bukarest volt, 05:00-kor indultunk (vagy inkább fél 6), és itthoni idő szerint olyan 20:00-20:30kor érkeztünk meg. A hazaúton viszont a 707km-ert reggel 08:00-tól este 19:20-ig tettem meg.
Legközelebb majd piszkálódok kicsit.
Nem vagyok érzékeny v sértődős. Ahogy közbe piszkálódok én is, ugyanúgy tűröm a felém irányulókat.
RöFit meg +hallod.
De akkor nem nézed meg a Röfikémet