Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Sajnos már szinte az összes bontóstól érdeklődtünk , de sehol nincs. Még tavasszal egy helyen volt olyan 45 körül . És így akkor elhatároztam h ennyit nem adok érte! Mivel egy másik bontós úgy nyilatkozott, hogy olyan 15öt ér. De azért én még hiszek a tündérmesékben, hogy kész lesz csak egyszer
neked mikor lenne jó?
majd bepótóljuk azt az elmaradt talit...
Na szép
Remélem nem bánatodban, hogy elkerültük egymást a találkozó helyen
És az miért jó, hogy figyelő állásban vagy?
Én meg beszélhetek magamban, és a végén majd mindenki megállapítja, hogy nekem is baj van a fejemmel
Imi !

Ez a Réde dolog ez milyen ? Úgy értem hogy kell elképzelni, hol
lesz pontosan, van-e belépő, hogy van az ott alvás meg ilyesmi...

Vagy ha meg tudod mondani, hogy hol tudok olvasgatni, nekem az is jó .
én inni voltam...
Hali! Köszi már mire azt bogarásztam volna mérgemben már leszedtük, de azért még jól jöhet köszi!
én itt vagyok álltalában csak szótlanul mint a Sentinel

konzolról Redone rakott fel méreteket mivel Anettnek is erre van szüksége!De lehet a racsidepoban találsz hozzá vagy kérdezz rá a sugo motornál alkatrészek topikban Andinál..

sok sikert!
Este sem volt senki
SZiasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, mivel az asszonypajtinak vettünk egy Rf et ami kicsit töröttes állapotban volt/van. A lényeg hogy nagyjából kész a gép csak egy fejidom tartó konzol kellene hozzá. Kaptunk már méretekte és képeket de lehet hogy nem fogunk vele boldogulni mivel eléggé össze van kuszálódva:) Szal ha valaki tudna egy fejidom tartó konzolt vagy esetleg hogy hol lehetne beszerezni, mivel én már szinte az összes /bár tuti van még/ bontót felhívtam. Segítségeteket előre is köszönöm Gaben
Meg van nekem is ez a kép reményeim szerint ma kicserélem a láncot és holnap de legkésőbb holnapután készen is leszek.
Felkiáltójel nem fért oda?
Jó lesz így Imi?
Valaki legyen szíves erre UUU 888 rendszámot csinálni és visszatenni, hogy hozzáférjek.
És még csak az elején tartasz!
Ennek a rajznak alapján írtam tegnap a meglátásom.
Itt a kép!
Szar meló volt!
Már tegnap kivettem!
600-ason nagyobbnak érzem azt a lyukat mint a diagramon levő horpadás.
Délutánonként dolgozom.
Küldtem a manualt. Tudtad használni?
Eddig évek óta egybeesett, át is mentünk megnézni tavalyelött trike-val, ßarrá áztunk az utolsó 3 kilóméteren!
Monostori erőd tele USA kocsikkal, meg egyéb ritkaságokkal.
Ezt látom én a manuálban! Szerelő tutibbat tudna, de félek Ő is ezt fogja mondani. Elszántság kérdése nekiállsz vagy szakemberre bizod.
Minden városban találni kis műhelyt ahol közel se márkaszerviz dÍlyakért dolgozik a szakember.
http://www.biker-world.hu/kate...

szimeringméret itt van.
telóolaj száranként 503ccm
motorolajat 4 litert kell venni, marad belőle pár deci utántöltésre.
olajszűrőt champion k301-et használok de a motoralkatrészekhez itt találsz mindent:
http://www.biker-world.hu/kate...