Helló!
Sajnos már szinte az összes bontóstól érdeklődtünk , de sehol nincs. Még tavasszal egy helyen volt olyan 45 körül . És így akkor elhatároztam h ennyit nem adok érte! Mivel egy másik bontós úgy nyilatkozott, hogy olyan 15öt ér. De azért én még hiszek a tündérmesékben, hogy kész lesz csak egyszer
én itt vagyok álltalában csak szótlanul mint a Sentinel
konzolról Redone rakott fel méreteket mivel Anettnek is erre van szüksége!De lehet a racsidepoban találsz hozzá vagy kérdezz rá a sugo motornál alkatrészek topikban Andinál..
Segítségeteket szeretném kérni, mivel az asszonypajtinak vettünk egy Rf et ami kicsit töröttes állapotban volt/van. A lényeg hogy nagyjából kész a gép csak egy fejidom tartó konzol kellene hozzá. Kaptunk már méretekte és képeket de lehet hogy nem fogunk vele boldogulni mivel eléggé össze van kuszálódva:) Szal ha valaki tudna egy fejidom tartó konzolt vagy esetleg hogy hol lehetne beszerezni, mivel én már szinte az összes /bár tuti van még/ bontót felhívtam. Segítségeteket előre is köszönöm Gaben
Eddig évek óta egybeesett, át is mentünk megnézni tavalyelött trike-val, ßarrá áztunk az utolsó 3 kilóméteren!
Monostori erőd tele USA kocsikkal, meg egyéb ritkaságokkal.
Ezt látom én a manuálban! Szerelő tutibbat tudna, de félek Ő is ezt fogja mondani. Elszántság kérdése nekiállsz vagy szakemberre bizod.
Minden városban találni kis műhelyt ahol közel se márkaszerviz dÍlyakért dolgozik a szakember.
szimeringméret itt van.
telóolaj száranként 503ccm
motorolajat 4 litert kell venni, marad belőle pár deci utántöltésre.
olajszűrőt champion k301-et használok de a motoralkatrészekhez itt találsz mindent: http://www.biker-world.hu/kate...
Sajnos már szinte az összes bontóstól érdeklődtünk , de sehol nincs. Még tavasszal egy helyen volt olyan 45 körül . És így akkor elhatároztam h ennyit nem adok érte! Mivel egy másik bontós úgy nyilatkozott, hogy olyan 15öt ér. De azért én még hiszek a tündérmesékben, hogy kész lesz csak egyszer