Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnálom, hogy így jártál. A gyertyatisztítás elég kimerítően részletezve van a korábbi hozzászólásokban, olvass vissza. Ha minden igaz, már működik a keresés rendesen a fórumban.
Na megtörtént az első negatív élményem.
Csütörtökön ugye olaj, légszűrő és GYERTYA csere. Ma 3szor indítottam a motort. Elsőre semmi baj, útközben sem, másodszor is minden ok. Harmadszor indítás szivató nélkül, indul, amjd mentem egy kicsit vele, és gázadásra fulladt, illetve kerepelős hangja volt, mintha (legalább) egy henger nem ment volna. Vettem az irányt a garázs felé, mondom ebből nem lesz motorozás. Piros lámpa, próbálgatom a gázt, kicsit húzom neki, fullad, majd lefulladt. Indítom, tekeri semmi. Szivatóval indítom elkapja, a hang a régi, azaz tuti nem megy egy henger, kis kuplung engedés, motor lomhán indul, gázadásra fullad, majd lefullad. Indítózás, majd semmi, be sem indult. Hát mondom ezzel van valami. A sok indítózástól és szivatóval való játszástól(próbálgattam, mert akkor indult ugye) tuti megszívta magát. Félretolom, szívok egy cigit, próbálom tekeri tekeri, de semmi. Jó mondom fasza, akkor tolhatom haza, min 1 km. nem tom milyen gyertyát tett bele az ember (akivel eddig maximálsian elégedett voltam), de az fix, hogy az általa "szétégettnek" mondott gyertyákkal sosem csinált ilyet.....
Beköpte egy gyertyámat? De miért, amikor nem szivatóval indultam el? Elvileg nem állított, nem csinált rajta semmit(se benzin levegő arány, se karbihoz nem nyúlt stb.) csak a fent leírt 3 dolgot csinálta.
Tiszta ideg vagyok.
ha nem indul holnap délután, akkor nagyon idges leszek.....
Szedhetem szét a motort, és pucolhatok gyertyát....
Mindkét oldalidomot le kell szednem hozzá, ha erre kerül a sor?
Finom smirglivel pucoljak gyertyát, vagy öngyújtóval égessem?
Bocs a regényért, előre is köszi a segítséget!
Pistaba, holnap megcsálom az FTP hozzáférést, akkor oda fel tudod tölteni a videót, meg az összas cuccot ami van.Ha megvan írok egy mailt a jelszóval, és a felhasználónévvel.
Köszi, megvagyok, a jobb oldalamon van egy zúzódás meg a jobb
alkarom sérült, de csak felületi. A bőrruci sokat felfogott...

A jobb oldalidomról legyalultam a festéket, a kopoltyúk lamelláiból is
vagy 2mm lecsiszolódott (de egyben maradtak, nem törtek szilánkosra).
A REDONE felirat megmaradt !
Az orridom jobb oldala szokásos peremen végig műanyagig lezúzódott, de nem tört.
Szerintem utóbbit kiglettelem én magam és kap dekorfóliát, mert
az MINDIG leér, akár csak dőlésnél és ezért már kicsit feleslegesnek
tartom újrafújatni, mert máshol meg szép.
Sajnos ha a röfik dőlnek, orridom pereme kukásodik...

Szóval hát ennyi... Ja... meg a doboz rögzítőfüle tört le, de felfúrtam
csavarokkal, úgyhogy mostmár csak leszakadni tud faridomostól,
de arra remélem nem kerül sor.
Videót hova lehet feltölteni?
Kamera raider
Nem lettek túl jók...
Elég ideges voltam...
Sztem lejött az egész mert a VCL tizenvalamennyi percet írt ki, QT nem írja ki. Töröltem, most meg nem tom letölteni az oldalról
Lehet ez a video kimarad az életemből, pedig érdekelne...
Akkor te voltál! 10:45-kor történt az eset.
próbáld meg letölteni újra, lehet hogy csak 1 részét töltötted le a fájlnak, és nem az egészet, ilyenkor csinálhat ilyet...
11 körül jártam arrafelé
Ok, köszi, lehet hogy kipróbálom én is, bár ha nyugisan megyek, akkor nekem nem eszi csak picikét, legalábbis most mentem Balcsira meg vissza, és nem látok jelentős olajfogyást...
Végülis az az érdekes helyzet volt, hogy az autós alapvetően jófej akart lenni, és 2-3-4? en még befértek elé. Így ők nem is látták, hogy mi a helyzet. Majd amikor megálltak, hogy lemaradtunk, az autós megállt mellettük, mondta, hogy "a barátotok elesett a kanyarban, szerintem nézzétek meg!". Ekkor nagy meglepődés, ők leszálltak, gyalog elindultak vissza, az autós meg el. A többiek ekkor még nem tudták, hogy mi volt az eset, így Ramboval foglalkoztunk. Később J3sus utána ment, de már pár perc előnye volt... Mehetett akármerre is. Annyit tudunk, hogy egy szürke Daewoo Nexia. Babumm.
Akár. Csak a múltkori gurulás alkalmával ez vetődött fel, minthogy szép és szerpentines szakasz. De részemről lehet felétek is, főleg hogy barátnőm is vas megyei, na meg múltkor vele karikáztunk is egyet arra (igaz bicajjal), és ott is igen jók az utak. Szóval én semminek nem vagyok az elrontója, dobjuk be a témát.

Videó vége: egy kicsit látni Rambot, aztán előre gurulok, megfordulok, és visszamegyek a kanyar bemeneti íve környékére. De nemsokára feltöltöm a konvertált videókat.
Egyébként videónak ott a vége mikor megállsz az egyenes elején?

Kocsi után nem ment senki? Bár sok értelme nem lett volna.
Csináljál! Minta most már van több is.
Dunántúlra nem tervezel?!
Sziasztok, kéne nekem doboztartó vas, 400-asra!
ha valaki eladja, az írjon!
Ma délelőtt spottoltam egy piros RF-et a Hegyalja úton az Erzsébet híd felé haladva. Nem volt halk. Innen valaki? A vezetőt és a típust nem láttam, csak az oldalán a VC feliratot.
VLC-vel kezdtem, letöltöttem, aztán 28 mp-et bírt, na mondom ez xar, inkább akkor QT. Oszt az is beakad :P Úgyhogy a vidijóval lesz vmi, de nem értem, hogy akkor vkinek miért megy végig, nekünk meg miért nem... Xar a gépünk? :P
Illetve még videókhoz: VLC Media Player-t ajánlom figyelmetekbe. Az sok mindent lenyel, kicsi, gyors.
Szia!

A karburátor folyását szinte mindig a rossz tűszelep, vagy a rosszul beállított úszószint okozza. Ezeket nézd meg.

Ja, és üdvözlök mindenkit, és csak hajtok néha egy RF-et, de még nem birtoklok. Red One mociját szoktam gyilkolni .

Meg javítani, amit Ő tönkretesz .
Sajna most is lesz vele munka, de megoldjuk .
Közben újra felhívnám a figyelmet:

"ha szeretnéd alakítani a magyarországi RF Klub arculatát itt a SportMotoron, akkor írj egy mailt a pistabaaa[kukac]gmail[pont]com címre ez ügyben, de ne felejts el valamilyen egyértelmű azonosítót is mellékelni (a nickneven kívül), mert akárki nem buherálhatja az oldalt! "

valamint: ide is kattingassatok!

Üdv,
Jaja Pistabá, nekem azt csinálja, amit írtál! A kép befagy, a hang megy tovább ha QT-ba nézem. Avi alapból 28 mp, ott végig se konvertálta az egészet. nem köll a HD jau nekünk ilyen gyenge verzijóba isss.