Ja, amúgy találtam főnökömmel egy japán bontós oldalt,
na ott aztán tényleg MINDEN van RF-hez, csak hihetetlen, hogy
kb. ugyan azon az áron, mint E-bay-en vagy az itthoni bontókban.
Jó lesz ez...
Adj nekem méreteket, email-em tudod iwiw-ről.
Kéne a fejléc mérete, a menü keretek mérete (pixel szer pixel)...
Hátteret is össze tudunk rakni valami döfiset.
Fotókat szerzek innen-onnan :).
Ha kész, Te szépen be tudod őket rakni a mostani szaladgálós
RF-ek helyére, meg a menünek háttérbe.
Ezek az árak bontóból jönnek... használt cuccok.
Pont ezért drága, mert nincs.
Ha nem írnak vissza:
Postázással ne foglalkozz, én elhozom neked, aztán talizunk valahol.
Ha úgy is rendszeresen BP-n vagy akkor össze tudunk futni
szerintem.
Sajnos RF alkatrészek egyre drágábbak lesznek.
Ezért nem adom el, és nem veszek másik RF-et sem, mert semmi
értelme. Mégtöbbet ruháznék bele, később meg úgyse lesz hozzá
semmi, ráadásul az is méregdrágán...
Talán RedBaron-t lehetne megpróbálni, de ott ha nem náluk
vetted, akkor vagy szóba se nagyon állnak veled, vagy még durvább
árat mondanak.
Nekem ezek a kora esti találkozók elég macerásak. Két pici rosszcsont fiam van, és egy színházban dolgozó feleségem. Rakjátok össze, hogy ebből mennyi szabad idő jön össze esténként...
Az egész évem siralmas volt motorozás szempontjából. Március óta nem sikerült belecsavarni az RF-be egy olajcsere-periódust. Szomorú, de ez van.
Tulajdonképpen kifejezetten imitrikesnek szól a beszólás (remélem hamarosan ellátogat erre... Szerinte ugyanis az RF pirosban nem az igazi. Szerintem meg kékben nem.
Nekem 1ébként tökmindegy, de ezt a labdát nem lehetett nem lecsapni. A világért sem szeretnék senkinek a lelkébe gázolni.
Hú gyerekek, nézelődtem kicsit, mert mondom nemigaz, hogy ilyen kevés 600-as van.
Mobile.de. Nincs is 400-as! Egyáltalán.
És találtam pár olyat hogy hú. Feltéve, hogy igaz a hirdetés, de valahogy a német-osztrák vonalon kevésbé szoktak átejtősek lenni az autós hirdetésekről szerzett ismereteim alapján.
Pl.: '95-ös, első tulaj, 16.713km, kb. 675'000Ft.
Jó meg persze mire itthon forgalomba kerül, még egy százas. De akkor is. Ez itt az.
Hú, most látom, hogy kopoltyú se nem van meg takaróidom. Figyu, estig írok, hátha visszaírnak valamelyik bontóból, mert mai árfolyamon 5400 a kapaszkodó + majd a szállítás. Ha lenne bontóban, fele ennyiből meglennék szerintem... Csak nincs.
Srácok mindenki pls adja meg az email cimét,ahova tudom küldeni neki a regisztrációs kódot!
mert anélkül nem tudtok le reggelni!
ha sikerült regelned,késöbb jóváirnak a számlán egy bizonyos kreditet,amivel megtudom hosszabitani az oldal létezését,és még több extrát tudok berakni!
vagy gyertek fel most az oldalra és ott adjátok meg a chat felületen,és akkor majd tudom kinek kell küldenem
Természetesen mindenki maga dönti el hogy szeretne leregisztrálni az oldalra avagy sem!
Ez csak egy lehetőség arra,hogy az RF-es közösség jobban össze tartson!Kifogok nevezni az oldalon pár adminisztrátort,aki ért is a webes fejlesztéshez(REDONE,Pistabaaa,)és aki szeretne admin lenni jelentkezzen bátran,de csak szolok,semi előnnyel nem jár az adminkódás,csak annyival hogy tovább fejleszthetik az oldalt!
mellesleg köszönöm a segitséget el is fogadom!
Jah én is szoktam gyakorolni photoshoppal de mindennemü segitséget szivesen fogadok,mindenkitől!
Befizetem 1 évre az oldallal kapcsolatos dijakat(kb 500 Ft) de annyit kérek hoghy azért használjátok is
pl chat felület igen hasznos tud lenni!
mellesleg még nincsen készen a design ezt csak gyorsba összedobtam hogy legyen valami
Jah, a szelephézag állítást már jól áttanulmányoztam én is.
A VC-sen 3 lépésben kell a szívó oldalon.
Rambo, a portál nem rossz, a dizájnt meg én meg tudom csinálni.
Photoshoppal a rendelkezésre álló képekből olyan fejlécet csinálok,
hogy csuda (ha vannak méretek).
Kicsit mondjuk még állítani kéne a méreteken, fix felbontásra kéne
tervezni. Úgy nem ugrik szét wide-os képernyőn.
Ezt
az oldalt én csináltam. 100%-ig az enyém volt.
Sajnos ingyen odaadtam a srácoknak miután kiléptem a csapatból
ők meg leszedték mindenhonnét, hogy én csináltam...
Mert módosítottak rajta 3 gombot kb.
Tavaly tavasszal vittem az enyémet szinkronra és szelephézagkontrollra (nem VC).
Fizettem kemény7ezer forintot.
Jobb nem lett, de legalább megcsináltattam és nyugottan, gond nélkül használom azóta.
Hát, bejelentkezni még nem enged.