Tudom hogy régebbóta itt vagy mint innen egy páran...de nem mutogatad edig nagyon magadat...felőlem kinyilvánithatód a véleményedet amikor csak akarod és arról akiről csak akarod!Szived jóga hogy kiről mit!
Remélem a köv talin már te is ott leszel LFP-s kollega
Hát ez szomorú. Idomban sajna nem tudok segíteni én is vadászok már egy ideje.
De azért a reklám helye: én pedig jobbos kis kopoltyút, bal első takaróidomot ('96 előttiekhez, rekeszes version) valamint baloldali kapaszkodót keresek.
Km. óra: ha neked is az első szériás ('96 előtti), akkor a Km/h még spirálos. Csavard ki baloldalt lent a keréknél az agyból a spirált. Ha megtekergeted benne, elvileg mozdulnia kellene a mutatónak. Ha nem mozdul, a spirál tört el. Ha mozdul, akkor az aggyal van valami gond. Ha meg nincs semmi amit ki tudnál tekerni, akkor neked már a digitális jeladós van, arra pedig majd valaki mond valamit.
Sziasztok! A segítségeteket kérném!Megvettem első rf-emet nagyon király meg minden csak egy ökör autós kifordult elém és én hogy elkerüljem az ütközést sajna elcsúsztam vele! :(
A bal oldalán a kopoltyú részei sérültek ! SEhol sem találok hozzá idomot, pedig szeretném rendbe tenni a moccantót, ha vki tud akkor segítsen LÉÉÉCCCCCIIIII
Előre is köszi ( jah és egy tippet kérnék, nem megy a km órám amikor megvettem ment és olyan mintha érintkezési gondjai lennének, de tuti nem a km óránál mert az kipucoltam, a másik vége merre lehet? :) )
Köszzzzz
Ja,és hogy tudd.
Itt voltam már régebben mikor még a jelenlevők közül többen nem tudták az "RF"-jelentését
A véleményem mindig megmondtam és ezután is megteszem korra,nemre,súlyra való tekintet nélkül.
Ezen továbbra sem változtatok.
Hú
TSanyi véleménye amúgy se számít mert egy dagi BKinges.
Ráadásul kiitt az összes pálinkámból nyáron
Egyébként jó csóka
Itten épp együtt emlékezünk a múltra
Hát...remélem Pistabá jobban ért hozzá mint én
Én eddig igazság szerint,mindig torrent trackereket csináltam,az meg azért más kategória....azért szerintem össze dobok 1 et én is
Ha Te értesz a PHBB beüzemeléséhez, akkor az tök jó...
Ezt a részét csinálhatnád Te.
Én értek a photoshophoz, ha van méret, csinálok fejlécet, gombokat,
akármit... Csináltam már weblapdizájnt, csak én még a html-t nyúzom.
Nem kellene csinálunk egy PHBB alapú fórumot ?
Azon lehetne külön topicokba gyűjteni az okosságokat,
képeket, videókat.
Lehetne írni véleményeket, cikkszerű leírásokat, tapasztalatokat...
Ha lenne rá igény, utána olvasnék ingyenes tárhelyeknek meg
elkezdenék foglalkozni ezzel a phbb motorrral.
de email cimem az már van
rsrambo@suzukirf.com