Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.Van két fajta.
Na ne ppeszélj! hú vazzeg fáj mindenem. Ma te fox esni érzem!
Ne sírj Lordos,1 óra múlva gyere és megyünk megint!
Köszönöm szépen a segítséget!:)Én is imádom a Lordot!A Lord legyen veled is!
Szeva mindenkinek! HÚ, kint votunk a haverommal csapatni babika82 vel, akkorat estem hú vazzeg! Belehajtottam 1 kúrva mély pocsolyába, a bal eleje leblokolt, lerepültem rola kb 6-7 metert a qvad átt repült felettem és belevágodott 2 meteres árokba. Jól összevertem magam ,mindenem fáj, orrom felrepedt, de a lényeg a mocimnak nem lett baja. Csak a kormány nyeklett le. üdv A Lord legyen veletek!
Szia, Zsééé!
Van esetleg haspáncélod is a bányádba?
köszi
Sziasztok!
Eladó egy garnitúra Blacbird matricám Ltz-re. Ajándékba kaptam, de nem igazán tecccik, ezért válnék meg tőle. Az új ára 12.900.- Ft, de persze most ebből egy keveset engedek. Ha érdekel hívj:30/640-1299

Az nem gond h nem jártok erre,mert futóval elmentünk volna hozzátok és akkor onnan go!Majd legközelebb.Csá
Hali.Hát sajnálom h nem jön össze.ltz 400-al nyomjuk mostanság.
a most hétvége kilőve, de szerintem csak jövőre lehet róla szó egyébként felétek nem nagyon szoktunk járni sajna ...
(06 30 253 248 5)
a samu után most mivel jársz?
LTZ 400 Alkatrészek Eladók!
06-20-5-636-213
Hali Rozsdás.Motorozhatnánk 1 jót vasárnap!Mit szólsz?Ha gondolod hívj fel mert én nem tudom a számod még!06302562514.Csá
Akit érdekel :)
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Brutális teljesítmény,Brutális ár!
Minden szempontból dícséretes állapotban!
idomok enyhén karcosak... motorikusan tökéletes:)
hali! A szerelőm szerint a himbák kopottak. Én most hoztam haza, jó lett de, a következő vmi himba csapagyakat kell cserélni. valami ilyesmit mondott. a tieddel is ez lehet ezert kotyog. bocs a hibákért nem vagyok 1 számító gépes A Lord legyen veled!
Sziasztok
Nem tudja valaki véletlenül hogy Tatabányán vagy annak közelében kinek van rendszámos fehér Ltz-je?
Szeretnék vele beszélni csak azért keresem.
Köszönöm
Köszi szépen a segítséget!Nem tudom nekem milyen csapágyat tett bele a haverom. De ezen azt hiszem van kedvezmény is, nekem mindig így adja!
Pénteken megyek a szerelőmhöz, megkérdezem neked. Nekem jobb fajta csapágyakat rendelt, 5000ből biztos nem jön ki.
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, jobb fajta hátsó csapágyak szimeringekkel mennyibe kerülnek? A Lord legyen veletek!
Hát remélem ennyire nem nagy a baj!Azt mondják, hogy van benne szilent, hogy esetleg azt még ki lehetne cserélni!Csak nem tudom hol lehet beszerezni.
lehet már későn cseréltél csapágyakat,és elkopott a tengelyed picit!
Wiseco Big Bore kit (440 ccm) eladó...
Szia!nekem a hátsó csapágyak, szimeringekkel mindennel 5000 ből kijött!csak még mindig kotyog a felfüggesztés és nem tudjuk, hogy mit cseréljünk, mert senki sem tudja megmondani, hogy szilent kell-e bele vagy más megoldás!Ha esetleg a szerelődet meg tudnád kérdezni, hogy mi ilyenkor a teendő, megköszönném!
Szia.Hibátlan 15 ezer.
Hello! Van, ha kell hívj 06-70-580-11-60
ELADÓ ! nézd meg és vidd el !

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...