Szeva mindenkinek! HÚ, kint votunk a haverommal csapatni babika82 vel, akkorat estem hú vazzeg! Belehajtottam 1 kúrva mély pocsolyába, a bal eleje leblokolt, lerepültem rola kb 6-7 metert a qvad átt repült felettem és belevágodott 2 meteres árokba. Jól összevertem magam ,mindenem fáj, orrom felrepedt, de a lényeg a mocimnak nem lett baja. Csak a kormány nyeklett le. üdv A Lord legyen veletek!
Sziasztok!
Eladó egy garnitúra Blacbird matricám Ltz-re. Ajándékba kaptam, de nem igazán tecccik, ezért válnék meg tőle. Az új ára 12.900.- Ft, de persze most ebből egy keveset engedek. Ha érdekel hívj:30/640-1299
a most hétvége kilőve, de szerintem csak jövőre lehet róla szó egyébként felétek nem nagyon szoktunk járni sajna ...
(06 30 253 248 5)
a samu után most mivel jársz?
hali! A szerelőm szerint a himbák kopottak. Én most hoztam haza, jó lett de, a következő vmi himba csapagyakat kell cserélni. valami ilyesmit mondott. a tieddel is ez lehet ezert kotyog. bocs a hibákért nem vagyok 1 számító gépes A Lord legyen veled!
Sziasztok
Nem tudja valaki véletlenül hogy Tatabányán vagy annak közelében kinek van rendszámos fehér Ltz-je?
Szeretnék vele beszélni csak azért keresem.
Köszönöm
Szia!nekem a hátsó csapágyak, szimeringekkel mindennel 5000 ből kijött!csak még mindig kotyog a felfüggesztés és nem tudjuk, hogy mit cseréljünk, mert senki sem tudja megmondani, hogy szilent kell-e bele vagy más megoldás!Ha esetleg a szerelődet meg tudnád kérdezni, hogy mi ilyenkor a teendő, megköszönném!
Van esetleg haspáncélod is a bányádba?
köszi
Eladó egy garnitúra Blacbird matricám Ltz-re. Ajándékba kaptam, de nem igazán tecccik, ezért válnék meg tőle. Az új ára 12.900.- Ft, de persze most ebből egy keveset engedek. Ha érdekel hívj:30/640-1299
(06 30 253 248 5)
a samu után most mivel jársz?
06-20-5-636-213
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Brutális teljesítmény,Brutális ár!
Minden szempontból dícséretes állapotban!
idomok enyhén karcosak... motorikusan tökéletes:)
Nem tudja valaki véletlenül hogy Tatabányán vagy annak közelében kinek van rendszámos fehér Ltz-je?
Szeretnék vele beszélni csak azért keresem.
Köszönöm
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...