Sziasztok Keresek enduros bukósisakot M-est ,Szemüveget és ruházatot (M-L) esetleg csizmát(42-43)... de csak olcsó érdekel ( játszi ruhának )Mosonmagyaróvár - Győr környékéről Köszi további szép napot....
Általában vagy fix áras, vagy licitálós eladások vannak. A fix áras - attól függ melyik ország ebay rendszerében vagy - az adott ország valutájában van kiírva, és ha az eladó postáz Magyarországra, akkor általában a szállítási díj is meg van adva. A licitálósnál előbb meg kell nyerni a licitet. Az nyer, aki a legtöbbet adja érte...
PFúúú passz :/ az igaz h mi rendeltük mert mi fizettünk de 1 ismnerős rendelte meg :/ én is csak anyit tudok ebay on h keresőbe beirom h mondjuk Suzuki ltz 400 és hoz ki minden féle extrát alkatrészt stb.. ott rálépek valameikre látom árat áltváltom forintra és kb toom mi menyi.. !
sajnos nem tudok erre válaszolni!de tudnál e segíteni mert drz re hengert szeretnék venni és e bay on néztem de annyira nem értek az e-bayhoz hogyan lehet ráfutni árban is megfelelő hengerre?köszi
Sziasztok! :)
Lenne 1 kérdésem hozzátok az eba y- all kapcsolatba!
Az a helyzet h láncot szeretnék vásárolni a gépemre és kintről akarnám rendelni már rendeltem onnan alkatrészt régebben hengert stb-t... és nem tudom h ami vannak felrakva lánc szettek ilyen szines lánc okkal h azok milyen ek lehetnek... h hamar elnyúlik vagy jól birja a terepet ? azt szeretném kérni akinek van ilyen lánca kintről az Kérem irjon már rólla nagyon fontos! KÖszönöm! :)
Hogy szervezzuk le vegre a narancs kezvedoket?
Wiseco Big Bore Kit, 440 ccm, emelt kompressziós dugóval, tömítésszettel (hengerfej, hengertalp, szelepszár szimmeringek, kipufogó, vezlánc feszítő)...
Lenne 1 kérdésem hozzátok az eba y- all kapcsolatba!
Az a helyzet h láncot szeretnék vásárolni a gépemre és kintről akarnám rendelni már rendeltem onnan alkatrészt régebben hengert stb-t... és nem tudom h ami vannak felrakva lánc szettek ilyen szines lánc okkal h azok milyen ek lehetnek... h hamar elnyúlik vagy jól birja a terepet ? azt szeretném kérni akinek van ilyen lánca kintről az Kérem irjon már rólla nagyon fontos! KÖszönöm! :)