szia köszi a lehetőséget.
Szürőt kaptam a volt tulajtól,de a tengely ügyben jövő héten valoszinű hivni foglak.
Még átnézem hogy tuti hogy az-e a baj.És akkor majd hivlak és megbeszéljük.
Köszi.
Szerintem 10eFt körül már kapsz K&N légszűrőt hozzá, ami jobb, mint a gyári szerintem...
Lehet, hogy sérült, akkor szerintem drága, mert valószínűleg új tengely, és ha valóban, akkor Zsé-t megkeresed itten és kedvező áron jó állapotúhoz jutsz hozzá.
De elsősorban én a csapágyakra gondolok, hogy már kikoptak ott hátul...
Nem nehéz kiszerelni. :)
Sziasztok.
Elöször is grat és egyben köszi nektek a válaszokért.Jó ez az oldal.
Másodszoe meg megint rátok szorultam,
Menyibe kerül egy levegőszürő az Ltz-hez?
Gyárilag csak szivacs+ (a müanyag ház) van, nincs semmi fém szürő hozzá,mint például a hondához.
Lehetséges,hogy sérült a hátsó tengelyem,én nem érzem de ha valaki mögöttem jön akkor azt látni,mintha 8 lenne a kerékbe.
Ha netán a tengely sérült, érdemes megcsináltatni vagy inkább csere?Nehéz kiszerelni?
köszi sziasztok!
Szia!
Fagyállót olyat raksz bele, mint pl az autóba...
Fékolaj DOT4 megfelelő, de le is cserélheted belőle az olajat és feltöltheted a rendszert. :)
Van hátsó fékolajtartály: leszeded az ülést és jobb oldal, ha kiszeded a patentokat a műanyagból már fogod is látni (de ha végigköveted a fékcsövet, az is megmutatja... :D).
Az első féktartályba a tetején kell önteni igen. :)
Sziasztok
Én ma csatlakoztam hozzátok.
Pár napja vettem egy ltz-t. Lenne hozzátok pár kérdésem.
-1 Fagyállót kéne utántöltenem,hol tudom beszerezni és milyet?
-2 Ugyan ez a helyzet a fék olajjal is,viszont nem tudom milyen volt benne,mit csináljak?
-3 a könyvben azt irta,hogy van hátsó fékolaj tartály is, én nem találtam.Van-vagy nincs?
-4 Az első féktartályba a tetején kell tölteni?
Lehet,hogy buta kérdések,ce még nem értek hozzá
Remélem tudtok segiteni.
Köszi sziasztok.
Halihó bontom a DRZ et ! egy pár dolog jó nektek is a blokkjából !
ha érdekel valakit valami akkor írjon bátran küldök fotót és árat megbeszéljük !
Blokk alsó része kompletten váltó kuplung főtengely gyujtástekercs deknik........megvan még minden !
Van egy kis extra is !
440 es henger szett 110 ezer Ft- ! Wiseco hüvelyel, JE dugattyú és hozzá gyürüsor illetve tömítés szett is ! csak be kell szerelned én megvettem de nem került a beszerelésére sor mert új motort vettem !
továbbá még teljesen új Prox hajtókar 30 ezer Ft
tehát még 1 szer
440 henger szett 110.000 Ft-
Prox hajtókar 30.000 Ft-
Blokk alsó része 60.000 Ft-
Kösz