Barátomnak lenne eladó 2db Ltz első felni gumival gumi már eléggé kopott.. 30ezer/2 db
Illetve 2 db hátsó gumi vadi új 9-es 25ezer....
/érdeklődni nálam lehet,mivel jelenleg külföldön dolgozik/
Esetleg csere érdekli 43as csizma/krossz/illetve 32-es nadrág mezzel....
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Tegnap a túra közben nekiállt egyet-egyet durrogni a motor (LTZ400) és egyszer csak feladta és megállt. Nincs szikra. Este szétrobbantottam az egészet: kábelek voltak ugyan kidörzsölve de még nem értek össze, gyújtótrafót kicseréltem de nem jött meg a szikra. Önindító forgat tehát a "Run" kapcsoló is jó gyertya, relé, biztosíték az ülés alatt szintén rendben.
Van valakinek ötlete, hogyan tovább?
Az ltz-det látva (nem a hirdetési képre gondolok ) ajánlottam-om egy barátomnak akinek hétfőn lehet elviszik a tankját , de utánna mindjárt venni akar helyette valamit ......
ráadásul megyebeliek vagyunk.......
Barátomnak lenne eladó 2db Ltz első felni gumival gumi már eléggé kopott.. 35ezer/2 db
Illetve 2 db hátsó gumi vadi új 9-es 30ezer....
több helyen is fel van tüntetve a tel számom... ha nem alszom vagy dolgozom épp akkor szívesen válaszolok (ha tudok) bárkinek.....
Amennyiben valaki tud okosat, azt játsza meg :) ezzel nincs is baj, csak az b@ssza az oldalam amikor úgy árulják a dolgokat hogy a szerelő szerint csak ezt kell cserélni...... meg csak be kell vinni a vizsgaállomásra és már le is vizsgázott... stb
Nekem semmi érdekem nincs ezen vizsgáztatásból! egyébként jól goindolod, külföldön van olyan cég aki hivatalosan át alakíthatja a gépet, úgy hogy erről hivatalos papírt állít ki és hivatalosan kap új alvázszámot a motor, ezután haza érkezik a motor és regadó vizsgadíj (összesen 2100euro)
(egy dolog ami nem törvényszerű........ :engem és két quados barátomat sem állította meg még a rendőr mióta rendszámuk van.... (aszfalt használat normál közúton) , pesti igazoltatásról viszont tudok.......) EZ PERSZE SEMMIT NEM JELENT ! csak elmeséltem .........
ui: szívesen segítek ha tudok, de nagyjából mindent leírtam.......
Érdekelne hogy karbit bontasz-e mostanában, az a bovdenes alapjárati csavar érdekelne. Köszi
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
üdv.
Erősített Felnid első- hátsó Ltz-re van?
Üdv: Gergely
Illetve 2 db hátsó gumi vadi új 9-es 25ezer....
Esetleg csere érdekli 43as csizma/krossz/illetve 32-es nadrág mezzel....
képek lejjebb....
Segítségeteket szeretném kérni. Tegnap a túra közben nekiállt egyet-egyet durrogni a motor (LTZ400) és egyszer csak feladta és megállt. Nincs szikra. Este szétrobbantottam az egészet: kábelek voltak ugyan kidörzsölve de még nem értek össze, gyújtótrafót kicseréltem de nem jött meg a szikra. Önindító forgat tehát a "Run" kapcsoló is jó gyertya, relé, biztosíték az ülés alatt szintén rendben.
Van valakinek ötlete, hogyan tovább?
ráadásul megyebeliek vagyunk.......
ha meg szabad kérdezni mennyiért engedték elhozni?
mellesleg gyönyörű darab.
2006os, teljesen hibátlan állapotban. Egy LTZ áráért.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Illetve 2 db hátsó gumi vadi új 9-es 30ezer....
előre köszi!
Amennyiben valaki tud okosat, azt játsza meg :) ezzel nincs is baj, csak az b@ssza az oldalam amikor úgy árulják a dolgokat hogy a szerelő szerint csak ezt kell cserélni...... meg csak be kell vinni a vizsgaállomásra és már le is vizsgázott... stb
Nekem semmi érdekem nincs ezen vizsgáztatásból! egyébként jól goindolod, külföldön van olyan cég aki hivatalosan át alakíthatja a gépet, úgy hogy erről hivatalos papírt állít ki és hivatalosan kap új alvázszámot a motor, ezután haza érkezik a motor és regadó vizsgadíj (összesen 2100euro)
(egy dolog ami nem törvényszerű........ :engem és két quados barátomat sem állította meg még a rendőr mióta rendszámuk van.... (aszfalt használat normál közúton) , pesti igazoltatásról viszont tudok.......) EZ PERSZE SEMMIT NEM JELENT ! csak elmeséltem .........
ui: szívesen segítek ha tudok, de nagyjából mindent leírtam.......