Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LTZ-400 2008-as bontodik.06 30 231 79 20
Szia.Igen van.Hivj:06 30 231 79 20
Szia Zsé!
Érdekelne hogy karbit bontasz-e mostanában, az a bovdenes alapjárati csavar érdekelne. Köszi
Tel: 06302260004
Helló szia valami elérhetöséget irhatnál
Ltz-400 bontott alkatrészek eladók. 06 30 231 79 20
Szia.Most csak gyári felnim van.
LTZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
üdv.
Szia Zsé!
Erősített Felnid első- hátsó Ltz-re van?
Üdv: Gergely
Barátomnak lenne eladó 2db Ltz első felni gumival gumi már eléggé kopott.. 30ezer/2 db
Illetve 2 db hátsó gumi vadi új 9-es 25ezer....
/érdeklődni nálam lehet,mivel jelenleg külföldön dolgozik/
Esetleg csere érdekli 43as csizma/krossz/illetve 32-es nadrág mezzel....

képek lejjebb....
Lendkerék esetleg?
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Tegnap a túra közben nekiállt egyet-egyet durrogni a motor (LTZ400) és egyszer csak feladta és megállt. Nincs szikra. Este szétrobbantottam az egészet: kábelek voltak ugyan kidörzsölve de még nem értek össze, gyújtótrafót kicseréltem de nem jött meg a szikra. Önindító forgat tehát a "Run" kapcsoló is jó gyertya, relé, biztosíték az ülés alatt szintén rendben.
Van valakinek ötlete, hogyan tovább?
Az ltz-det látva (nem a hirdetési képre gondolok ) ajánlottam-om egy barátomnak akinek hétfőn lehet elviszik a tankját , de utánna mindjárt venni akar helyette valamit ......
ráadásul megyebeliek vagyunk.......
550e. alkalmi vétel
ltz-t is lehet venni olcsobbat, drágábbat. 450-700ezerig.
ha meg szabad kérdezni mennyiért engedték elhozni?
mellesleg gyönyörű darab.
Ezt kifejtened?:)
Na megszületett a döntés. És tegnap el is hoztuk a gépet. Yamaha Raptor 660
2006os, teljesen hibátlan állapotban. Egy LTZ áráért.
Szia.Hűtő 15 ezer.
Barátomnak lenne eladó 2db Ltz első felni gumival gumi már eléggé kopott.. 35ezer/2 db
Illetve 2 db hátsó gumi vadi új 9-es 30ezer....
/érdeklődni nálam lehet,mivel jelenleg külföldön dolgozik/
LTZ-re Hátsó idomra Yoshimura matrica szett nem tud vki, nem baj ha felvan ragasztva letudom szedni!
a tied lehet elobb elviszik mnt azt gondolnad es lehet kozelebb is marad mint azt gondoltad volnad
Hy! A váz tárgytalan már, viszont a kilépő érdekel plusz még kellene első felni + hűtő!
előre köszi!
a tied lehet elobb elviszik mnt azt gondolnad es lehet kozelebb is marad mint azt gondoltad volnad
több helyen is fel van tüntetve a tel számom... ha nem alszom vagy dolgozom épp akkor szívesen válaszolok (ha tudok) bárkinek.....
Amennyiben valaki tud okosat, azt játsza meg :) ezzel nincs is baj, csak az b@ssza az oldalam amikor úgy árulják a dolgokat hogy a szerelő szerint csak ezt kell cserélni...... meg csak be kell vinni a vizsgaállomásra és már le is vizsgázott... stb
Nekem semmi érdekem nincs ezen vizsgáztatásból! egyébként jól goindolod, külföldön van olyan cég aki hivatalosan át alakíthatja a gépet, úgy hogy erről hivatalos papírt állít ki és hivatalosan kap új alvázszámot a motor, ezután haza érkezik a motor és regadó vizsgadíj (összesen 2100euro)

(egy dolog ami nem törvényszerű........ :engem és két quados barátomat sem állította meg még a rendőr mióta rendszámuk van.... (aszfalt használat normál közúton) , pesti igazoltatásról viszont tudok.......) EZ PERSZE SEMMIT NEM JELENT ! csak elmeséltem .........
ui: szívesen segítek ha tudok, de nagyjából mindent leírtam.......