Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok :D

valaki tud elado ltz-re elso lengéscsillapítókat ?

elore is kosz :)
Üdv mindenki..Valakinek valamilyen olcsó dob ltz re...Olcsó! Köszi..
Na hali! Ezt kérdezhetnénk a csepregi vitéztől?! Jót mentünk ma is , jó sok őzzel találkoztunk. Jó lett volna egy vacsorára, jó kis őz pörkölt!
Így már szebbek?
Én ilyen korán megyek melóba,és míg a reggelim majszolom,megnézem a kedvenc oldalamon mi is történik.
Szerinted mi miért keresünk másokat,mert mindig lehet másoktól tanulni,egy-két trükköt ellesni. (meg már unjuk egymást)
Csak egy éve vagyok csepregi,előtte Gy.m.s-i voltam.Petya meg Sz.helyi.Köztünk is kb.30km van.Egyszer voltunk közösen túrázni,meg párszor Ivánba pályán,igaz arra már nekem nem volt meg a gépem az övével poroltam.
Legutolján már újra sajáttal.
Én inkább túrázni-erdőzni szeretek,Petya meg a pályára esküszik,ott nem kergetik meg a vadászok!
Egyébként már nekem is érik a "nagy borulás",párszor megúsztam de ami késik nem múlik,szerintem.
Szeva! Babika82 defektet kaptál? ez legyen a legnagyobb problémánk! Te, 1 csomoan úgy hírdetik a qvadokat a használtautó. hu-n 20-30 üzemóra. Hm mekkora kamu! 5-6 éves gepek aztán csak ennyi van bennük. Azt gondolják mindenki hülye! 20 üzemórát 2 nap alatt belehajtok.
Hali! Igazad van babika82!
Na jórggelt.Lordos,sztm ne menjünk sehova mert meglátják h quadozunk,aztán még oktatni kell majd őket is .Mi is megtanultunk magunktól tanulják meg ők is.
Jó reggelt! Látom 1-2 n éjjel, nem tudnak aludni. Totem oszlopot ( az jó) á kurvá! Na valamelyik 7 végén kimegyünk a megyéből , megnézzük ezeket a Csepregi vitézeket. Meghívjuk őket 1 kávéra. Mit szólsz hozzá babika82, megérdemlik?
Potojába nem medünk,mejt pitkos less a motoj!
CSákány!
Petya haverom is megborította a gépét kétszer is az első túránk alkalmával, most meg már annyira kenivájsz,hogy Babodon totemoszlopot állítottak neki!
Jól mondom Tyape!
Ja,Nirvana alá nem megyek,de kinek mi!
Hali Mindenki!
Lenne pár alkatrészem LTZ 400 hoz!
Hívj vagy írj!
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213
Üdv Urak!

ha kell valakinek 4db lengőkarba való csapágy 10E ft postával!
Igazad is van Lordos!
Na helló!
Egy kicsit szigorú volt a dumád, öreg! ( De jót nevettem rajta! Győzött a pocsolya, van ez így! )
Ha tehetjük megyünk, GYAKORLUNK, mint állat. Ha majd találkozunk veletek leradírozzunk titeket !
Hallgass sok Lordot, és hajtsál bele 60-70nel egy jó mély pocsolyába!
Szia.Van hivj ha érdekel.06 30 231 79 20
Hali Istibali!Hol laktok ti?
Na csá Lordos!A hideg nem baj.Jól jönne egy ki hó!Nagyon örülnék neki!csá
Most öszintén!Túl tiszta,mindkettő!
Az előző gépemen nekem is ilyen bütykös guma volt,jó,de hamar elfogyott!Igaz,már nem nekem kellett lecserélni!
Lordos!
Nem is vagytok olyan messze.Kb.1óra(futóval) kocsival!
De még egy picit gyakorolgass,mert addig nem megyünk le míg ki nem tudsz quadozni egy tankot borulás nélkül!
Pá-pá!
Na halihó! jó a kép! Szerdán csapatás? Hú biztos hideg lesz, de majd be öltözünk, aztán nye. na kumi
Hali 76Tamás.A Zsé-t keresd sztm neki van!csá
Sziasztok..Keresnék Ltz 400,első hátsó ültetést,vagy esetleg valami megoldást rá.Előre is köszi..
Na milyen?
Szeva Lordos.Hát aki tud motorozni az nem esik el.Mehetünk többet is meg ha már a többieknek is lesz az nagyon fasza lesz.Már várom!
Na mi van babika82 ,szerencséd volt hm, hogy nem borultál!Jó kis túra volt, az idő is jó volt. Jó lenne ha többen nyomnánk. Nemsokára a polgármesterünknek is lesz és a tesójának is. Még a novák is csatlakozhatna és akkor már 5 en verhetnénk. Hú az jó kis csapat lenne!