Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.Van pár garnitura.Hivj ha még érdekel:06 30 231 79 20
Szevasztok !
Istibali engem emlegetett , a gumik elég szarok amiket lecseréltem.
Én innen http://universalmotor.hu/shop.... vettem a gumát , a csont mintásat .
Kínai , de a célnak megfelel , az egyik haver Pesten járt , és személyesen a boltból hozta 13500ft/db áron.
Ja és Bali holnap beregünk egy faszát!
kerekek és gumák eladók
2 kerék ozarkhoz(és sok minden máshoz)
4 macikarom (KENDA) 12" felnire 4x4 es dögökre
4 aszfalt ozira, LTZ-re
Gondoltam már én is a szeges dologra. Milyen szeget vegyek bele? És mennyit? Vazzeg Csepreg jó messze van ide: 75 km!
A gumák elég szarok!Azért cserélte le!
Azt hittem szeges gumit akarsz csinálni.
Nekem ez a második gépem.Az elsőt lakásvásárlás miatt el kellett adnom,de nagyon megbántam.
A berget cseréltem el,kb.egy hónapja erre.
MOST NAGYON BOLDOG VAGYOK!
32 éves vagyok. Szintén Balázs! Ez volt az álmom! Haverom is vett. Pénteken lesz meg neki.Vasárnap már ketten nyomatjuk. Márciusra elvileg még 2 haverral bővül a kis csapat. Győr környéki vagyok. Amúgy egy isten ez a gép. A gumik milyen állapotúak? Az enyémek elég szarok, de újra most nincs 40000em!
Szeva "földi"!
Jól döntöttél,hogy zét vettél!
Merre laksz?Mert Tyape haverral környékbeli quadosokat keresünk!Neki lehet,hogy még meg van a régi gumája is.Nemrég cserélte le a gyárit!
És most szeretném felhívni a tisztelt kollégákat,hogy Vas és Gy.m.s megyében aki már unja az egyedül bolyongást a nagyvilágba,szeretettel várjuk csapatunkba!
Szeva! Nem tud vki használt hátsó gumikat a gépemre? GY. M. S.
Sziasztok!
Vásároltam egy z400at. Sajnos nincs magyar nyelvű leírás hozzá. Nincs esetleg vkinek? Megköszönném!
Üdv
hali, erre küld légyszíves.
baranyaitamas@polypack2000.hu
műszaki, és műszaki állapota?
üdv Tompi
bocsi 1.6 os
szia. benzines 16 os 98 as gti felszereltség és 168 000 km van benne. emailben tudok képet küldeni.
Szia.Van újszerű jó 1500/db.06 30 231 79 20
Sziasztok,Jó estét :)
lenne 1 kérdésem!
azt szeretném megtudni h suzuki ltz 400 -ba ami van égő az nekem kiégett már régebb óta az 1-ik, és nem tudom h hol kaphatnék mert itt ahol lakok a közelbe sehol nem kaptam ilyen égős vagy hasonló boltokba.-.- és nem tudom h egyáltalán hol kaphatnék vagy valakinek nem akadna vagy 2 darab ? mert szükségem lenne rá ... :/ akinek lenne vagy ZSÉ ha neked akadna használtba amit tudok használni még..., nagyon hálás lennék ha szólnál! :) Köszönöm ! :)
hali, mikori a gép?
benzin vagy diesel?
képet küldenél?
üdv Tompi
Szia.Van lánc és feszitö és vezetö is.Hivj:06 30 231 79 20
üdv. cserélné e valaki a qvadját golf 3 mas ra? ha valakit érdekel irjon bátran. köszi
Üdv Urak!

Találtam pakolás közbe 4db zacsis lengőkarcsapágyakat !
új ára 4200ft/db volt!

10ért odaadom!
Hello
A segítségeteket és a tanácsotokat szeretném kérni 1 olyanban hogy kis zaj hallatszódik a blokkból .
Elméletileg ez vezérműlánc lazulása miatt van ha jók az informáióim ?
Bár a feszítőjével lett feszítve rajta de ismét hallani a hangot ...
Olyat is hallotam hogy lehet hogy a feszítő ment tönkre :S
Meg olyat is hogy ez akár lehet szelep hang is bár mindenki inkább a vezérmű láncot mondja .
Szerintetek mi lehet ?
Ha vezérműlánc akkor gondolom az cserés .
És ha új vezérműláncot veszek akk melyik márka mellet döntsek ?
Mik a tapasztalatok ?
D.I.D vagy PROX ?
Külön vezérműlánc feszítőt lehet venni vagy érdemes venni ?
Köszönöm előre is a segítséget !
Üdv.: Dani ;) :)
Szia, nekem is van. telóra tudok képet küldeni, ha kéred.
üdv Tompi
Hali.
És még ezek is vannak!
06-20-5-636-213
Hali Mindenki!
Van még pár LTZ alkatrészem eladó!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Nekem van, Rendszámos!
Hello! Nincs valakinek eladó LTZ 400 Quad-ja?
Sziasztok!Érdekelne engem ltz első,hátsó lánckerék és lánc is. újra gondoltam.Ha valakinek van akkor mi pénz? köszönöm.sziasztok