Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladóvá váltak:
- hátsó tengely
- henger
- főtengely, hajtókar, dugó
- Sportlégszűrő K&N
- kipufogó leömlő
- vezérműtengely
- Kenda Gumi 2db
-Kutyacsontmintás Gumi 2d az egyik sérült!
Ha érdekel valakit hívjon: 06-20--662-8724
Sziasztok!Ltz 400 szélesítések eladók csavarokkal 4,5centi elő és hátul:06 30 231 79 20
Hello karbibol jön ki egy vezeték húzd szét a dugónál s nem tilt.
Üdv.
Trx 250hez kellene elülső nyomtávszélesítő tőcsavarokkal együtt. Akinek van eladó, írjon, köszi.
Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet ltz-400-on kiiktatni a tolatás szabályzást?
üdv
Hello! Gondolkodom egy LTZ 400 Quad-on. Valaki tudna róla mondani pár dolgot hogy milyenek és hogy mire kell oda figyelni vásárláskor?
Szia!Igen van ,hát több fajta motorba vitték már ,de szerintem raptorba is jó.De a legjobb az lenne ha meg csörgetnél ,ha esetleg nem vagy messze ,a próba lenne a tuti!Ha jó bele 4000 ft a jó! 06 30 231 79 20
Hali! a kuplung elkelt!
Helló zsé!
Látom a képeken hogy van kormány összekötő gömbfejed.
Nekem a külső gömbfejre van szükségem, ami bal menetes.
Mennyibe kerül, ja és egy kérdés még, yamaha raptorba kell,
szerinted stimmel hozzá? Én hozzá néztem egy ltz-hez a sajátomat, szemre csereszavatos vele. Csak a kúpos részét nem tudtam hozzá nézni.
http://racing-bazar.hu/motorke...
Ha valakit érdekel csörgesse a hirdetésnél megadott számot :)
nkrisz83@citromail.hu várom!
Sziaszok!
Kuplung (komplett) eladó 15 pénz ha valakit érdekel.
70 7716207
tiszteletem!
kaptam egy fülest hogy az ltz gyenge pontja hátul valami csapágy/perselyes cucc, és nekem azt tanácsolták hogy adjak neki bőven zsírt/olajat mert egy új 50-60 ezerbe fáj.valaki eltudná nekem mondani hogy pontosan hol van ez, és hogy milyen karbantartást igényel?
25ért saválló van. képet küldök
tuning kipufot keresek ltz-hez/nem horror áron/!
Ittvannak a képek!
Yamaha YFM 350R 2007! Friss szervíz,Megkímélt állapot
Sok Extra..: Sportkipufogó(Rendszer) , Haspáncél,Lengőkarvédő,Elöl nagy gallytörő,Elöl állítható ültetés,Hátul Szélesítés,Kilépő,GYT-R sarokvédő,Yuasa akkumlátor,Sportkormány+merevítő(Azonic) ,Progrip markolatok,teleszkópharisnya(mindegyik telón) STB..!
CSERÉLNÉM LTZ 400! RAPTOR 700! (Akár ráfizetéssel is!.)
Érdeklődni, itt a fórumon,és : frobeni@citromail.hu

Képek nemsokára! Nagyon jó kis gép,csak trophy-ra kellene,és oda előnyősebb lenne a magsabb hasmagasság..! Ez az egy oka,az eladásnak,így is sok helyen elmegy.!
Jó Ajánlat
Hali! Szép gyári dob 10000FT eladó! Kell a lóvé lendkerékre.
06 70 771 6207
Haveromé.
Csak megbízott a hirdetéssel!
üdv.
Szia.Van lendkerék 10 ezer.
Sziasztok!
Nekem nemrég lett felújítva a blokk, de elég egyenletlen az alapjárat.A lendkerék egy kis helyen sérült vajon ettől lehet, vagy a karbi állítás, pucolás ,egyéb? Ha esetleg lendkerék van-e valakinek és mennyi? Köszi a segítséget.
Üdv mindenkinek
Helyes csak a Suzukik a jók ! Amúgy miért döntöttél inkább az LTZ mellett ? Túl nagy volt kezdésnek ?
Hali Mindenki!
LTZ 400 ra cserélném!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Helló,köszi itt rákérdezek.Igen eladó a gépsas!ÜDv