Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HEllo. Érdeklődni szeretnék, quadot szeretnék venni. Szerintetek Ltz-400 vagy LTR-450? szervizigényről tudnátok mondani valamit?
Helló Zsé!
na érdekel a 2003-as suzuki ltz.
Üdv Baranyai Tomi ( Balatonfüzfő)
Szia.6 ezer.
Szeva!
Nekem a gyári nyomós gázkar kellene!
Ha van olyanod,mennyiért?!
Köszi!
LTZ-400 alkatrészek eladók.06 30 231 79 20
Szia.Párba csak fekete van.
Szia Zsé! tudnál küldeni egy két képet az első felnikről? 2db érdekelne ami kicsit sem ütött
SZia.Van 15/db 06 30 23179 20
Sziasztok kellene nekem , 4db hátsó és 4db első Felni . mennyi lenne?
Nyomtávszélesítő (7cm) eladó csavarokkal. iá: 33e ft
Szia.A felnik használtak de szépek.A gumik kb 80%-os.06 30 231 79 20
Szia ZSÉ! A gumik és a felnik érdekelnének milyen állapotban vannak?
LTZ-400 Bontodik 06 30 231 79 20.
Ltz 400 bontódik!Karbon haspáncél,merevítős sport kormány kéz védő kilépő . 06360 231 79 20
Mindent elvittek!
Szia Cash83! nem rég néztem a hirdetésed hogy vannak kerekeid! Megvannak még? Ha egyben elvinném mindet lenne még kis ára engedmény?
Szia! Nem vitték el.... , de ha már itt vagyunk közös megyében, akkor gurulhatnánk majd egy közöset :)
Te merre járod e megye tájait?
A válasz jöhet privátba is....
(email : rozsdas207@freemail , vagy facebook: http://www.facebook.com/profil... )
Sikerült?
Sziasztok az lenne a problémám ha ami felvogja a wrp Kipufogomat megvan hajolva stb... és szeretnék 1 másikat venni lehetőleg sérült menteset ... akinek lenne ien jelentkezne ?! és megbeszélnénk mi hogy merre mert kellene! köszönöm!
arra fele nemigazán járkálok ..l....
baz megye "középső" része :alsóvadász homrogd kupa monaj selyeb hegymeg felsővadász balajt damak gagybátor gagyvendégi baktkék szerintem elég jó környék sok hegy és még több földút

http://maps.google.hu/maps?hl=...
merre fele tura´zgatsz?
először is kössz tapasztalatot ,gyárilag 20-as a hátsó kerék de ez a 18-ast pótguminak adták hozzá, és porfogónak nemvolt a legjobb így most azt koptatom, pályán még nem mentem a géppel csak túrákra és a környéken csapatásra használom, a nagyobb gumival nemlessz olyan fürge(cserébe nagyobb végsebesség) mivel a tengelyre nemolyan erő hat(vagy valami ilyesmit mondott a múltkor a "szakember"),de legalább nem akad fel olyan könnyen
(én azt hittem-úgy tudom) a gyári az 20as, de a 22 is befér minden átalakítás nélkül
DE! a 22 nél érezhetően gyengül(vagy inkább nem olyan ugrós), jobban nyúlik a lánc, és emeli a hátulját.... , ez nem gond, de énnálam érezhető volt a különbség, viszont azzal a kb 3,5-4 centi amivel megemeli a kb 15 centis magasságot 18-19re az ugyebár durván 25%al magasabb hátsó magasságot ad a tengelynek és lánc-féktárcsának (télen különösképp előnyös)
Ami hátrányvolt nálam hogy a gyári kormány helyett egy alacsonyabb görbületű kormánnyal, és a megemelt hátuljával viszont nem szerettem pályán, mindíg orra huzta az embert..(mint ha orra akartram volna esni)...! (DE ITT A KORMÁNY IS MÁS VOLT A GYÁRÍTÓL NAGY ELTÉRÉSSEL)
pályázni én max 20ast raknák fel, túrázni nyáron 20", télen 22"
Tiszteletem!
Kérnék egykis segítséget, ugyanis a gépem hátsó kerekei lassan elfogynak és 22-es vagy 25-ös gumikat szertnék hátulra tenni ,és ránézésre a 22-es gumi se fér be.Ha nektek is hátul 22-es vagy 25-ös gumi akkor írjátok már ti hogy tuszkoltátok be, és kell-e hozzá valami átalakítás?(a képek 18-as gumival készültek)