Amúgy nem nagyon vészes, érezni nem lehet ha megyek vele,de szemmel látni hátulról,hogy a kerék 8-ast ír le,megnéztük és akkor vettük észre,hogy a tengely a hibás.
itt nálunk nógrád megyében 5000 kér érte a szaki.
CSak ki kéne valahogy szerelnem a napokba,de még nem tudom,hogy bele merjek e kezdeni vagy vigyem el szerelőhőz?
popej! Az attol fugg.....:
Hany szemely?
Te hany kilo?
Mennyire hajlott?
Milyen oreg?
Mire hasznalod?
Par ezerert erdemes megprobalni, de otthonntol messze ovatosann ugrass.....
Szija Popey van mert sajna én is igy jártam beleakadtam a nagykapunkba és kicsit meggörbült! Nekem 3000ft-ért kinyomta a srác! Ne vegyél ujjat szerintem!
Megsérült a hátsó tengely az ltz-n.Tud valaki segiteni abban,hogy hogy kell kiszerelni.Ugyanis azt tanácsolták,hogy van a közelünkbe egy szaki,aki ki tudja centirozni.
Szerintetek van esély,hogy jó lesz? Vagy inkább vegyek egy másikat?
Köszönöm a segitséget.
ma beszeltunk telefonon, akkor kell:
-a komplett villa szarak (also,felso,jobb,ball)
-eredeti gazkar
legyszi kuldj email cimet hogy a pontos cimemet megadjam!
Közben sikerült felújítatnom az első, alsó lengőkar gömbfejet. 5000.ft- volt a felújítás plusz posta, és 2 nap alatt meg volt.
Most épp a hátsó lengőkart szedem darabokra, át kell zsírozni, meg a keréktengely csapágyakat kell cserélni. A szimeringek élei laposra koptak 1 év alatt...
Szia Zsé,
Próbáltalak ma hívni a vázzal kapcsolatban foglalt voltál, aztán meg elfelejtettem újrahívni
Mennyi lenne a váz? Tudsz a műszakiztatásban segíteni ha összeáll?
Halihó!Kis segítséget szeretnék kérni,valaki tud valamilyen megoldást hogy a ltz400-at le tudjam műszakiztatni!segítsetek légyszi!Minden megoldást meghallgatnék.köszi üdv mindenkinek
Amúgy nem nagyon vészes, érezni nem lehet ha megyek vele,de szemmel látni hátulról,hogy a kerék 8-ast ír le,megnéztük és akkor vettük észre,hogy a tengely a hibás.
itt nálunk nógrád megyében 5000 kér érte a szaki.
CSak ki kéne valahogy szerelnem a napokba,de még nem tudom,hogy bele merjek e kezdeni vagy vigyem el szerelőhőz?
Hany szemely?
Te hany kilo?
Mennyire hajlott?
Milyen oreg?
Mire hasznalod?
Par ezerert erdemes megprobalni, de otthonntol messze ovatosann ugrass.....
2.verzio: keresd Zset, o¨ foglalkozik alkatreszekkel
Megsérült a hátsó tengely az ltz-n.Tud valaki segiteni abban,hogy hogy kell kiszerelni.Ugyanis azt tanácsolták,hogy van a közelünkbe egy szaki,aki ki tudja centirozni.
Szerintetek van esély,hogy jó lesz? Vagy inkább vegyek egy másikat?
Köszönöm a segitséget.
-a komplett villa szarak (also,felso,jobb,ball)
-eredeti gazkar
legyszi kuldj email cimet hogy a pontos cimemet megadjam!
udv Csaba
(d.e. kb 8utan.. ha megfelel)
erdekelne LTZ hez :
-elso, also,folso villak (jobb es bal)
-gazkar (gyari) es gaz bovden
-ültetö szett (elso hatso)
-elso gajtoro (olcso)
-sik tolatyus porlaszto
udv :)
Most épp a hátsó lengőkart szedem darabokra, át kell zsírozni, meg a keréktengely csapágyakat kell cserélni. A szimeringek élei laposra koptak 1 év alatt...
Próbáltalak ma hívni a vázzal kapcsolatban foglalt voltál, aztán meg elfelejtettem újrahívni
Mennyi lenne a váz? Tudsz a műszakiztatásban segíteni ha összeáll?
Hátsó lámpát mennyiért adod?
Evesztettem!
2 quados quadszállító eladó 170.000 forint, ha esetleg érdekelne valakit
Lenne pár LTZ Alkatrészem eladó!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
köszi
Azért köszi..