Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tschőő tocka!
CASTROL POWER 1 RACING 4T 10W-50 tegyél bele (legalábbis nekem szaküzletbe ezt ajánlották) és kb évente cseréld az olajat meg persze a szűrőt
Fel kell szóratni a tengelyt fémszórással és nem fog kotyogni...

Üdv!
cseréltem hátsókerékcsapágyat 4x szedtem szét, de ugyanúgy kotyog a hátsótengely, hiába lett esztergálva hosszabb távtartó a 2csapágy közé...
ZSÉ! Kössz a gömbcsuklót. Majd megveszem a túloldalra is !

Olajcsere előtt állok. 1. Kérdés: Milyen olajat ír a gyár ? ásványit ami bírja a magas hőmérsékletet ,vagy tegyek bele szintetikust? Most félszintetikus van benne.

2. Kérdés: hány üzemóránként kellene olajat cserélni? Ki mikor szokott? Mert ugye nincs ezen semmi műszer
Kösszönöm szépen
Kb 2.2liter kell bele
tiszteletem!
olajat kéne cserélnem az ltz400-asomban és még nemsikerült kiderítenem hogy mennyi olaj fér bele?megköszönöném ha tudnátok segíteni
Szeva nekem nekem is ugyan ez a probléma az én Ltz-mel általában akkor jelentkezik ez a probléma amikor még nem melegedik be rendesen utána elmúlik.
Nekem azt mondták ez annak a jele hogy a váltó be adja a kulcsot de szerencsére lement 2 szezon hiba nélkül most az ősz-tél szezont kihúzom utána szétborítják a szerelők és megnézik (Feltéve ha kibírja)
Hali.
Nem birom megnyitni.
Küld az e.mail címemre.
nagy.david@kalocsakom.hu
köszönöm!
kérek 1-2napot gondolkodni, de asszem maradok a dunlop-nál.
Szia.A kért fotok.
Ja bár hétvégén olyat kapott Bács Trophyn hú . Megvolt a kellő használata a gépnek az biztos .
Érdemes utánna be inditani és szét rúgatni az agyát is :D
Hali ! Ti üzemórás szervíznél mit szoktatok csinálni az olaj/szűrő ,lég. sz. tisztítás lánc. Valamit még érdemes rajta csinálni ?
Illetve van - e valakinek eladó szervízkönyve ?

Üdv.
Elnézést de a számom nem 06-20... hanem 06 30 231 79 20
Szia.Van használt DUNLOP.Hivj ha érdeke.06 30 231 79 20
Szia.Van első-hátsó 4.5cm 20ezer/pár.Ha érdekel hivj:06 20 231 79 20
üdv Urak!
Keresnék nyomtávszélesítést ....első-hátsót!
Sziasztok!
LTZ-re keresek 20-10-9 es hátsó gumit. Valakinek van esetleg használtba jó állapotú eladó?
Szia!

Tegnap beszéltünk telón erről a bizonyos alkatrészről:

http://kepfeltoltes.hu/view/110903/6841466922_www.ke
pfeltoltes.hu_.jpg

Szóval az érdekelne, hogy volt e sérülve, ragasztva, milyen állapotban van, mi az ára a kuplung karral és anélkül...illetve a kormányon lévő idom amibe a 3 visszajelző és a kulcs van, az megvan még, és annak az ára...?

Szép napot!

Roland
Szia!
6004 és 6202 mindkettő zárt mindkét oldalon!
Sziasztok. Érdeklődnék hogy LTZ-t szeretnék venni... mire figyeljek leginkább? nincs sok tapasztalatom quad téren. előre is köszi
SUZUKI LTZ 400 *2003-2004 TUNING CDI GYÚJTÁS +3ló + 1000fordulatszám 30ezer Ft ÚJ
*2005-2009 HASZNÁLT 15ezer Ft
0630 718 2701
Sziasztok! ELADÓ egy váltóhibás rendszámos ltz400. 500.000Ft egyben vagy bontottan alkatrészenként.: váz, blokk, futómű, idomok, gumik+ utcai, stb. Érdeklődni tel: 0620 9765338
LTZ 400 Bontott Alkatrészek Nagy Választékban!
Hívj vagy Írj!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu