Ez meg egy kevésbé szép quad (mondjuk a fotós sokat szépített rajta )
Csak a téma végett tettem fel a képeket, ha netán valakinek ez a fekete maszk idegen volna.
Ha folyamatába lehetne csinálni akkor szerintem 3 hónap alatt meglehetett volna ha minden a rendelkezésre áll. Sajna ez nálam majd 2 év volt mert sokmindenre vártam, sok olyat kerestem ami a legmegfelelőbb, és sok olyan volt ami csak a véletlen hogy akkor mikor kellett valaki felrakott egy olyat hirdetésbe, pedig előtte senki nem hirdetett még olyat. (pl. A km órám, ez egy óriási szerencse volt) A legnagyobb gondot a munkahely és az időjárás okozta, ha kaptam szabadnapot akkor csak ezzel foglalkoztam amennyire időm engedte, mert hát az embernek vannak kötelező otthoni feladatai + a párja akinek szintén hálás vagyok mert nem sokszor mordult rám hogy mostmár elég legyen... szóval kemény éjszakák kevés alvás... kinti munkahely mellett meghát nagyon nehéz. Az időjárás miatt voltam talán a legmérgesebb mert mikor fényezhettem volna tuti leszakadt az ég mire meg megint kisütött ülhettem autóba aztán vissza melóba. Hát nem egyszerű. De nem szabad feladni!
Jaaa hogy ez csak egy plussz idom a lámpára?! Azt hittem az egész front műanyag egybe van. Ó hát így akkor kell rendelnem azonnal egy ilyet :D
Hálisten az enyim még 2005 ös széria, úgyhogy akkor talán stimmelni fog,mondjuk fémet nem faragnék, de a műanyagot minden gond nélkül :D
Szia! Az enyém 2004-es de ha jól tudom még a 2005-osök is teljesen egyformák! Minden alkatrésze minden műanyag pontosan stimmel egyik a másikra! Persze a Suzuki-é volt az első és utána jött a Kawa de csak ilyen apró dolgokkal tértek el mint hogy pluszba kapott egy lámpa idomot. Maga a műanyag idomszett is ugyan az ami ez alatt van csak a színe más. A munka vele csupán annyi hogy az új cikszámoson két felfogatással több van felül de egy kis flexelés, csiszolás mindezt óvatosba el lehet tűntetni és már illeszkedik is de alul meg elvettek kettő felfogatást, mert ilyen akasztható megoldást csináltak ami itt már nem jó így mikor ráteszed fent megfogatod a kormány előtti két gyári furatnál és alulra két kis lyukat fursz két oldalra átfúrva az eredeti idomodat is. Összefogatod bolhával vagy csavarral és már kész is. Ha sikerül olyat szerezned ami még régi rendelés számú tehet mondjuk egy használt 2004-es gyári akkor csak fel kell raknod.
volt olyan évjárat az LTZ és a KFX ek között, aminek közös az alapja? :O
Nagy vonalakba letudnád írni, nagyából milyen változtatások voltak szükségesek hozzá? :) Már nézegettem, bejött korábban is,de emiatt nem cserélném az LTZ-m :D
Szia! Először is köszi a dícsérő szavakat, a terep képek meg majd érkeznek de ahhoz otthon kéne lennem ami nem tudom mikor lesz legközelebb. Válaszolva a kérdésedre, a fejidomon lévő lámpa takaró idom teljesen gyári volt mert mikor kiadták a quadom a kawasaki kfx 400-ra tették ezt igy fel, mivel az alap teljesen egyforma volt. Sajnos mostanra ez megváltozott és kicsit át kell faragni hogy felmenjen, de nem nagy munka szerintem. Nekem hollandiából sikerült hozzájutnom, és max 1 hét alatt itt volt. Sokat dob rajta valóban, Én is ezért szerettem volna. Jó kis mérges lesz tőle! Üdv.
Nagyon vadúl néz ki, pedig a street-esek alapvetően nem tetszenek, de ez nagyon vad! :D
Az első lámpa körülötti idom, miért olyan? Vagy egy másikről faragtad át erre? Tökre tetszik az az idom, formákkal, meg a kis csücskökkel a lámpa alatt! :D
Természetesen a folyamatról és alkatrészekről, felújításokról átépítésekről meg a soksok olyan dologról ami beépítésre került képeket készítettem hogy emlékként és segítségként szolgálhassanak! Ne kövezzetek meg, természetesen a terep szellem megmaradt és használni is fogom de arról hogy a terep gátlók és kerek fent vannak még nem készítettem képeket. Kiegészítésnek csak annyit írnék hogy: a márkajelzés egy cég mely sok más céget szponzorált az elmúlt években köztük elsőként a KTM-et, Honda-t, Suzukit! Aki nem hiszi járjon utána számomra nem is ez volt a lényeg és nem is fogok ezzel a jövőben sem foglalkozni, de sokan megjegyezték mert információ hiányban szenvednek, tudatlanok.... Sok olyan dolog került a gépezetre ami egy gyárin nem szerepel de nem csak érték növelő hanem funkciójában is sokkal jobb lett a gépezet! Gondolok itt pl. a kormány telóra, a teljesen digitális több funkciós kijelzőre, egy fűtő egységre melyhez ruha tartozik amelyben biofolyadék kering a hűvösebb időkr(csuklótól- bokáig) és még sorolhatnám... Na de beszéljenek a képek!
Köszönöm mindenki segítségét aki bármilyen formában, módon hozzájárult a jelenleg teljesen felújított és átépített gépemhez!
Gondoltam mivel ez egy szuper fórum, és nem mindíg csak az eladásról -vásárlásról kell hogy szóljon túlnyomó részt (de hála Nekik hogy azért van!) megosztanám Veletek mi is történt Velem az elmúlt kb. másfél-két évben és hogy miért is nem lehetett látni illetve Velem motorozni. Sokakkal beszéltem sokmindent intéztem, sokmindent ígértem, vásároltam... és még folytathatnám de a legfontosabb hogy rengeteget dolgoztam mind a munkahelyemen mind pedig a heti max.-1-2 szabadnapomon otthon! Belekezdtem valamibe aminek a kezdeti illetve az utólsó képeit megosztanám Veletek hátha Valakinek megtetszik, esetleg egy két szóval kommentál vagy csak szimplán ötleteket merít a sajátjához! Kedves Józsi, sokat beszéltünk hogy ez meg ez kéne meg mi a megoldás... és mindíg csak annyit mondtam a végén hogy valami egyedit készítek és ha eljön az ideje ígéretem nem megszegve megmutatom! Hát íme akkor az általam készített (hangsúlyozom általam a szüleim garázsában és nem cégek vagy egyéb helyek műhelyében készült) Limited Edition a világon tudomásom szerinti egyedüli kinézettel rendelkező szörnyeteg!
Az első képek melyek akkor készültek mikor megvettem, borzalmasan örültem neki mert egy kinai hulladék után ez egy ékszer volt számomra mely a mai napig az is!
Sziasztok! Lenne 1 amatőr kérdésem, az LTZmen neki állt a hátsó fogaskerék kotyogni! Az lenne a kérdés hogy elég ha csak azt a 2 anya közül valamelyiket meghúzom, vagy kezdjek el aggódni hogy nagy a baj?!?! Ha csak anyát kell húzni légyszi röviden írja le valaki hogyan célszerű csinálni!
Csak a téma végett tettem fel a képeket, ha netán valakinek ez a fekete maszk idegen volna.
Ha folyamatába lehetne csinálni akkor szerintem 3 hónap alatt meglehetett volna ha minden a rendelkezésre áll. Sajna ez nálam majd 2 év volt mert sokmindenre vártam, sok olyat kerestem ami a legmegfelelőbb, és sok olyan volt ami csak a véletlen hogy akkor mikor kellett valaki felrakott egy olyat hirdetésbe, pedig előtte senki nem hirdetett még olyat. (pl. A km órám, ez egy óriási szerencse volt) A legnagyobb gondot a munkahely és az időjárás okozta, ha kaptam szabadnapot akkor csak ezzel foglalkoztam amennyire időm engedte, mert hát az embernek vannak kötelező otthoni feladatai + a párja akinek szintén hálás vagyok mert nem sokszor mordult rám hogy mostmár elég legyen... szóval kemény éjszakák kevés alvás... kinti munkahely mellett meghát nagyon nehéz. Az időjárás miatt voltam talán a legmérgesebb mert mikor fényezhettem volna tuti leszakadt az ég mire meg megint kisütött ülhettem autóba aztán vissza melóba. Hát nem egyszerű. De nem szabad feladni!
Hálisten az enyim még 2005 ös széria, úgyhogy akkor talán stimmelni fog,mondjuk fémet nem faragnék, de a műanyagot minden gond nélkül :D
Nagy vonalakba letudnád írni, nagyából milyen változtatások voltak szükségesek hozzá? :) Már nézegettem, bejött korábban is,de emiatt nem cserélném az LTZ-m :D
Az első lámpa körülötti idom, miért olyan? Vagy egy másikről faragtad át erre? Tökre tetszik az az idom, formákkal, meg a kis csücskökkel a lámpa alatt! :D
Köszönöm! Kérdezz bátran ha tudok segítek!
Lenne pár kérdésem :)
Örülök hogy ilyen kíváncsi voltál mert még meg sem tudtam írni a második szakaszt bocsi kis időbe telt! Remélem azért tetszik!
Köszönöm mindenki segítségét aki bármilyen formában, módon hozzájárult a jelenleg teljesen felújított és átépített gépemhez!
Köszönöm Nektek!
Gondoltam mivel ez egy szuper fórum, és nem mindíg csak az eladásról -vásárlásról kell hogy szóljon túlnyomó részt (de hála Nekik hogy azért van!) megosztanám Veletek mi is történt Velem az elmúlt kb. másfél-két évben és hogy miért is nem lehetett látni illetve Velem motorozni. Sokakkal beszéltem sokmindent intéztem, sokmindent ígértem, vásároltam... és még folytathatnám de a legfontosabb hogy rengeteget dolgoztam mind a munkahelyemen mind pedig a heti max.-1-2 szabadnapomon otthon! Belekezdtem valamibe aminek a kezdeti illetve az utólsó képeit megosztanám Veletek hátha Valakinek megtetszik, esetleg egy két szóval kommentál vagy csak szimplán ötleteket merít a sajátjához! Kedves Józsi, sokat beszéltünk hogy ez meg ez kéne meg mi a megoldás... és mindíg csak annyit mondtam a végén hogy valami egyedit készítek és ha eljön az ideje ígéretem nem megszegve megmutatom! Hát íme akkor az általam készített (hangsúlyozom általam a szüleim garázsában és nem cégek vagy egyéb helyek műhelyében készült) Limited Edition a világon tudomásom szerinti egyedüli kinézettel rendelkező szörnyeteg!
Az első képek melyek akkor készültek mikor megvettem, borzalmasan örültem neki mert egy kinai hulladék után ez egy ékszer volt számomra mely a mai napig az is!